Şimdi Ara

Lenovo - Servis [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SSD sorunu yüzünden Y500'ümü servise göndereceğim. Ama ilk dizüstü bilgisayarım ve izlenecek yolları bilmiyorum. Yardımcı olun lütfen..

• qabRiéL kullanıcısına yanıt
    0212 912 0134 nolu telefondan Lenovo Servisini arayın. oradan yardımcı olurlar. İstanbulda servis var birtek diye biliyorum. Mecidiyeköy de Profilo AVM ile Okan Üniversitesi arası.

Kaynak: Servisler ve Garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Merhaba arkadaşlar,
    SSD sorunu yüzünden Y500'ümü servise göndereceğim. Ama ilk dizüstü bilgisayarım ve izlenecek yolları bilmiyorum. Yardımcı olun lütfen..

Mümkünse o servise ürün yollama ama illa yollayacaksan laptopun tüm donanımlarını iyice bir kağıda listele ve o kağıdı da laptopun üzerine yapıştır ve altına büyük ve kırmızı kalemle şu yazıyı yaz. DONANIMLARIM BUNLAR LÜTFEN ÇALMAYIN...

Nedenini soracak olursan şu konumu incele. (Sonuna kadar oku lütfen..)

http://forum.donanimhaber.com/m_91030754/f_//tm.htm#91802270

NOT: Denemediğim ve başvurmadığım yer kalmadı benim 4GB rma gitti. Umarım senin başına böyle bir şey gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: mat2000

quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Merhaba arkadaşlar,

Mümkünse o servise ürün yollama ama illa yollayacaksan laptopun tüm donanımlarını iyice bir kağıda listele ve o kağıdı da laptopun üzerine yapıştır ve altına büyük ve kırmızı kalemle şu yazıyı yaz. DONANIMLARIM BUNLAR LÜTFEN ÇALMAYIN...

Nedenini soracak olursan şu konumu incele. (Sonuna kadar oku lütfen..)

http://forum.donanimhaber.com/m_91030754/f_//tm.htm#91802270

NOT: Denemediğim ve başvurmadığım yer kalmadı benim 4GB rma gitti. Umarım senin başına böyle bir şey gelmez.

Arkadaşım nasipse bugün vereceğim servise. Sen bilgisayarı kutusuyla vermedin mi?

Kendi orijinal kutusu ile verdim. Hatta her köşesini iyice bantladım.
    Serviste çalındı, başka yolu yok. Kargodakiler açıp içinden ram alacak değil ya.
    Hem benzer sorunu başka arkadaşta yaşamış.
    Aldığın bilgisayara sonradan herhangi bir donanım (ram, hdd...) taktıysan onu al içinden yollama. Yoksa sende benim gibi peşinden koşturursun ama bir şey elde edemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat2000

Kendi orijinal kutusu ile verdim. Hatta her köşesini iyice bantladım.
    Serviste çalındı, başka yolu yok. Kargodakiler açıp içinden ram alacak değil ya.
    Hem benzer sorunu başka arkadaşta yaşamış.
    Aldığın bilgisayara sonradan herhangi bir donanım (ram, hdd...) taktıysan onu al içinden yollama. Yoksa sende benim gibi peşinden koşturursun ama bir şey elde edemezsin.

Kutunun yanında yazıyor olması lazım özellikleri. Oradan bir şey çıkmadı mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum kutuyu boşver, adamlara faturayı yolladım. Faturada laptopu alırken ek olarak 4GB Kingston marka ram alındığı ve o rama ödenen ücrette var. Yani makinenin 8GB ramli olduğu faturadan anlaşılıyor. Ama servisten geri gelen makinede benim ek para vererek aldığım 4GB Kingstone ram var ama laptopun orijinal rami yok.
    Ben lenovo'ya tövbe ettim. Hele de servisine. Bir daha asla bir şey yollamam o servise. Benim halledeceğim basit bir şeyse açar kasayı ben yaparım değilse iyi bir tamirciye verir yaptırırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.