Şimdi Ara

LENOVO U310 windows 8 yükseltme sorunu ve windows 7 recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 ay önce aldığım lenovo u310'nu windows 8 e yükseltirken temiz bir kurulum için harddiski biçimlendirdim. Ancak yükselttikten sonra sürücülerde problem çıktı. windows anahtarınıda yükseltme için olduğu için uyarı veriyor. ayrıca da önyükleme bölümü olan 32 gb lık ssd bölümü tanımlayamadım. anlayacağınız şu anda süper çalışan bir sistemi mahvetmiş bulunmaktayım ayrıcada recovery bölümüde yok elimde nasıl bulabilirim. veya recovery bölümü elinde olan varsa dvd yapıp alma şansım varmı bu konuda yarımcı olabilecek varmı ?



  • Windows 7 dvd ile tekrar format atıp kapatın.
    bios ayarlarından disk seçenekleri ile oynayın.
    win 8 i tekrar kurmayı deneyin...
  • hepsini denedim aslında yeniden windows 7 kurup üzerine yükseltme yaptım ama hala ssd yi önyükleme olarak tanımlayamadım hızlı başlangıcı ayarlayamadım ayrıca açılışta raid ayarlarına giremiyorum en temizi benim için fabrika ayarlarına dönmek olacak onun içinde recovery den dvd yapılmış olan dvd lerden yeniden yüklemem lazım
  • Bende pardus yüklerken benzerbir sorun yasadım çözemedim. Birazda acele ile hard diskin tamamını formatladım. Recovery bölümü gitti. Ama recovery bölümü tam gitmedi ise sorun çözülebiliyormuş. Acele edip format atmayın. Lenovo teknik servis (destekten) telefon ile yardım alın. Hasar benim gibi büyümesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.