Şimdi Ara

Lenovo Thinkpad Twist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo'nun yeni çıkardığı Thinkpad Twist modelini almayı düşünüyorum, bir süredir Türkiye'deki satış fiyatlarını inceliyordum,

genelde 2700-3000 arasında değişen i5 modeli

istanbul bilişimde 1999 tl olmuş, istanbul bilişim nasıl bir firmadır? bu ürün resmi lenovo garantisinde midir merak ettim, çünkü bir arkadaşım lenovo da palalel ihracat ürünlerin olmadığını lenovo servislerinin hepsine baktığını söylemişti ?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/s230u-3347-4hu-lenovo-ultrabook-en-ucuz-fiyatlari,46361.html#TabPanelStart

1. sorum ürün nasıl bir ürün bilgisi olan veya kullanan var mı? 2. si istanbul bilişim nasıl bir firmadır ? 3. sü lenovo servisleri bütün lenovo ürünlerine bakıyor mu? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir se sevinirim
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRoMeNCeR -- 16 Temmuz 2013; 21:57:20 >

• NeCRoMeNCeR kullanıcısına yanıt
    İstanbul bilişim garantiyi kendi verir,paralel ithalat yapar ucuz olmasının bir nedeni de bu hizmetlerinde normaldirler.Ürününüz gelir garantilik durumda kendi onarım servisleri var.Thinkpad serisi lenovo'nun en sağlam nitelikli serisidir diyebilirim genelde iş alanlarına yönelik yapılan sağlam üretilen makineler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 16 Temmuz 2013; 22:09:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.