Şimdi Ara

lenovo y50 bekleme konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
10
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam önceki mesajlarda bi arkadaşla bu ürünün ülkemizde nezaman satışa çıkacağı hakkında konuşmuştuk, y510p'nin Amerika'da ve Türkiye'deki çıkış tarihlerini referans alırsak y50'nin Eylül, Ekim gibi geleceğini düşünüyorum. Sizinde yaptığını bu araştırmayla bu zamanlarda çıkacağı netleşti. İşinize karışmak istemem ama bana kalırsa g53 hala iyi bir notebook ve yeni bir notebook almaya kesinlikle değmez, bide dediğiniz gibi ssd takviyesi yaparsanız hala piyasada bir çok bilgisayardan daha iyi olacaktır.
  • Hollandadan alma durumum da var benim alamassam beklemeye calışcam dayanabilir miyim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de satılacak Y50 ler dokunmatik ekran olur mu acaba? Asus N550 serisi yurt dışında dokunmatik ekran ama Türkiye de dokunmatik ekranlı satılmıyor. Uygulama geliştiriciler için dokunmatik ekran büyük önem arz ediyor.
  • Youtube a video dusmus ilk kullanici videosu....

• tasarım olarak fan çıkışları bilgisayarın direk menteşesine denk geliyor bu bilgisayarla oyun oynarken fanın önünde en gel oluşturan menteşe sorun olur gibi geliyor kaldıki y510p nin kocaman hava çıkışlarına rağmen ısınıyor olması insanı deüşündürmüyor değil bu cihazı almak yerine hemen hemen aynı fıyatlara gelmesini beklediğim msi ge 70 apache pro almak daha mantıklı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

Youtube a video dusmus ilk kullanici videosu....

http://www.youtube.com/watch?v=WpF8c7vm-IE aynen 2 tane liseli yüklemiş

• Lenovo y50 en düşük modeli yani full hd+core i7+gtx860m 2gb maxwell+8gb ram bence en fazla 2.800 olacak ki msi ge70 apache pronun corei5 + gtx860m fiyatı bu civarlarda . Birde msi da tek fan , lenovo da çift fan var... Bu durumda lenovo y50 almak mantıklı gibi. Lenovo y510p sli 2.500 tl ise lenovo y50 en fazla 2.700 olur bence.
  • quote:

Lenovo y50 en düşük modeli yani full hd+core i7+gtx860m 2gb maxwell+8gb ram bence en fazla 2.800 olacak ki msi ge70 apache pronun corei5 + gtx860m fiyatı bu civarlarda . Birde msi da tek fan , lenovo da çift fan var... Bu durumda lenovo y50 almak mantıklı gibi. Lenovo y510p sli 2.500 tl ise lenovo y50 en fazla 2.700 olur bence.

Yazdıklarınız bana saçma geldi. Sebebi şu; y510p nerdeyse 1 yıllık cihaz oldu 2500 tl fiyatı ilk çıktığında 2800 lere kadar çıktığını gördüm. Dolar yükseldi yine fiyatları arttı. Lenovo y50 denilene göre ağustostan önce gelmez diye düşünüyorum. İlk satışlarda fazla kâr yapmak için pahallı olarak sürerler piyasaya en az 3300 den başlar diye umuyorum. Ayrıca i7 sonucta i5 in fiyatıyla karşılaştırmayın msi'ın ekran kartı 850m lenovonun ki öyle değil.

• Sende haklısın inşallah ucuz olurda bizde alırız
  • Bana kalırsa 3600 TL den aşağı olmaz. İlk geldiğinde daha yüksek bile olabilir. Şu konfigürasyonları mac verse bir an düşünmem hemen alırım ama diğer markalar düşündürüyor. Msi ın klavyesi ve Enter tuşu cins etti. Lenovo gelsin de bakalım artık.

Bu arada incelemede oynadığı oyun ne yahu? Öyle bir Counter strike mi çıkmış? Yoktu sanki eskiden?

• quote:

Orijinalden alıntı: shario

Bana kalırsa 3600 TL den aşağı olmaz. İlk geldiğinde daha yüksek bile olabilir. Şu konfigürasyonları mac verse bir an düşünmem hemen alırım ama diğer markalar düşündürüyor. Msi ın klavyesi ve Enter tuşu cins etti. Lenovo gelsin de bakalım artık.

Bu arada incelemede oynadığı oyun ne yahu? Öyle bir Counter strike mi çıkmış? Yoktu sanki eskiden?

Video'yu izlemedim ama cs: go oynuyordur?

Bir de bunun muadili msi ge60 degil arkadaslar. Msi ghost edition diye laptoplari var onun rakibi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: shario

Bana kalırsa 3600 TL den aşağı olmaz. İlk geldiğinde daha yüksek bile olabilir. Şu konfigürasyonları mac verse bir an düşünmem hemen alırım ama diğer markalar düşündürüyor. Msi ın klavyesi ve Enter tuşu cins etti. Lenovo gelsin de bakalım artık.

Yok daha neler eger soylediginiz en dolusuysa lenovo y50 nin o kadar olabilir en dusugu en fazla 3000 tl. 1100 dolarla en dusugu alinabiliyor yurtdisinda. Lenovo yurtdiisiyla nerdeyse ayni tutuyor fiyatlari...

Edit: evet cs.go oynuyor max ayarlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D9905EBD -- 1 Haziran 2014; 19:57:51 >

• Benim de isteğim sizinkiyle aynı yönde fakat muadili cihazlara bakılırsa 3000 TL ve aşağısı bana çok ucuz geliyor. En dolusu 512 GB ssd olanı sanırım 4600 falan olacaktır. Ama en düşük modelin de 3000 altına satılacağını sanmıyorum.

• Bakacaz

• Şu anda henüz ithalat başlamadığı halde fiyatı.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y50-ultrabook?keyword=Lenovo%20y50

Herkes diyor ki oradaki fiyatlara bakmayın genellikle yükseliyor.

Elbette ki ben de 3000 altına almak isterim. Hatta direkt 2200 TL'ye ancak bir de gerçekler var ne yazık ki. Bakalım fazla değil 3 ay kaldı gelmesine ne de olsa.
  • Pcdepo Müşteri Hizmetleri 26/05/2014
    11 yorum
    Merhaba, İncelediğiniz ürün stoklarımıza gelmeyecektir. Alternatif olarak Y510p serisini incelemenizi tavsiye ederiz.http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-8gb-59-415877-notebook?keyword=415877 Saygılarımızla.

yazmışlar 26 mayısda

• 8 inde de degisik varyasyonlari gelecek demisler. DEGISIK BIR DURUMDAYIZ.

• http://www.pcdepo.com/msi-ghost-gs60-2pc-078tr-superr-notebook

Bu laptop'un msi muadili budur

Fakat cok pahali ben olsam almazdim. Degmez bu paraya. Ama lenovo'nun da 3000'den asagi olacagino hic dusunmeyin.

• quote:

Lenovo y50 en düşük modeli yani full hd+core i7+gtx860m 2gb maxwell+8gb ram bence en fazla 2.800 olacak ki msi ge70 apache pronun corei5 + gtx860m fiyatı bu civarlarda . Birde msi da tek fan , lenovo da çift fan var... Bu durumda lenovo y50 almak mantıklı gibi. Lenovo y510p sli 2.500 tl ise lenovo y50 en fazla 2.700 olur bence.

apache pro nerde 2800 civarı ?

• http://www.youtube.com/watch?v=dfAxP7Y9el0 yeni bi video var bf4 oynarken çekmiş sağ üstten fps değerlerini görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.