Şimdi Ara

LENOVO VİBE P1-P1 PRO ANAKONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.178
Cevap
116
Favori
472.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: swatlord11

Arkadaşlar bende teknosa dan biraz once almış bulunuyorum.Alacak arkadaşlara teknosadan almalarını tavsiye ederim maximum karta 100 tl , ayrıca 130 tl lik hediye çeki,50 tl magzadan al indirimi ve forumdan hediye çeki bölümünden almış oldugunuz çekle çok güzel bir fiyata almış oluyorsunuz.Fiyat düşşe bile büyük ihtimal siz daha karlı olacaksınız ve üzülmeyeceksiniz.Yatırım tavsiyesi değildir

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah :)

Sagolun, sizin bilgilendirmeleriniz faydalı oldu almam için teşekkür ederim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swatlord11 -- 16 Aralık 2015; 16:34:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisbora2007

quote:

quote:

Bi sorum olacak bu tuş takımına dokununca titreşim yapmasını nasıl kapatabiliriz

Ayarlar, zil sesi ve ses seviyeleri, en altta bulunan diğer sesler kısmına girin ordan ayarlarsınız..

Cok tesekkurler sayın scream

Rica ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bende teknosa dan biraz once almış bulunuyorum.Alacak arkadaşlara teknosadan almalarını tavsiye ederim maximum karta 100 tl , ayrıca 130 tl lik hediye çeki,50 tl magzadan al indirimi ve forumdan hediye çeki bölümünden almış oldugunuz çekle çok güzel bir fiyata almış oluyorsunuz.Fiyat düşşe bile büyük ihtimal siz daha karlı olacaksınız ve üzülmeyeceksiniz.Yatırım tavsiyesi değildir

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah :)

Sagolun, sizin bilgilendirmeleriniz faydalı oldu almam için teşekkür ederim:)

Ne demek, faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Aralık 2015; 16:38:42 >

• 06:35 sabah şarjdan aldım %100
    16:37 mobil veri kısa aralıklarla kapalı mail senkronizasyon açık %75
    ekran süresi 02:05 dk
    bekleme süresi 08:05 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: franky88

quote:

Forumdan hediye ve magazadan al olayini anlatir misin nasil oluyor .farkli sitelerden ise link verir misin tel ile giriyorum ve biraz yavas internetim fazla nette dolasamiyorum

Teknosa.com da ürünü seçip sepete ekliyorsun ödeme aşamasında mağzadan al seçeneği çıkıyor.Oradan bulunduğun şehirdeki mağzayı seçip onalylıyorsun.Telefon mağzaya geliyor gidip oradan alıyorsun.Hediye çeki olayı ise bu sitede Alışveriş-hediye çeki formu var oradan arkadaşlar ellerindeki çekleri satıyorlar.örneğin 100 tl lik teknosa çekini 40 tl ye satıyorlar.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm

Ama alırkenbu hediye çekini kullanırsanız sitenin kampanya olarak verdiği 130 tl lik hediye çekini kazanamıyormuşunuz!

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkan1

Arkadaşlar telefonu geçen pazar günü media markt' dan aldım. Daha önce de P70 modelini almıştım. Eşimin akıllı telefonu olmadığı için p70'i ona verdim. Şimdi P1' e dönecek olursak lanet olsun almaz olsaydım diyorum neden;
    1- Arka planda çalışan uygulamalara gitmek için en soldaki sanal tuşa basıp uygulamardan birine tıklandığında özellikle ayarlar-galeri- twitter vs. tıklandığında telefon simsiyah ekran şeklinde donuyor uygulamalar gelmiyor ortadaki kapasitif tuşa bile bassanız bazen hiçbirşeye yaramıyor telefon yarım dakikada kendine geliyor.
    2- telefonda vibui arayüzünü kullanıyorum sağa sola kaydırma şeklindeki geçişlerde takılma yapıyor geçişler seri değil.
    3- Ana tarayıcı chrome ama chrome işlevsiz çalışmıyor.
    4- Subway surf oyununda az da olsa kasma yapıyor diğer hareketli oyunlarda ne olur bilmiyorum.
    5- Telefona çağrı arama geldiğinde cevaplamak için yeşil telefon simgesini bazen aşağıya kaydırarak bazen de hiç kaydırmaya bile gerek olmadan sabit duran yeşil telefon simgesine tıklayarak basarak cevap veriliyor. Gerçekten çok tuhaf.
    6-Pil ömrü P70'in bile altında 5000 mah pil yalandan ibaret. Aşağıya sadece wifi kullanım durumuyla güç kullanım özetini koydum. Kendiniz inceleyin.
    Şimdi ne yapsam bilmiyorum telefonu iade etsem geri almazlar. Teknik servise mi göndermeliyim ? fikri olan arkadaşlar varsa beyan ederseler sevinirim.

LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

eveettt arkadaş beklenen bombayı bıraktı.

• quote:

Arkadaşlar telefonu geçen pazar günü media markt' dan aldım. Daha önce de P70 modelini almıştım. Eşimin akıllı telefonu olmadığı için p70'i ona verdim. Şimdi P1' e dönecek olursak lanet olsun almaz olsaydım diyorum neden;
    1- Arka planda çalışan uygulamalara gitmek için en soldaki sanal tuşa basıp uygulamardan birine tıklandığında özellikle ayarlar-galeri- twitter vs. tıklandığında telefon simsiyah ekran şeklinde donuyor uygulamalar gelmiyor ortadaki kapasitif tuşa bile bassanız bazen hiçbirşeye yaramıyor telefon yarım dakikada kendine geliyor.
    2- telefonda vibui arayüzünü kullanıyorum sağa sola kaydırma şeklindeki geçişlerde takılma yapıyor geçişler seri değil.
    4- Subway surf oyununda az da olsa kasma yapıyor diğer hareketli oyunlarda ne olur bilmiyorum.
    5- Telefona çağrı arama geldiğinde cevaplamak için yeşil telefon simgesini bazen aşağıya kaydırarak bazen de hiç kaydırmaya bile gerek olmadan sabit duran yeşil telefon simgesine tıklayarak basarak cevap veriliyor. Gerçekten çok tuhaf.
    6-Pil ömrü P70'in bile altında 5000 mah pil yalandan ibaret. Aşağıya sadece wifi kullanım durumuyla güç kullanım özetini koydum. Kendiniz inceleyin.
    Şimdi ne yapsam bilmiyorum telefonu iade etsem geri almazlar. Teknik servise mi göndermeliyim ? fikri olan arkadaşlar varsa beyan ederseler sevinirim.

LENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONULENOVO VİBE P1-P1 PRO  ANAKONU

06:35 sabah şarjdan aldım %100
    16:37 mobil veri kısa aralıklarla kapalı mail senkronizasyon açık %75
    ekran süresi 02:05 dk
    bekleme süresi 08:05 dk

bu durumda 8-10 saat ekran suresi alırım. bu zamana kadar hiç takılmadı kasmadı stabilitede sorun yok çok şükür maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: eXXeLanCCe

quote:

Arkadaslar cihaz pil yüzdesini ana ekranda göstermiyormu,yoksa ben mi bulamadım

-Ayarlara gir.
    -Kişisel'de Bildirim Merkezine gir.
    -Pil görüntüleme tarzını Basamak Stili seç.

Çok tesekkur ederim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12'den beri kullanıyorum. İlk açtığımdan sonra peşpeşe 3 güncelleme aldı ve sonrasında biraz dondu, kasıldı. Bir restart'dan sonra tamamen rayına oturdu. 2 GB ram'den korkuyordum ancak hiç sıkıntı yaratmadı. Onlarca uygulama yükledim. Asphalt dahil 4-5 grafik isteyen oyun oynadım. Ufak bir kasılma bile olmadı.

İyi ki aldım diyorum. Tavsiye de ederim düşünene. Pil konusunda ilk şarjını henüz tamamladım. Duruma göre bilgilendirme yaparım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: franky88

quote:

Forumdan hediye ve magazadan al olayini anlatir misin nasil oluyor .farkli sitelerden ise link verir misin tel ile giriyorum ve biraz yavas internetim fazla nette dolasamiyorum

Teknosa.com da ürünü seçip sepete ekliyorsun ödeme aşamasında mağzadan al seçeneği çıkıyor.Oradan bulunduğun şehirdeki mağzayı seçip onalylıyorsun.Telefon mağzaya geliyor gidip oradan alıyorsun.Hediye çeki olayı ise bu sitede Alışveriş-hediye çeki formu var oradan arkadaşlar ellerindeki çekleri satıyorlar.örneğin 100 tl lik teknosa çekini 40 tl ye satıyorlar.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm

Ama alırkenbu hediye çekini kullanırsanız sitenin kampanya olarak verdiği 130 tl lik hediye çekini kazanamıyormuşunuz!

Tesekkur ederim bilgilendirme icin .

• quote:

Eğerki telefonu internetten aldıysanız 15 gün içinde iade hakkınız var hemen iade edin. bahsettiğiniz sıkıntıların sadece Chrome daki takılmalar dışında hiçbiri bende olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Aralık 2015; 17:47:38 >

• Scream arkadaşın dikkatine,
    Arkadaşım senin linkini verdiğin FM radyo apk sını yukledim fakat FM radyo durduruldu hatası veriyor,
    Bu arada cihaz da 5.1.1 yüklü

• quote:

Scream arkadaşın dikkatine,
    Arkadaşım senin linkini verdiğin FM radyo apk sını yukledim fakat FM radyo durduruldu hatası veriyor,
    Bu arada cihaz da 5.1.1 yüklü

Burdan indirmiştim sanırım. Buyrun :

www.dosya.tc
    LenovoFMRadio.apk dosyas�n� indir - download
    http://www.dosya.tc/server2/epsozg/LenovoFMRadio.apk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Aralık 2015; 18:06:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

PKK haber ajansı uygulamasını neden kullanıyorsunuz?

Bende bu sorunlar yok. Nova Launcher kullanıyorum, o yüzden olabilir.

Hocam hep aynı kanallara takılmayın muhalif cart curt şu bu da olsa arada bir bakmanın bir zararı yok. Aksine muhakeme yeteneğiniz gelişiyor. Görevim icabı çoğu haber kanalını takip etmek zorundayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

Bende su an p70 kullanıyorum p1 almayı dusunuyorum. Gerçekten bataryası p70 den kötü ise masrafa girmiyim hocam hiç. Scream 3g ile 8-10 saat demişti yanlış hatırlamıyorsam

Hocam P70 i 6 ay kullandım şuanda p1 de yaşadığım sorunların hiçbirini p70 de yaşamadım. 8-10 saat ekran süresini p70 de de rahat rahat alıyorsunuz o yüzden gerek yok.

• Hocam telefonu aldıktan hemen sonra peş peşe 3 tane kısa güncelleme geldi. Güncellemeleri hemen yaptım acaba diyorum güncellemeleri yaptıktan sonra mı böyle oldu ama bunu bilemiycem çünkü telefonu fazla kullanmaya kurcalamaya vakit olmadan güncellemeler geldi. Dediğiniz gibi güncellemelerden hemen sonra telefonu 2 gün önce fabrika ayarlarına döndürdüm ama bir faydası olmadı.

• quote:

Bende su an p70 kullanıyorum p1 almayı dusunuyorum. Gerçekten bataryası p70 den kötü ise masrafa girmiyim hocam hiç. Scream 3g ile 8-10 saat demişti yanlış hatırlamıyorsam

Evet alıyorum :

http://i.hizliresim.com/Lg14Va.jpghttp://i.hizliresim.com/5m1JAz.jpg

Yukardaki linklerde aldığım ekran süresi ve kullanım detaylarım var. Sadece 3g ile internet bağlantısı gerçekleştiriyorum. Ekran Parlaklığı yüzde 50 otomatik çünkü fazlası gözümü alıyor..

Yalnız sizde almamak için bahaneye bakıyormuşsunuz gibi bir izlenim var haberiniz olsun.

Belliki arkadaşın cihazı sorunlu. Bu kadar kullanan kişi ve ben pilinin ne kadar uzun ömürlü olduğunu söylüyoruz bize inanmıyorsunuzda bunca yorumun içinde sadece 1 kişinin dediğine nasıl inanıyorsunuz anlam veremedim doğrusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Aralık 2015; 18:34:03 >

• Arkadaşlar sizden ricam Alıntıları biraz kısa tutun...teşekkürler....

• Hocam yazmayı unuttum evet kalan pil yüzdesine göre alacağım ekran süresi maksimum 8 saat olur. Ama bu telefonun işlemcisi Qualcom snapdragon 4 adet 1,5 ghz 4 adet de1ghz toplam 8 çekirdek değilmiydi.
    Hep ne denilir MTK işlemciler pil yönünden telefonu sömürür hele 3g de bataryayı su gibi içer tüketir. P70 de MTK işlemci 8 adet 1.7 ghz işlemci var yani işlemci daha hızlı daha güçlü ama pil tüketimi p1 den daha iyiydi.

• quote:

quote:

Hocam P70 i 6 ay kullandım şuanda p1 de yaşadığım sorunların hiçbirini p70 de yaşamadım. 8-10 saat ekran süresini p70 de de rahat rahat alıyorsunuz o yüzden gerek yok.

Evet sizdeki cihaz beş para etmez bence siz biran önce p70 alın onunda ekran süresi aynıymış. Gerek yok p1 kullanmanıza.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.