Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bundan birkaç ay önce laptopun alt kasasını değiştirmiştim. 2-3 aydır da laptobun kapağını kaldırırken sesler geliyodu sanki birşey kırılıyomuş gibi ve bugün bilgisayarı açarken baya zorlandım ekranın çerçevesini söküp baktım ve menteşenin ekran kapağına bağlı olan yeri sökülmüş onu fark ettim. Japon yapıştırıcısı ile yapıştırıp vidaladım ama nafile yine kırıldı. Ne önerirsiniz acaba? Üst kapak alsam yeni sıkıntı çıkar mı ve ben takabilir miyim çıkarırsam? Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 19 Nisan 2017; 16:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Foto olsa daha rahat yorum yapardık.
    Muhtemelen menteşe somunları fazlaca sıkıştı, oluşan yükde, kapak tarafındaki bağlantıları kopardı.
    kapak açılıp kapanması sertleşmişmiydi son zamanlarda?
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle dediğiniz gibi oldu ki şuan menteşeyi elimle açıp kapatmakta bile zorlanıyorum makine yağıyla yağladım biraz. Ayrıca çerçeveyi kaldırıyormuş menteşe ve alt kasaya takılıyomuş onuda birkaç gün önce fark ettim. Fotoğraf atmaya çalıştım ama mobilden atamadım işleniyor yazısında kaldı başka siteye upload edip linkini vereyim:http://imgur.com/ZlgumOg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 19 Nisan 2017; 23:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Meteşe üzerinde, kapağın sıkılığını kontrol den bir somun olacak, onu hafifçe gevşetip dene, ideal yumuşaklığa gelene kadar her seferinde bir tık çevir.dğier tarafı da kontrol et. kapak değişimi içinse;
    Ekran tamamen sökülecek,kablosuz bağdaştırıcı antenleri sökülecek arka kapak değişip tekrar yerlerine takılcak. Dikkatle ve acele etmeden yaparsan, çok da zor bir işlem değil.
    Sadece bu işlemi yapmadan önce bataryanın anakarta olan bağlantısını sökmeyi, ekran bağlantı kablosunu nazikçe söküp,(sokete giren yüzeye asla dokunma ve kirletme)nazikçe takmaya dikkat et.
  • Beyler havuza alınamayan ram miktarınız ne kadar? W7 64bit kullanıyorum. 2 saatte 5 gb ram havuza alınamayan a gidiyor(nonpaged pool). Bu sorun genelde güncel olmayan driverlar yüzünden oluyormuş ama benimkilerin hepsi güncel..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok yardımcı oldunuz en yakın zamanda deniyeceğim umarım bağdaştırıcılara bir şey olmaz o konuda çok sanssız bir adamımdırda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Linkte kırılan menteşe bağlantısını epoxy ile tamir etmiş bir eleman var, senin kapağı göremediğimden yorum yapamıyorum. Bir izle eğer aynı şekilde kırılmışsa, sende aynı şekilde düzeltebilirsin. Bir de videonun sonuna doğru , daha önce bahsettiğim menteşe somununu gösteriyor. Gevşetmen gereken somunu yani.
  • Bende aşağıdaki gibi. Tavsiyem win10 olur. Çok daha performanslı.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    benim giriş yeri çok fena paramparça küçük parçalar halinde yani zaten yapıştırmayı denedim ancak nafile olmadı zaten yapacak bişey yok. O bahsettiğiniz yeri de videoda göstermesi iyi olmuş.
  • benimkide böyle:

  • 3.0.3 bios güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayar en fazla 20 dakika dayanıyor. Sonra pat yeniden başlatıyor kendini. Yardımcı olursanız sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralkaancan K kullanıcısına yanıt
    Açılışta f2 ile biosa girip en son sekmede restore (factory)defaults ,seçip, f10 tuşuna ardından entere bas. Yeniden başlasın bakalım, devam edecek mi?
  • kralkaancan K kullanıcısına yanıt
    Bende de 3.0.3 yüklü ama bende öyle bir sıkıntı olmuyor acaba yükleme yaparken sorunlar falan mı karşılaştınız acaba?
  • Selam arkadaşlar çok sevdiğim bilgisayarım çalındı. Forumda ikinci el satış veya alım yapacaklara dikkat edebilir misiniz. Şüpheli bir durum olursa haber verebilir misiniz. Çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki sorum olacak.



    1. Daha önce yazmıştım. Benim usb 3.0 girişleri çalışmıyor. W10 kullanıyorum. Ama usblere güç geliyor. Telefonu şarj ediyor. Garanti bitti. Garantiye göndersem sizce be kadara yapılabilir?



    2. Diğer arkadaşlarında dediği gibi bu hdd iyice sıktı. Oyunlarda donmalar oluyor. Çok yavaş. Ssd takanlar varsa ne marka ve ne kadarlık taktıklarını yazabilirler mi? Genel olarak ssd den memnunmusunuz.



    Teşekkürler arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semiforrecon S kullanıcısına yanıt
    1- usb 3.0 girişlri anakarta sabitlenmiş. Yani, servis muhtemelen anakart değiştirecektir. Oda yeni bilgiayar parasına denk gelir nerdeyse.
    2- marka ve boyuta takılma, piyasada ki tüm markalar 3aşağı 5 yukarı aynı seviyede artık. Kapasiteye ise sen karar vereceksin. Herkes kendi ihtiyacına göre karar veriyor kaç gb ssd alacağına.
  • 1. Hocam usb 3 olmadı tamire götürdüm. Anakart değişecek diyorlar. Oda ekran kartı ve işlemci üzerinde olduğu için çok pahalı. Neyse usb 2 ile kullanmaya devam. Değiştirmeye gerek yok.



    2. Kingston hyperx savage buldum bi arkadaştan. 240gb. Bakalım gelince görüşlerimi paylaşırım.



    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edibb181

    bu ısınma sorunundan kurtulamadım ya sadece bi kaç kişinin mi laptopu fişe takılı iken 90 dereceleri 95 dereceleri görüyor lanet olası bilgisayar on numara ama alev alev yanıyor ya oyun oynarken ben bunu zaten oyun oynamak için aldım hayır sorun olmayacagını bilsem ayrı klavye alır gene oyuna bakarım da insanı rahatsız ediyor bu sıcaklık değerleri ya yok mu buna çare bulan ya da servise yollayıp düzelmiş sekilde alan

    Zalman STG-2 termal macun alarak macunu yenile, bu durumda 70 derecelerde kaldığını göreceksin.




  • Arkadaşar bugün inanılmaz bişey oldu oyunu açtım bi anda sağ fan takır takır çalışmaya başladı yerinden çıktı sanırım sonra salladım içinde hareket etti üstten bastırdım falan şu an sessizce çalışıyor ne yapmalıyım sizce garantiye yollasam bi dert yollamasam bi dert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden delircem yazılımsal bir problemmi var yoksa herkezdemi aynı . Şuan sadece chorme açık ve laptop 74 derece az zorlayınca 80 dereceyi geçiyor fan sesi gırla. Laptop bugün garantiden geldi harddiski ve fanı değişti ama değişen birşey yok. İnşallah birdaha harddiski bozulurda ücret iadesi talep eder kurtulurum şu laptoptan bıktım vallahi.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.