Şimdi Ara

Lenovo T510

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır Lenovo T510 model bir dizüstü almak istiyordum. Yeni bir model olması ve iş sınıfına hitap etmesi nedeni ile bu modeli araştırırken yeteri kadar kaynak ve kullanıcı yorumu bulamamın sıkıntısını çektim. Şu an itibari ile Kanada'dan kuzenim aracılığı ile aldığım Lenovo T510 model dizüstü bilgisayarım elime geçmiş bulunmakta :))))

Buraya bu konuyu açmamın sebebi ise forumda en azından "T510" konulu bir mesaj olması ve hani bundan sonra bu modeli araştırmak isteyen kişilere bir nevi kaynak olabilmek. Eğer sorular olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Zamanım olursa da birkaç foto ve yorum ekleyebilirim.

Bilgisayarın özelliklerine gelince:
    Yazılım ile uğraştığım için ekran çözünürlüğü ve hız benim için önemli. Ekran çözünürlüğü 1600x900 ve harddisk ise Solid State Disk (SSD) 128 GB. Ayrıca on parmak yazan biri içinde Track Point bulunmaz nimet.

Diğer Özellikleri:

Intel Core i7-620M Processor (2.66GHz, 4MB L3, 1066MHz)
    Windows 7 Professional (64 bit)
    15.6" HD+ (1600 x 900) 16:9 aspect Anti-Glare display with LED backlight and WWAN antenna
    NVIDIA NVS3100M graphics with 512MB DDR3 Memory
    4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory
    UltraNav (TrackPoint and TouchPad) with Fingerprint Reader
    2.0M Pixel Camera
    128GB Solid State Drive
    9 cell 2.8Ah Li-Ion Battery - Dual Mode
    Intel Centrino Ultimate-N 6300 AGN

Fiyat 1940 Kanada Doları.

• 2850 tl falan tutuyor galiba türkiyede i5 işlemcili olanları dahi 3500-4000 lira civarına giderken, oldukça uygun bir fiyat. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zaman bir de bu özelliklerini yazdığınız ürünün tam modeli nedir acaba?
  • Sistemi lenovonun sitesinden kendim konfigure ettiğim için tam bir model numarası veremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.