Şimdi Ara

Lenovo V330 Intel Core i7 8550U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba. Bu bilgisayar hakkında bilginiz var mı? Adobe premiere photoshop programlarını kasmayıp işlerimi rahatlıkla halledebilir miyim? Tavsiyelere açığım. Ayrıca freedos olması da gözümü korkutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım

• Merhabalar, ben de aynı bilgisayarı almayı düşünüyorum. İnternetten bir key alıp(10-40lira arası) orjinal windows kurup kullanabilirsiniz freedos gözünüzü korkutmasın. Adobe programlarını rahat rahat çalıştıracaktır ancak render süreleri nasıldır bilmiyorum. 4100 liraya yanınıza alıp gidebileceğiniz gayet iyi bir laptop gibi duruyor. Geç yazdıysam ve siz çoktan aldıysanız genel görüşlerinizi bildirir misiniz?
  • Aldınız mı, almadınız mı bilmiyorum ama muhtemelen salı günü cihaz elime geçecek isterseniz size anlatırım biraz kullandıktan sonra.

• Adobe programları için çok kullanışlı bir bilgisayar sayılmaz çünkü işlemcisi çift çekirdekli bir işlemci ve işlem hızı düşük ama bu bütçede bakıyorsanız alabileceğiniz en iyi bilgisayarlardan birisidir.
  • Misaros kullanıcısına yanıt
    Nasıl çift çekirdek?

İ7 8550u =4 çekirdek 8 thread

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 26 Ekim 2018; 14:32:50 >
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Sanal çekirdek 2 + fiziksel çekirdek 2

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yanlış biliyorsunuz.

İ7 8550u da 4 çekirdek 8 sanal çekirdek var

İ7 7500u da 2 çekirdek 4 sanal çekirdek var

Siz 7500u ile Karıştırıyorsunu.

• mrtcnsrn M kullanıcısına yanıt
    Hayır hala almadım, deneyimledikten sonra geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

Fiyat olarak düşük olması cezbediyor fakat işimi görmeyecek gibiyse fiyatı arttırabilecek haldeyim

• Nazilda N kullanıcısına yanıt
    Windows kurulumu ve kullanacağım bilumum uygulamaları yükledim. Öncelikle söylemeliyim ben daha düşük performans alırım diye düşünüyordum ekran kartı yüzünden. Oyunlar üzerinden örnek vereyim, henüz League of Legends yükleyebildim kuyrukta ise Fortnite var; LoL'de en yüksek ayarlarda 1920ye 1080de 140 fps civarı aldım. Triple A oyunlarda değişecektir performans muhtemelen. Orjinal Adobe programlarına sahip olmadığım için crackli ürün kurup performansları hakkında yorum yapmam doğru olmayacaktır. Gündelik kullanım için çok ideal ve gayet iyi. Ekran kalitesi gayet tatmin edici benim için. Klavyenin tepkileri güzel, sadece henüz dağılımına alışamadım masaüstü klavyesinden geçtiğim için sanırım. Isınma hakkında konuşmam gerekirse henüz çok yoracak bir şey yapmadım, LoL oynadığım sırada normal ısınması gerektiği kadar ısındı sadece(tam değer bilmiyorum). Mekanik disk olduğu için birazcık su sesine benzer bir ses geliyor HDDden, bana çok rahatsız edici gelmedi açıkcası. Ses demişken öyle çok şaşıracak bir performansı yok ses konusunda ama gayet yeterli, sadece sesi 100e aldığımda patlayan sesler duydum birazcık.

Birazcık dağınık anlattım konudan konuya atladım kusura bakmayın. Başka daha spesifik sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtcnsrn

Windows kurulumu ve kullanacağım bilumum uygulamaları yükledim. Öncelikle söylemeliyim ben daha düşük performans alırım diye düşünüyordum ekran kartı yüzünden. Oyunlar üzerinden örnek vereyim, henüz League of Legends yükleyebildim kuyrukta ise Fortnite var; LoL'de en yüksek ayarlarda 1920ye 1080de 140 fps civarı aldım. Triple A oyunlarda değişecektir performans muhtemelen. Orjinal Adobe programlarına sahip olmadığım için crackli ürün kurup performansları hakkında yorum yapmam doğru olmayacaktır. Gündelik kullanım için çok ideal ve gayet iyi. Ekran kalitesi gayet tatmin edici benim için. Klavyenin tepkileri güzel, sadece henüz dağılımına alışamadım masaüstü klavyesinden geçtiğim için sanırım. Isınma hakkında konuşmam gerekirse henüz çok yoracak bir şey yapmadım, LoL oynadığım sırada normal ısınması gerektiği kadar ısındı sadece(tam değer bilmiyorum). Mekanik disk olduğu için birazcık su sesine benzer bir ses geliyor HDDden, bana çok rahatsız edici gelmedi açıkcası. Ses demişken öyle çok şaşıracak bir performansı yok ses konusunda ama gayet yeterli, sadece sesi 100e aldığımda patlayan sesler duydum birazcık.

Birazcık dağınık anlattım konudan konuya atladım kusura bakmayın. Başka daha spesifik sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.
    3900 civarında şu anda

Alıp ssd takılıp kullanılır mı

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Hocam, öncellikle kusura bakmayın geç gördüm. İstekleriniz alım konusunda asıl belirleyici olacaktır. Oyun dışı günlük kullanımda çok iyi ancak tahmin edebileceğiniz üzere laptop olmasının ve asıl amacının ofis programları olmasından dolayıp oyunlarda performansı düşük kalıyor. Yakın zamanda ben de ssd güncellemesi düşünüyorum. Ssdnin ardından günlük kullanım keyfi 2 ye katlanacaktır diye tahmin ediyorum.
    mrtcnsrn kardeşim SSd slotu var mı bilgisayarda. varsa takılabilir mi

• hyasar63 H kullanıcısına yanıt
    Evet takılabilir, anakart üzerinde M2 NVMe destekli bir port var. Ben de aynı SSDyi satın almayı düşünüyorum.
    Dostum senin bilgisayarda bu mu
    Eğer aynısı ise ve dediğin SSd uyumlu ise sipariş verecem. Lütfen yardımcı ol.

Çok özür dilerim geç gördüm meşguldüm birazcık. Evet, bu bendeki de.
    Estağfurullah ben senden özür dilerim . Ben çok soru sorduğum için. Yanlız bazı satıcılar Lenovo V330 81ax00ertx modeline Samsung SSD 970 NVMe M2 takılmaz diyor. NVMe ye uyumlu değilmiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=8UrGQpRti94 bu videonun yorumlarında paylaşan kişi nvme kullandığını söylemiş.https://forum.donanimhaber.com/lenovo-v330-15ikb-serisi-kullanicilari-ana-konu-nvme-ssd-kurulumu-performansi-eklendi--134941874

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcnsrn -- 27 Ocak 2019; 23:5:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.