Şimdi Ara

LENOVO Y500 ANİ FPS DÜŞMESİ VE SÜREKLİ TAKILMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ELİMDE LENOVO Y500 NOTEBOOK MEVCUT..

OYUN OLARAK PLANETSİDE 2 ADINDA BİR OYUN OYNUYORUM FAKAT GRAFIK KALITESINI YUKSEK TE YAPSAM EN DÜŞÜKTE YAPSAM SÜREKLİ OYUNDA ANİ FPS DÜŞMELERİ VE SINIR BOZUCU MİLİ SANİYELİK DONMALAR OLMAKTA...

BU SORUNU NASIL DÜZELTEBİLECEGİM HAKKINDA BİR FİKRİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR ?

NVİDİA EKRAN KARTININ EN SON VERSİYONUNU KULLANMAKTAYIM.SÜREKLİ GÜNCELLERİM YENİ VERSİYON GELDİKÇE..

ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE FPS 30 DAN 80 E CIKIYOR VE SÜREKLİ DEĞİŞKEN

PC ŞARJDA TAKILI OYNUYORUM ARKADAŞLAR VE GÜÇ YÖNETİMİ YÜKSEK PERFORMANSTA

• vsync seçeneği varsa açarsanız sabitlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

vsync seçeneği varsa açarsanız sabitlenebilir.

hocam önceden bu sekilde olmuyodu.win 8.1 e gecip sli gormesi icin lenovonun sitesindeki prodramlamayi yaptiktan sonra bu sekilde olmaya basladi.dediginizide deneyecegm hocam sagolun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-15 sn lik donmalar oluyormu cihazda hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

10-15 sn lik donmalar oluyormu cihazda hiç ?

donma hiç olmuyo hocam pc de.sadece oyunda söyledigim sorunlar mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

10-15 sn lik donmalar oluyormu cihazda hiç ?

donma hiç olmuyo hocam pc de.sadece oyunda söyledigim sorunlar mevcut

senin dediğin olay win8 de benim başıma geldi aeo3 oynarken ve arada donmalar oluyor yoksa chipset arızasımı vericek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcevq kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir ariza verecekse balkondan atalım daha yenı bilgisayar.ekran kartı driveri ile ilgili bir sorun diye düşünüyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

hocam öyle bir ariza verecekse balkondan atalım daha yenı bilgisayar.ekran kartı driveri ile ilgili bir sorun diye düşünüyorum ben.

hocam hep güncel ekran kartı driveri ya lenovonun yazılımsal sorunu yada anakart sorun vericek lanet olsun lenovo aldığım güne

lenovoyu satın aldığım zamanda aynı fiyata samsung vardı özellikleri aynı sadece ekran kartı 7670m ve kasa biraz daha kalındı(standark notebook kalınlığında)..

sizdeki lenovo modeli ney ?

• lenovo y500 hocam.bende sli de sorun var galiba.simdi driveri silip eski 310.22 olani yukleyip debeyecegim umarim duzelir.

• DRİVERİ KALDİRİYORUM FAKAT KENDİSİ OTOMATİK TEKRARDAN YUKLUYO BÖYLE KOMİK BİR ŞEY OLABİLİRMİ LANET OLSUN

• Sli sistemini oyunlara tam olarak entegre edemediler sorunların kaynağı bu. Eğer eski sürümde sorun yaşamıyorsan indirip dene bizi de bilgilendir. Bende BF3'ü hala SLI modda oynayamıyorum. Bazen oynatıyor bazen oynatmıyor.
  • anilcanmutlu kullanıcısına yanıt
    hocam bende bf3 de sorunsuz calismaktaydi sli..yani pc ye kurdugum zaman sorunsuz oynadim.suan oynadigim oyun Planetside 2.bu oyundami sorun var ekran karti drivrindemi anlayamadim.medium ayarlarda full hd cozunurlukte 50 fps ile oynuyodum.fakat simdi surekli ani fps dusmeleri oluyo milisaniyelik.ekran karti driverini kaldirdim fakat kendi kendine yine kuruldu driver.sorunsuz oynuyodum fakat dun yine ayni sorunu verdi.kafam karisik acikcsi.ne yapacagimi bilemedim.

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    Sli'ı kapatıp oynamayı dene.
  • hocam sli siz tadi kalmaz oyunun.pc nin net baglantisini kesip kaldirdim ekran karti driverlerini.314.22 sürümünü yükledim.sorun yok şuan.
  • Benim bilgisayarda oyun oynarken değilde masaüstünde, bazende Chrome kullanırken takılmalar oluyor 5-10 saniye aralığında. Her açtıktan sonra bir iki kere oluyor sonra 1-2 saat olmuyor sonra tekrar ediyor. Can sıkmaya başladı iyice.
  • anilcanmutlu kullanıcısına yanıt
    kurmus oldugunuz bir program işlemcide ara sıra kullanım miktarini artırıyo olabilir.en temizi format atmanız.zaten y500 de format atmak tek tuş ile mümkün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.