Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende p1 var satıp p2 almayı düşünüyorum yada temmuzda garantisi bitiyor kullanip bozulan bir yeri olursa tamir ettirip kullanmaya devam etsem parçaları ne kadardir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

p1 pro (p1a41) kullanıcısıyım. Custom romlardaki şebeke problemi yüzünden stock yedeğime dönmeye çalıştım fakat açılmadı telefon. Türlü türlü stock rom denedim qfil ile fakat şu an hala telefonu açamıyorum. Lenovo logosundan sonra telefon tekrardan başlıyor, bir döngü içerisinde. Recovery ekranına girebiliyorum, download moda geldiğimde qfil görüyor fakat telefon ekranında hiçbir şey belirmiyor. Lütfen bir yardım edin, iki gündür uğraşıyorum...
  • Lenovo P2 almaya gittim ama son anda karar değiştirip Samsung Galaxt S8+ aldım İstanbul Bilişim'den, bayağı radikal bir seçim oldu

S8+'yı ilk gördüğümde beğenmiştim ama batarya konusunda 2 senedir rahata alıştım, çekincelerim vardı. Korktuğum da başıma gelecek gibi. Daha alır almaz biraz kurcaladım bataryadaki azalmayı korkulu gözlerle izledim Sanırım powerbank'le yaşamaya tekrar alışmam gerekecek

Neyse, bir şekilde kulüpten ayrıldım. Şimdiye kadar başlıkta yapılan paylaşımlar için teşekkürler. Emektar P1 yedek telefon olarak görevi Moto G'den devralacak. İşim düşerse yine uğrarım. Herkese selamlar.

• Arkadaşlar geçen birinde şunu gördüm batarya 5500 dedi şaşırdım. Bilen duyan var mı bu markayı, rakip olabilir mi lenovoya? Homtom ht50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 28 Ocak 2018; 22:34:27 >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Çok isabetli bir tercih yapmışsın kardeşim. Güle güle kullan.

• ozbes kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    O işlemciyle ancak p1m modeline rakip olabilir. Ayrıca mtk işlemcili telefonlarda o 5bin mAh pillerin pek işe yaramadığını söyleyenler de var.

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Fiyatını düşünürsek demekki iyi telefon yine de. Niye hiç duyulmamış ona şaşırdım sadece. Bi bit yeniği var sanki, ama anlamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

Arkadaslar aranizda p1c72 kullanip 4g icin band20 800mhz yi aktif eden oldu mu? Galiba aktif hale getirilebiliyormus

dostum bunun çözümünü bende bulamadım bulursan paylaşırsan sevinirim 4g li teli 4 g siz kullanıyoruz.
  • Beyler bu telefonu 2. el aldım ve memnunum. Isınma sorunu yok batarya sorunu zaten hiç yok performansıda yeterli tek sorunu titreşimi çok zayıf ancak ben alınca sadece şarj cihazı orijinal geldi. Kutudan kendi kablosu yerine sonynin usb kablosu vardı ve oda hem yüksek akım veremiyor hemde kullanımdan dolayı biraz hırpalanmış sanırım bükülünce olan akımıda düşürüyor. Şuan aukey kablo kullanıyorum ancak orijinal kablosunuda merak ediyorum. İnternette çok araştırdım ama sadece düşük akımlı lenovo kabloyu bulabildim bunun yanında gelen kabloyu bulamıyorum. Bu orijinal kabloyu nerden bulabilirim? Eğer bulamazsam tronsmart altın uçlu alıcam g4te kullanıyordum çok memnundum.

Bu arada elimde usb ampermetrede var ve aukey kabloyla hızlı şarj olurken ampermetrede 1,8-1,9 amperleri gösteriyor ancak telefonda yüklü ampere uygulamasında 4 amperi geçiyor. (sony kabloda 2 amper civarı çıkıyor) Sizde orijinal kabloda durumlar nasıl?

Ha birde bu telefon sadece kendi şarj cihazıyla hızlı şarj oluyor sanırım. Lg g4 ve samsung note 4te sorunsuz hızlı şarj eden aukey şarj cihazı bu telefonda hızlı şarjı çalıştıramıyor. Yabancı forumlarda baktığımda aynı sorunu aukeyle beraber diğer markalarda yaşayanlarda olmuş ve oradada sadece kendi şarj cihazıyla hızlı şarjı çalıştırabilmişler. Kendi şarj cihazında 7v özelliğide var ve 12vde bile 2a verebiliyor ama diğer hızlı şarj cihazlarında 7v görünmüyor ve 12vda 1,5a verebiliyorlar. Sizin bu konuda deneyimleriniz nasıl?

Bu arada lg g4e verdiğim paraya acıyorum. Keşke zamanında g4 yerine lenovo p1 alsaymışım

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Ben 1.5 metrelik ugreen marka kabloyla kullanıyorum hızlı şarjda sorun yok. O uygulamaya güvenmeyin bence 4 amperle şarj olsa sıcaklıktan tutulmazdı telefon. Ve maalesef başka şarj cihazıyla hızlı şarj olmuyor. Bozulmaması için dua edeceğiz.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    kablo ile ilgili aliexpress ten orico markalı kablo aldım sorunsuz hızlı şarz ediyor. bakabilirsiniz pahalı değil ve kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Beyler bu telefonu 2. el aldım ve memnunum. Isınma sorunu yok batarya sorunu zaten hiç yok performansıda yeterli tek sorunu titreşimi çok zayıf ancak ben alınca sadece şarj cihazı orijinal geldi. Kutudan kendi kablosu yerine sonynin usb kablosu vardı ve oda hem yüksek akım veremiyor hemde kullanımdan dolayı biraz hırpalanmış sanırım bükülünce olan akımıda düşürüyor. Şuan aukey kablo kullanıyorum ancak orijinal kablosunuda merak ediyorum. İnternette çok araştırdım ama sadece düşük akımlı lenovo kabloyu bulabildim bunun yanında gelen kabloyu bulamıyorum. Bu orijinal kabloyu nerden bulabilirim? Eğer bulamazsam tronsmart altın uçlu alıcam g4te kullanıyordum çok memnundum.

Bu arada elimde usb ampermetrede var ve aukey kabloyla hızlı şarj olurken ampermetrede 1,8-1,9 amperleri gösteriyor ancak telefonda yüklü ampere uygulamasında 4 amperi geçiyor. (sony kabloda 2 amper civarı çıkıyor) Sizde orijinal kabloda durumlar nasıl?

Ha birde bu telefon sadece kendi şarj cihazıyla hızlı şarj oluyor sanırım. Lg g4 ve samsung note 4te sorunsuz hızlı şarj eden aukey şarj cihazı bu telefonda hızlı şarjı çalıştıramıyor. Yabancı forumlarda baktığımda aynı sorunu aukeyle beraber diğer markalarda yaşayanlarda olmuş ve oradada sadece kendi şarj cihazıyla hızlı şarjı çalıştırabilmişler. Kendi şarj cihazında 7v özelliğide var ve 12vde bile 2a verebiliyor ama diğer hızlı şarj cihazlarında 7v görünmüyor ve 12vda 1,5a verebiliyorlar. Sizin bu konuda deneyimleriniz nasıl?

Bu arada lg g4e verdiğim paraya acıyorum. Keşke zamanında g4 yerine lenovo p1 alsaymışım

Hayirli olsun telefonunu gule gule kullan insallah...

Kendi orijinal kablosu normalden cok daha ince duruyor ve cok esnek bir yapisi var. Ayrica her turlu iskenceye dayanikli... Piyasada bulunmuyor maalesef. Bulsam 10 tane yine alirim. Herneyse konuya donersek 2A kablo sarj icin yeterlidir. Guvenilir bir markanin 2a sarj kablosu ile gonul rahatligiyla kullanabilirsin

• quote:

quote:

Beyler bu telefonu 2. el aldım ve memnunum. Isınma sorunu yok batarya sorunu zaten hiç yok performansıda yeterli tek sorunu titreşimi çok zayıf ancak ben alınca sadece şarj cihazı orijinal geldi. Kutudan kendi kablosu yerine sonynin usb kablosu vardı ve oda hem yüksek akım veremiyor hemde kullanımdan dolayı biraz hırpalanmış sanırım bükülünce olan akımıda düşürüyor. Şuan aukey kablo kullanıyorum ancak orijinal kablosunuda merak ediyorum. İnternette çok araştırdım ama sadece düşük akımlı lenovo kabloyu bulabildim bunun yanında gelen kabloyu bulamıyorum. Bu orijinal kabloyu nerden bulabilirim? Eğer bulamazsam tronsmart altın uçlu alıcam g4te kullanıyordum çok memnundum.

Hayirli olsun telefonunu gule gule kullan insallah...

Kendi orijinal kablosu normalden cok daha ince duruyor ve cok esnek bir yapisi var. Ayrica her turlu iskenceye dayanikli... Piyasada bulunmuyor maalesef. Bulsam 10 tane yine alirim. Herneyse konuya donersek 2A kablo sarj icin yeterlidir. Guvenilir bir markanin 2a sarj kablosu ile gonul rahatligiyla kullanabilirsin

Evet ikinci elden düşürülemezse piyasada bulunamıyor sanırım. Neyse kafaya pek takmayıp aukeyle tronsmartla kullanıcaz artık. İşin garibi p2de aynı şarj cihazıyla kabloyu kullanıyor ve yine yok piyasada. Nokia ince uçlu arasam hala bulurum ama bu niye bulunmuyor acaba.

• Şu resimdeki gibi şebeke modları arasında geçiş yapabileceğim widget arıyorum ama bulamadım. Varmı bilgisi olan?

• HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Son durum uzun uğraş sonucu yetkili servisin KVK olduğunu öğrendim KVK ile görüştüm elimde Değişim/İade formu olduğunu söyledim formu kendilerine göndermemi istediler fönderdim 3 günsonra dönüş yaptılar şuan aynı cihazdan elimizde yok size motorola E4 verebiliriz dedi aralşırdım 800TL lik cihaz plus olanını verin bari dedim yok sadece bumodeli verebiliriz dendi bende haliyle para iadesi istedim malesef nakit iade yapamıyoruz dedi bende sizi +Lenovo+teleservice mahkemeye vereceğim dedim kıvırdı hemen ben bi üstbirime sorayım dedi bugün dönüş yaptı Aynen açıklama bu"Cihazın satıcısı biz olmadığımız için ücret iadesini biz yapamıyoruz "dedi şimdi sizce ben ne yapmalıyım ? Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mcfalsi

Son durum uzun uğraş sonucu yetkili servisin KVK olduğunu öğrendim KVK ile görüştüm elimde Değişim/İade formu olduğunu söyledim formu kendilerine göndermemi istediler fönderdim 3 günsonra dönüş yaptılar şuan aynı cihazdan elimizde yok size motorola E4 verebiliriz dedi aralşırdım 800TL lik cihaz plus olanını verin bari dedim yok sadece bumodeli verebiliriz dendi bende haliyle para iadesi istedim malesef nakit iade yapamıyoruz dedi bende sizi +Lenovo+teleservice mahkemeye vereceğim dedim kıvırdı hemen ben bi üstbirime sorayım dedi bugün dönüş yaptı Aynen açıklama bu"Cihazın satıcısı biz olmadığımız için ücret iadesini biz yapamıyoruz "dedi şimdi sizce ben ne yapmalıyım ? Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum

Ücret iadesini servis değil satın alınan firma yani faturayı kesen firma yapar. Mesela thhye vereceğiniz zaman servisi değil satıcıyı vermeniz gerekir. Servis en fazla iade raporu verir.(oda ballıysan)

• Sonunda 10 saatin üzerinde ekran süresi görebildim. Şarj seviyesi %90lardayken yani 30-40 dakika ekran açık kalmışken telefonu kapatıp açtım %90larda sıfırdan tekrar sayıma geçince resimde 10 saat ekran süresi görünüyor ama siz onun üstüne bi 30-40 dakika daha ekleyebilirsiniz.

Bu 10,5 saat ekran süresinin %45ini 4g üzerinden opera ile internette gezinme diğer %45ini wifi üzerinden (wifi ile bağlı olunan ortamda 2g çekiyor ve oda çok zayıf çekiyor yani telefon şebeke aramasına daha çok şarj harcıyor) opera ile internette gezinmeyle aldım. Kalan %10 ise google playden uygulama güncelleme, 50 dakika mx playerle video izleme ve birkaç küçük karma işi içeriyor. Tüm kullanım değerlerinde ekran ışığı %55teydi.

Lg g4te benzer kullanımlarda ortalama 3-3,5 saat ekran süreleri alabiliyordum. Lg g4te 3000mah pil, lenovo p1de 5000mah pil bulunmakta. 3000mah pilli lg g4 hızlı şarj 2.0 ile 1 saat 15 dakikada dolarken 5000mah lenovo vibe p1 hızlı şarj 2.0 ile 2 saatte dolmakta.

• quote:

Sonunda 10 saatin üzerinde ekran süresi görebildim. Şarj seviyesi %90lardayken yani 30-40 dakika ekran açık kalmışken telefonu kapatıp açtım %90larda sıfırdan tekrar sayıma geçince resimde 10 saat ekran süresi görünüyor ama siz onun üstüne bi 30-40 dakika daha ekleyebilirsiniz.

Bu 10,5 saat ekran süresinin %45ini 4g üzerinden opera ile internette gezinme diğer %45ini wifi üzerinden (wifi ile bağlı olunan ortamda 2g çekiyor ve oda çok zayıf çekiyor yani telefon şebeke aramasına daha çok şarj harcıyor) opera ile internette gezinmeyle aldım. Kalan %10 ise google playden uygulama güncelleme, 50 dakika mx playerle video izleme ve birkaç küçük karma işi içeriyor. Tüm kullanım değerlerinde ekran ışığı %55teydi.

Lg g4te benzer kullanımlarda ortalama 3-3,5 saat ekran süreleri alabiliyordum. Lg g4te 3000mah pil, lenovo p1de 5000mah pil bulunmakta. 3000mah pilli lg g4 hızlı şarj 2.0 ile 1 saat 15 dakikada dolarken 5000mah lenovo vibe p1 hızlı şarj 2.0 ile 2 saatte dolmakta.

P1 candir

Yalniz eksik bir sey var. P1 2 saatte sarj olmaz. Standart olarak 1 saat 15 dakika ile 1 saat 45 dakika arasinda 0-100 full dolar. Telefon sarj olurken koruma amacli bazen yavas sarja gecer. Telefon sarjdayken isinacak bir yerdeyse veya kilif vs varsa sure 2 saati bulup gecebilir

• quote:

quote:

Sonunda 10 saatin üzerinde ekran süresi görebildim. Şarj seviyesi %90lardayken yani 30-40 dakika ekran açık kalmışken telefonu kapatıp açtım %90larda sıfırdan tekrar sayıma geçince resimde 10 saat ekran süresi görünüyor ama siz onun üstüne bi 30-40 dakika daha ekleyebilirsiniz.

P1 candir

Yalniz eksik bir sey var. P1 2 saatte sarj olmaz. Standart olarak 1 saat 15 dakika ile 1 saat 45 dakika arasinda 0-100 full dolar. Telefon sarj olurken koruma amacli bazen yavas sarja gecer. Telefon sarjdayken isinacak bir yerdeyse veya kilif vs varsa sure 2 saati bulup gecebilir

Sıfır cihazda öyle olabilir ama benimki 2. el. Batarya ve/veya şarj cihazındaki yıpranma paylarını unutmamak lazım. Ayrıca orijinal şarj kablosu yok ve bende aukey kabloyla şarj ediyorum. Gerçi 15 dakika şarjın önemi yok zaten dolu dolu kullanımda 2 gün gidiyor

• 
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.