Şimdi Ara

Lenovo Vibe z2pro(k920pro) (28.05.2016) TR Modu / 4.5G / VR box video / CMrom / Unbrick / imei / root / radyo (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.176
Cevap
22
Favori
53.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    verdiğim diğer modemi dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sonunda telefon adama döndü :) bunun için -1907fb- arkadaşa huzurunuzda tekrar teşekkür etmek istiyorum işini gücünü bırakıp onca zamanını benim için harcadı hatta bir adım öteye gidip hayat felsefemin yapı taşlarıyla oynadı gerçekten tesekkurler boyle insnalari tanımak çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.ayan52 M kullanıcısına yanıt
    Cihazını güle güle kullan. Umarım hep güzel haberler alırsın.
    Şahsıma yapmış olduğun yorum için ayrıca teşekkür ederim.

• Arkadaşlar benim telefonda cin versiyondu haliyle telefon hic keyf vermiyordu.buradan tanıştıgım -1907fb- üstat sağolsun bana onca zamanını ayırıp telefonu adam etti huzurunuzda tekrar tesekkur ediyorum allah razı olsun insan hala böyle insanlar var mı diye düşünmeden yapamıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: m.ayan52

Arkadaşlar benim telefonda cin versiyondu haliyle telefon hic keyf vermiyordu.buradan tanıştıgım -1907fb- üstat sağolsun bana onca zamanını ayırıp telefonu adam etti huzurunuzda tekrar tesekkur ediyorum allah razı olsun insan hala böyle insanlar var mı diye düşünmeden yapamıyor :)

biri bana da yardım eder mi acaba?
    Çinden geldi tel ve lollipop yüklüydü buradaki adımları takip ederek root yapmak istedik ama ekran lenovo yazısında kaldı...
    Lütfen yardım edin..
  • Telefon ekrani kapaliyken bildirimler gelmiyor sebebi nedir ?

• Knock Code kullanıcısına yanıt
    lenovonun birçok modelini kullandım. ve hepsinde var bu sorun. çeşitli programlar sayesinde bildirim alıyorsun. bahsettiğim programlar "launcher"lar. lancher kur ama yinede istersen lenovo launcheri varsayılan yap.

bu sorunu çözen varsa yazsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemmetin

lenovonun birçok modelini kullandım. ve hepsinde var bu sorun. çeşitli programlar sayesinde bildirim alıyorsun. bahsettiğim programlar "launcher"lar. lancher kur ama yinede istersen lenovo launcheri varsayılan yap.

Merhabalar bende aranızdan yeni ayrılıp farklı birmacera denedim asus zenfone 2 32 gb olandan telefonu geçen cuma aldım ve lenovo dan sonra çok küçük geldi şimdi buradan tüm kullanıcılara soruyorum 1 haftalık asus zenfone 2 ile takas düşünen varmdır. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

Biraz acar misiniz ? Nova launcher kursam ve sadece kurmam yeterli mi ? Lenovo launcherla calissam olur mu ?

• quote:

Launcher kurup lenovo launcheri kullanmaya devam etsem ise yarar mi

Lenovo Vibe z2pro(k920pro) (28.05.2016) TR Modu / 4.5G / VR box video / CMrom / Unbrick / imei / root / radyo

Lenovo Vibe z2pro(k920pro) (28.05.2016) TR Modu / 4.5G / VR box video / CMrom / Unbrick / imei / root / radyo

Launcher yükle dememin sebebi bazı özel uygulamaların launcherlar ile çalışıyor olması. Adam eklentinin kullanılması için launcherin yüklenmesini şart koşmuş.
    Resimlerde örnekleri mevcut. Şuan benim kullandığım sistemin resimleri bunlar. Gelen sms, whatsapp ve skype bildirimleri ekran ışığını açıyor ve gecikme çok azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 31 Temmuz 2015; 7:41:37 >

• quote:

Launcher yükle dememin sebebi bazı özel uygulamaların launcherlar ile çalışıyor olması. Adam eklentinin kullanılması için launcherin yüklenmesini şart koşmuş.
    Resimlerde örnekleri mevcut. Şuan benim kullandığım sistemin resimleri bunlar. Gelen sms, whatsapp ve skype bildirimleri ekran ışığını açıyor ve gecikme çok azaldı.

Anladım. Launcher sadece eklentiler icin lazim yani lenovo launcheri kullanmaya devam edebilirim

edit: launcher kurulu değilken notific çalışıyor bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 31 Temmuz 2015; 11:22:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

Anladım. Launcher sadece eklentiler icin lazim yani lenovo launcheri kullanmaya devam edebilirim

edit: launcher kurulu değilken notific çalışıyor bilginize..

Alıntıları Göster
    bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. özellikle whatsapp da yaşıyorum bana yazılan mesajı nwhatsapp ı açıp bakmadıkça göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdicle

bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. özellikle whatsapp da yaşıyorum bana yazılan mesajı nwhatsapp ı açıp bakmadıkça göremiyorum.

+1 birebir aynı sorunu yaşıyoruz
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende cihaz yöneticisinde android cihz yönticisi de işaretli idi bakıyorum sende işaretli değil erdem kardeşim? onunla ilgil iolabilir m? nve birde sürekli günlükleri temizle diye bişey çıkıyor günde elli kez temizliyorum bun hep böylemi olacak?
  • quote:

bende cihaz yöneticisinde android cihz yönticisi de işaretli idi bakıyorum sende işaretli değil erdem kardeşim? onunla ilgil iolabilir m? nve birde sürekli günlükleri temizle diye bişey çıkıyor günde elli kez temizliyorum bun hep böylemi olacak?

Alıntıları Göster
    lenovo launcheri nerden yükleyebilirim
  • quote:

lenovo launcheri nerden yükleyebilirim

Alıntıları Göster
    Beyler bugün bisey farkettim whatsapp benim kişi listesini bir türlü gormuyor ne yaptiysam olmuyor. Kişi listemde olanlar mesaj atıyor fakat sadece no ggorunuyor. Lütfen yardım edin. Nasılddüzelir bu ?
  • quote:

Android surumunuz nedir bu arada ?

4.4.2
  • quote:

4.4.2
    Lütfen yardım edin bana whatsapp listesinde kişilerim yok. İnternetten araştırdım söylenen herşeyi yaptım ama bbir turlu yok goremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.