Şimdi Ara

Lenovo U330 Kullanicilari Kulubu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
32.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zühd

Arkadaşlar laptop prize takılı iken pil dolmuyor uyarısı veriyor. Teknosaya götürsem ilgilenirler mi tekno kaska mı göndereyim direk

bende aynı sorunu yaşadım ben pil tamaen bitene kadar film izlemeye çalışınca olmuştu bataryayı çıkarıp takın hemen normale dönüp şarj olmaya başlıyor ve pil tamamen bitinceye kadar kullnmazsanız tekrar etmiyor. umarım faydalı olur..
  • evet kesinlikle pili çıkarıp takınca düzeliyor benim de bir iki defa başıma gelmişti.
  • lenovo u330 a windows 7 ultimate yi 64 bit işletim sistemini kurdum. hiç bi sorun yok. hatta kurduktan sonra lenovonun programıyla yedeklerseniz tek tuşla format dahi atabilirsiniz. tüm driverleri mevcut. çift ekran kartını çok iyi bi şekilde destekliyo. vistadaki performansından kat kat iyi. pc nin keyfini windows 7 kurdugumda almaya başladım o kadar fark ediyo performansta.pil ömrünü test etmedimm. herşeyiyle mükemmel olmuş. yüz tanıma dahi çalışıyor windows 7 de. kurmanızı tavsiye ederimm
  • arkadaşlar çok önemli bir sorunum var.benimde u330 um var ve alalı yaklaşık 10 ay oldu.çokta memnunum.fakat şimdi format atmam gerekiyor ve tek tuş format özelliği çalışmıyor.baktım baktım bulamadım bi sorun.laptopu kapatıyorum.tek tuş format tuşuna basıyorum.laptop normal açılıyormuş gibi açılıyo.format fln yok.ilk aldığımdan güncelleme sorunundan dolayı format atmış tek tuş formatla ve gayet sorunsuz olmuştu fakat şimdi olmuyor.acil yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • Merahaba Arkadaşlar,

Windows 7 kurmak isteyen ve kurupta sorun yaşayan arkadaşlar için yazıyorum;

windows 7'i kurduktan sonra

öncelikle,http://consumersupport.lenovo.com/tr/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=16
    adresinden windows 7 driverlerını indirelim

ilk önce bios güncellemesini sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır şeklinde güncelleyelim daha sonra diğer driverları yükleyelim
    ancak dikkat edilmesi gereken noktalar

u330 driverlerının olduğu yerde onekey, easycamera, veriface driverları windows 7 ye uyum sağlamıyor
    bunları u350 modelinin driverlerının olduğu bölümden indirip kuralım

özetle;
    önce windows 7 için bios güncellemesi ki lenovo türkiye sitesinde var
    sonra u330 modelinin windows 7 uyumlu driverlerını
    en son da u350 modelinin sayfasından yukarda yazdığım driverlerı indirip kurduğumuzda

ekran kartı geçişleri, kamera, veriface sorunlarının hepsi halloluyor aynı vista gibi kullanıp daha fazla performans alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gannes -- 28 Ocak 2010; 21:20:11 >

• Bende iki tane u330 kullanmış biri olarak söylüyorum gerçekten mükemmel bir cihaz beni rahatsız eden hiçbir sorunuyla karşılaşmadım karşılaştığım ufak tefek sorunlarıda hallettim. Kullandığım cihazların her ikiside aynı özellikteydi tek fark HDD farkıydı onunda performansa hiç bir etkisi yoktur...
    İlk u330'um WD HDD'li 1700 liraya vatandan alındı. Sonraki ise Fujitsu HDD'li 1522 liraya teknosadan alındı.

Şimdi Askerlik nedeniyle cihazımı satıyorum malesef...

İlan linki buradadır:http://forum.donanimhaber.com/m_37526420/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37526420
    Fiyat - 1200 TL - Acil satmam gerektiği için...

Alıcak kişi için eğer isterse ben win7 kurup vereceğim... Gerçekten bu fiyata alınabilenecek dünyanın en iyi cihazı u330 dur... 13.3" 2000 liranın altında bu cihazdan daha iyisi dünyada malesef yok... Askerden geldiğimde umarım IBM 13.3" de yeni cihazlar çıkarır ve Askerden geldikten sonrada yine IBM ile devam ederiz...

• Merhabalar. Benim u 330 da yaklaşık 1 haftadır sesi açıp kapadığınız da ya da mute yaptığınız da ekranda çıkan simgeler gözükmüyor. Nerden açılıp kapandığını bilen var mı?
  • tsk ederim arkadasım

bende win 7 kurdum bios güncellemsini yaptım hersey sorunsuz çalışıyor.bilgi paylaşımın için tekrara saol ::D
  • 8 aylık U330 kullanıcısıyım.
    Intel ekran kartı ile 1 saat dayanmıyor pilim.
    Tavsiyeniz var mıdır bu konuda?
    Ekran parlaklığını ortanın altında kullanıyorum pilde iken.

Bir konu daha!

Pilde veya elektrikte çalışırken pc feci kasıyor. Şuan bile yazarken 30-40 snde bir donuyor.
    Sistem win7
  • Beyler bir sorum var ;

Windows 7 kurunca , lisans işi ne oluyor ? Lenova Sitesinden upgrade edince lisans devam ediyormu yoksa yazılım illegal duruma mı dusuyor?

slmlar
  • dostum aynı sorun bende de var...
    bu sorunnu yaşayan ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdide teşekkürlerimi sunuyorum.
    cidden yardıma ihtiyaç var..yani sorun bios'tan falan olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: pulsar52

tsk ederim arkadasım

bende win 7 kurdum bios güncellemsini yaptım hersey sorunsuz çalışıyor.bilgi paylaşımın için tekrara saol ::D
  • tam olarak 1yıl 2aydır lenovo u330 kullanıyorum.ben bimeksten almıştım 12 ay taksitli ve çok memnunum makinadan.

bazı arkadaşlar yavaş açılıoyor ekran kararıyor fln demiş.4gb ram e geçersem problem çözülürmü demiş.ben aldığım gibi kullanıyorum makinayı 2gb ram le bista yüklü olarak.4gb ramli çoğu makinadan hızlı açılıyor.yavaş açılıyo diyen arkadaş bu makinadan önce macpro fln kullanıodu heraldeki yavaş açılıo dio.ekran kararmasına gelince ati ekran kartında o denilen olay oluyo açılma esnasında.

şarj olayına gelince piyasada bu makina kadar şarjı giden ürün çok enderdir.ben laptopu evde pilsiz olarak kullanıyorum.şarjı 1saat dayanıyo diyen arkadaşlarda yeni alcaklarda böyle kullansın bence.elektrik voltajı fln etkilio diolar.ben 1senedir istanbul un her yerinde hemen hemen,antalyada,balıkesirde vs gibi şehirlerde kullandım ne laptop yandı nede bşy oldu.sürekli pil şarjda takılı durursa tabikide pil gider bi süre.neden cep tellerde şarjı dolunca çıkarıyoruz?pil bozulmasın diye.bn dediğim şekilde kullanıyorum.arada bir takıp pilde kullanıp pili boşaltıp tekrar dolduruyorum fln bu şekilde intel ekran kartında 3-3.5 saat atide 2-2.5 saat götürüyo pil

üstünden 1 sene geçmesine rağmen bu boyutlarda olup bu kadar iyi performanslı bu fiyata bi makina görmedim hala arkadaşlar.lenovo nun makinalar taş gibi ve gerçektende tasarımları bir laptop kullandıığınız belli ediyor

• Arkadaşlar u330'da vistanın tam sistem yedeklemesini DVD'ye aldıktan sonra format attım, tekrar vistayı bunlarla kurabileceğimi düşünmüştüm, onekey recovery'i de sildim. Servise vermeden vista yükleme şansım var mı?
  • lenovo u 330 da kalvye ve klavyenın altı aşırı ısınmakta.bu sorunun kaynagı konusunda yardımcı olacak birisi varsa cok sevinecegım.urunu mayıs 2009 da aldım.süreklı kullanmaya ocak 2010 da basladım. yardımlarınızı rıca edıyorum
  • Arkadaşlar u330 windows 7 64biti destekliyor mu?
  • yukarda arkadaş bi kaç driverle win 7 de grafik değiştrmenin çalıştığını söylemiş.yanlız ben indirdim lenovo nun siteden driverleri değiştirilebilir grafik seçenekleri çıkıyor sağ tıkladığımda ama ordan yüksek performansa tıklıyorum ati ekran akrtına geçmiş gibi gösteriyor fakat atinin programı açınca şuan kullanılmıyor diyor.yani hala intel ekran kartında kalıyor
  • yaw yardım etcek kimse yokmu
  • Arkadaşlar konuya lütfen bi göz atın acil
    http://forum.donanimhaber.com/m_43139080/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • SN ARKADASLAR,

2 UCU HDMI OLAN KABLO ILE GORUNTUYU LCD YE TASIYAN VAR MI HIC.. ???

KABLOYU LAPTOP VE LCD TV YE YERLESTIRIYORUM FAKAT GOTUNTUYU "Fn + F3" ILE EKRANI DEGISTIRMEK ISTEMEM KARSIN SOZ KONUSU DURUM GERCEKLESMIYOR....

BASKA BIR YOLMU VAR..??

YOKSA EKSIK BIR SURUCUM MU SOZ KONUSU ??

ISLETIM SISTEMIM : WIN 7 ULTIMATE 64BIT....

YARDIMCI OLACAK ARKADASLARA SIMDIDEN TESEKKURLERS...

SAYGILARIMLA,
  • bende win7 ultimate var sitesindeki ati driveri yüklediğim halde ati ekran kartına geçmiyo sürekli olarak hata veriyor ingilizce bi hata çevirdiğim kadarıyla arka planda ekran falan çalışıyo ondan geçiş olmuyo diyo ama arka planda çalışan birşey yok.vista yüklüyken sorun yoktu 7 yüklediğimden beri durum böyle
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.