Şimdi Ara

Lenovo Vibe X2 LTE 4G 2GB RAM 32GB ROM-1 AYLIK-570TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Lenovo Vibe X2 32GB -GOLD
    Telefon 1 AYLIKTIR, 4G desteklidir.
    Android 4.4.2 yüklüdür.loolipop dan geri dondum.lolipop 5.1 çıkması beklenmelii.
    EU rom'la tek hat, CU rom'la çift hat aktif çalışmaktadır.Telefon i-mei atılarak kayıt edilmiştir.doğal olarak garantisi yoktur.
    Yurt Dışı tipi Şarj eleti 2 adet ekran filmi ve arka kurma kılıfı ile beraber gönderilecektir.
    Resimler Akşama eklenecektir
    Kozmetik olarak 10/9,5 alır.İlk günden itibaren koruma kılfı ve jelatin ile beraber kullanıldı

Konuyu bir çok kez editledik hocam.son halini tekrar yazıyorum.telefonumda vodafone hat kullanıyorum ve şarj su gibi akıyordu.sorun hattanmış.avea ve turkcell taktığında günü rahatlıkla çıkarabiliyorsun artık.androidden kurtulma adına fiyatı aşağı çektim.sanal pazardan almak isteyenlere direk düz 600 tl ilan açacağım...

KARGO: Bana Aittir...
    İsteyene gittigidiyor veya sanalpazar ilanı açılır(taksit imkanı isteyenler-komisyonu Karşılamanız durumunda)

Herkese İyi Günler Hürmetler dilerim
    FİYAT 590>570 TL-LÜTFEN PAZARLIK TEKLİF ETMEYİNİZ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlion -- 16 Haziran 2015; 9:29:12 >

• hocam güzel fiyatmış..
    kayıt durumu, faturası ve garantisi mevcutmu, hangi rom yüklü?
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Açıklama ekledim ve fiyatı düşürdün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba öncelikle fiyat çok iyi.Sorun nvram den olmayabilir. arama ekranında *#0228# kodunu tuşlayıp quick start dermisiniz. bu sorunu halledebilir. hiç bir riski yoktur çekinmeden yapabilirsiniz. Sadece tel kapanıp açılacaktır.
  • esmer23s kullanıcısına yanıt
    BAĞLANTI SORUNU VEYA GEÇERSİZ MMI KODU YAZDI EFENDİM
  • BU ARADA SORUNUN VODAFONE HATLARDAN KAYNAKLANDIĞINI ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIM.YARIN BAŞKA BİR HAT İLE KULLANCAĞIM TELEFONU BAKALIM GERÇEKTEN VODAFONEMİ.BU HATADAN MUZDARİP LENOVO ANA KONUSUNDA 1-2 ARKADAŞ DAHA VARDI..ONLAR HATTAN KAYNAKLANDIĞIN SÖYLEDİLER.AKŞAM BİR KAÇ DENEME YANILMA YAPACAĞIM.EĞER DÜZELTİRSEM TELEFONU.50-70 ARASI BİR FİYAT ARTIŞI GERÇEKLEŞTİRİRİM.

BU ŞEKİLDE ASLINDA ALMAK İSTEYEN 2-3 KİŞİ VAR 1 İ CİDDİ.AMA BEN ALACAK ARKADAŞ BU ROM-ROOT OLAYLARINDAN ANLAMIYORSA ALMASINA KARŞIYIM. ALIPDA YAPAMAZSA SONRA BEN ZAN ALTINDA KALMAK İSTEMEM.Kİ KİMSE PARASINI SOKAĞA ATMIYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

BAĞLANTI SORUNU VEYA GEÇERSİZ MMI KODU YAZDI EFENDİM

Üzgünüm. Senin telefon desteklemiyor olabilir veya kodu yanlış girmiş olabilirsin---kodu girdiğinde otomatik olarak battery status menüsüne girmesi gerek. ara butonuna basmamalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba elimde S3 mini beyaz TR cihazı mevcut takas+para şeklinde düşünürseniz iletişime geçersiniz iletişim Whatsapp 0507 865 94 68

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.