dün aldığım freedos yüklü lenovo bilgisayarıma yüz tanıma programı kurdum ama başlangıçta çalışmııyor program. nasıl olacağını bilen var mı? sistem windows 7 ultimate 64 bit.
64 bitte sorun oluyor sanırım ben 32 bit kullanıyordum. 64 bit kurunca denedim çalışmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: fortune1905
64 bitte sorun oluyor sanırım ben 32 bit kullanıyordum. 64 bit kurunca denedim çalışmadı.
ben de kaldırdım, keylemon yğkledim. sorunsuz çalışıyor. teşekkürler.
Bilgisayarınız Yüzünüzü Tanıyıp Açılsın,Bilgisayar yüz tanıma programı,yüz tanıma,bilgisayar yüz tarama,yüz tanı
Programı kullanmak için webcam lazım tabiki. Programı kurduktan sonra ilk önce
1.Adım=SETTİNGS tıklıyoruz. Orda bir kaç ayar yapıcaz SECURİTY LEVEL yazan yerdeki ayarı USER DECECTİON getiriyoruz.
2.Adım= WARNİNG LEVEL ayarını FACE ayarlıyıyoruz..
3.Adım= bilgisayar açıldığında direk programın başlamasını istiyorsanız RUN AT STARTUP WİNDOWS seçeneğini işaretliyoruz. Eğer istemezseniz CTRL+ALT+L tuşlarına basıp istediğiniz zaman programı açabilirsiniz sizin isteğinize kalmış artık.
4. Adım= Sonra menü kısmından TRAİNİNG bölümüne gelip ADD PİCTURE tıklıyoruz. Bastığınız zaman sizin fotoğrafınızı çekiyor. Bunda sonra bi işlem kalmıyo artık.
Önemli: Birden fazla kişinin fotoğrafını çekip onlarıdan bilgisayarı açmasını sağlayabilirsiniz. Programı çalıştırdıktan sonra kimin fotoğrafını çektiyseniz sadece onlar bilgisayarı açabilir
Program sizin yüzünüzü kaydediyor. bilgisarı sizden başka kimse açamıyor.