Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.178
Cevap
119
Favori
469.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kotumuren kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam indiriyorum suan. peki herseyi siliyormu , yoksa sadece sistemimi yeniden yukluyor. siliyorsa aksam yaparim simdi silerse yuklemek biraz zor olacak uygulamalari felan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotumuren kullanıcısına yanıt
    Suan s140 geri dönün, yalnız birşey dikkatimi çekti , cihaz güncelleme yapmıyor. Güncelleme %24 te hata veriyor sizde durum nedir acaba. Mm da olupta bunda eksiligini cektigim tek şey parmak izi okuyucuya basmadan dokunarak Ana sayfa dönme, oda yok saglik olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Cihazın kendi belleğini silmiyor. Mesela fotolar filan veya dosyalar kalıyor, ben s140 a geri dönünce birde fabrika ayarlarına geri getirdim. Yani Lolipop a dönünce format attım. Güncellemede bir sıkıntı olmadı

    Şu an s147 ye kadar güncelledim, her hangi bir problem yok. Siz fabrika ayarlarına geri getirip tekrar deneyin



    Fabrika ayarlarına getirince cihaz belleği silinecektir, dipnot

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotumuren kullanıcısına yanıt
    Peki formati recover denmi atiniz acaba. Ben iki kere format atim (recoveryden degil) s145 e guncellemedi %24 te dondu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recovery de format atip dosyayi tekrar yukledim suan guncellemede sorun yok. Teşekürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 15 aylık p1im bugün şarj %5teyken kapandı ve 3 saat hiç tepki vermedi. Ne açıldı ne de şarj oldu. Sonra şarj olmaya başladı ve şu anda bir sıkıntı yok. Bu neden kaynaklanır ya da başına gelen var mı acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayadır buralara uğramadım :) p1 e verdiğim para sonuna kadar helal olsun maşallah gayet iyi devam ediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desu noto

    Arkadaşlar 15 aylık p1im bugün şarj %5teyken kapandı ve 3 saat hiç tepki vermedi. Ne açıldı ne de şarj oldu. Sonra şarj olmaya başladı ve şu anda bir sıkıntı yok. Bu neden kaynaklanır ya da başına gelen var mı acaba?

    Bana da olmuştu bir kez. %10'lardayken şarjı bi baktım telefon kapanmış. Şarja taktım şarj almıyor. Açmaya çalışıyorum açılmıyor filan. 1-2 saat böyle açılmadı ve şarj da olmadı. Sonra güç tuşu ses tuşu Allah ne verdiyse baya uzun bi süre basılı tuttum açıldı sonra şarj da oldu. Tekrar da etmedi.
  • das motiv D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Bende ekran sararması da olduğundan dün servise gönderdim bakalım kapanmayla ilgili bir şey yapacaklar mı yoksa aynen geri mi gönderecekler?
  • Selam arkadaşlar chazımdan çok memnumdum son zamana kadar ama bir anda hızlı şarj yapmamaya başladı, ve telefon sürünüyor şarj yaparken yardımcı olabilirseniz çok sevinicem..
  • gockhanpasa kullanıcısına yanıt
    Farkli koblo ile denedinizmi? Benim orjinal kabloda bazen hizli sarja gecmiyordu , yine orjinal samsung kablosuyla denedim sorun kalmadi. Orjinal kablo veya kaliteli bir kablo ile denemenizi tavsiye ederim .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 24 Mayıs 2017; 14:24:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl teşekkür etsem azdır beni çok büyük dertten kurtardın ramazan ramazan sana bu akşam çok dua edicem ya çok sağol

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zifiri34 kullanıcısına yanıt
    Efet kardeşim bayadir yoktun terkedilmiş şehir gibi oldu burası :) bi zamanlar ne hızlıydı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı ramazanlar, konuda olan arkadaşlar beni bilir bir buçuk yıldır sorunsuz bir şekilde vibe p1 kullanıyorum. 2 ay önce falan bir format atmıştım yine her şey sorunsuz giderken son bir haftadır telefon çok sorunlu olmaya başladı. Kendi kendine donma, kasma whatsapptan atmalar vb. sorunlar yaşamaya başladım. Herhangi bir program indirmedim ve ayar değiştirmedim sizce sorun ne olabilir? Format atmak istemiyorum tekrardan. :/




  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Bu nilkin kılıfların uygulaması oluyor.Paketinde barkod olması lazım.barkod okuyucuyla okutup uygulaması yüklenmesi gerek diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuhaf bir sorun başladı telefonda.
    Şarj %60 civarlarına indiriğinde pil bitti gibi bir uyarı verip kapanıyor telefon, şarja takmadan açılmıyor. Başka bir sorun da yok. Benzer sorun yaşayan var mı?
  • Temperli ekran koruyucu almamız lazım. Benim ki ilk versiyon p1, arkadaşın ki p1 pro... Ekran boyutunda fark var mı acaba? Bir Satıcı var hem p1 hem p1m diye iki ayrı satışı var. Pro olan hangisine giriyor? Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahyademirci

    Arkadaşlar bende bugün dün n11 den vibe p1 pro aldım sormak istediğim menüde arkadaki beyaz kısmı değişmiyormu birde telefon çift tıklama ile açma kapamayı aktif ettim çift tıkla açılıyor ama çift tıkla kapanma ne yaptıysam çalışmadı yardım edebilirmisiniz.

    Nova launcher prime de çift tıkla kapanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    sorma usta ilk zamanlar baya yardımlarınızı aldım. telefonun düzenini oturttuğumdan beri aynı ne format ne reset devam. sende durumlar nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.