Şimdi Ara

Lenovo vibe s1 lite

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 Ocak Şubat gibi satışa çıkan bu telefon;
    http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_s1_lite-7850.php

Vibe s1'den farklı olarak 2700 mah batarya ile ondan daha kaliteli bir cihaz.(S1 de ram 3 gb ama benim için ram değil batarya önemli- 2 gb her halükarda yeter diye düşünüyorum (: ) Telefonun lenovo tr sitesinde de vibe serisi içinde yer aldığını görmekle beraber satış için tıklayınız linkine girildiğinde bimeks mediamarkt gibi sitelerde satışa sunulmadığını gördüm. Bu telefonun Tr piyasasına henüz girmediği anlaşılıyor, ne zaman gelebileceğine dair bilgisi olan var mı? Ayrıca telefon hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

• bunun fiyatı ne kadar olacak ki gelirse ? ne zaman geleceğini lenovo tr ile iletişime geçerek öğrenebilirsin hocam. ayrıca özelliklerine baktım da bana pek iyi gelmedi sanki. bütçeniz ne kadar? yardımcı olmaya çalışayım
  • Ben aradım ancak ulaşılmıyor ben özellikten dolayı değil de tasarımdan dolayıbakıyorum çok şık tasarımı var 5 inç ekran ve şık duran bir telefon arıyorum p70 flan f/p güzel ancak tasarımları berbat olduğundan almadım
  • sırf tasarım için telefon alıcaksanız lg g flex 2 alın tasarım da önemli tabi ama telefonu ne için kullanacağını yazarsan daha çok yardımcı olabilirim. ek olarak bütcen ne kadar onu da yaz
  • Fiyat aralığı 800 1000 TL ancak ekran en fazla 5 inç olacak büyük kulanamıyorum biraz da ince olursa güzel durur kanaatindeyim
  • beyler kılıf bulabildiniz mi bu tel için ben bulamıyorum aliexpress harici
  • hanıma aldık n11 den 600 tl ye geldi bakalım kaliteli bir cihazdır fiyatına göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    geçen yıl açıldı
    Lenovo k6 note hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Lenovo Vibe Shot tanıtıldı!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.