Şimdi Ara

lenovo veriface recognition başlangıçta çıkmıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün aldığım freedos yüklü lenovo bilgisayarıma yüz tanıma programı kurdum ama başlangıçta çalışmııyor program. nasıl olacağını bilen var mı? sistem windows 7 ultimate 64 bit.

• 64 bitte sorun oluyor sanırım ben 32 bit kullanıyordum. 64 bit kurunca denedim çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

64 bitte sorun oluyor sanırım ben 32 bit kullanıyordum. 64 bit kurunca denedim çalışmadı.

ben de kaldırdım, keylemon yğkledim. sorunsuz çalışıyor. teşekkürler.
  • Bilgisayarınız Yüzünüzü Tanıyıp Açılsın,Bilgisayar yüz tanıma programı,yüz tanıma,bilgisayar yüz tarama,yüz tanı

Programı kullanmak için webcam lazım tabiki. Programı kurduktan sonra ilk önce

1.Adım=SETTİNGS tıklıyoruz. Orda bir kaç ayar yapıcaz SECURİTY LEVEL yazan yerdeki ayarı USER DECECTİON getiriyoruz.

2.Adım= WARNİNG LEVEL ayarını FACE ayarlıyıyoruz..

3.Adım= bilgisayar açıldığında direk programın başlamasını istiyorsanız RUN AT STARTUP WİNDOWS seçeneğini işaretliyoruz. Eğer istemezseniz CTRL+ALT+L tuşlarına basıp istediğiniz zaman programı açabilirsiniz sizin isteğinize kalmış artık.

4. Adım= Sonra menü kısmından TRAİNİNG bölümüne gelip ADD PİCTURE tıklıyoruz. Bastığınız zaman sizin fotoğrafınızı çekiyor. Bunda sonra bi işlem kalmıyo artık.

Önemli: Birden fazla kişinin fotoğrafını çekip onlarıdan bilgisayarı açmasını sağlayabilirsiniz. Programı çalıştırdıktan sonra kimin fotoğrafını çektiyseniz sadece onlar bilgisayarı açabilir

Program sizin yüzünüzü kaydediyor. bilgisarı sizden başka kimse açamıyor.

Lisans:Ücretsiz

Dil:İngilizce

Kısıtlama:Yok

İşetim Sistemi.Windows Tümü

Gerekenler:Webcam olması yeterlidir

Bunlardan birinde hata yapmış olabılırmısın senın bılgısayarın aynısı http://www.teknomobil.org/cesitli-yazilimlar/446-lenovo-veriface-lenovonun-yuz-tanima-teknolojisi.html da var oraya bak sonucunu soyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.