Şimdi Ara

Lenovo, şarj derdi olmayan akıllı saati Watch GT Pro'yu tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo, şarj derdi olmayan akıllı saati Watch GT Pro'yu tanıttı
    Lenovo, uygun fiyatlı akıllı saati Watch GT Pro’yu tanıttı. Yeni model, çift frekanslı GPS ve 27 güne kadar pil ömrü gibi özellikleriyle açık havada yapılan sporlara düşkün ve fitness meraklılarını hedefliyor.

Ayrıca Bkz.Lenovo'dan kendi kendini şarj eden klavye ve fare geliyor

Lenovo Watch GT Pro özellikleri

Lenovo’nun yeni akıllı saati Watch GT Pro, 466x466 piksel çözünürlük sağlayan 1.43 inç AMOLED ekrana sahip. Ekran, çizilmelere karşı koruma sağlayan Corning Glass kullanıyor. Saat, çinko-magnezyum alaşımlı çerçeve, fiberglas destekli arka kısım, paslanmaz çelik düğmeler ve silikon kayışa sahip.

Akıllı saat, hem Android telefon hem de iPhone’larla kullanılabiliyor. Bluetooth 5.3 ile donatılmış olup, kullanıcıların Bluetooth aramaları yapmasına, arama geçmişini kontrol etmesine ve bildirimleri doğrudan saatten görüntülemesine olanak tanıyor. Çift frekanslı GPS sistemi, açık hava aktiviteleri sırasında konum takibi doğruluğunu artırıyor. Lenovo ayrıca yükseklik ve barometrik basınç sensörlerinin yanı sıra dijital pusula eklemiş. Bu özellikler, gerçek zamanlı navigasyon ve fitness takibini desteklemeyi amaçlıyor.

Lenovo Watch GT Pro, hem ev hem de dışarıda yapılmaya uygun egzersizleri içeren 170'ten fazla spor modunu destekliyor. 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliğine sahip. Lenovo ayrıca, kulaçları, hızı, turları, süreyi ve yakılan kaloriyi takip eden özel bir yüzme algoritması eklemiş. Sağlık özellikleri arasında; sürekli kalp atış hızı takibi, SpO2 takibi, uyku takibi, stres ölçümü ve rehberli nefes egzersizleri yer alıyor. Uyku takibi, uyku kalitesine dair bilgiler sağlamak için hafif, derin ve REM uyku aşamalarını ayrıntılı olarak inceliyor.

Lenovo Watch GT Pro modeli pil ömrüyle de dikkat çekici bir akıllı saat. 470 mAh bataryaya sahip olmasıyla tek şarjla 27 güne kadar, yoğun kullanımda ise yaklaşık 7 güne kadar kullanım sunuyor. Saatin tamamen şarj olması yaklaşık üç saat sürüyor.

Lenovo Watch GT Pro akıllı saat fiyatı

Lenovo Watch GT Pro, 899 yuan (128 dolar) fiyat etiketiyle Çin’de satışa çıktı.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/12/25/lenovo-watch-gt-pro-launched-specs-price/

• "Şarj derdi olmayan akıllı saat"diye görünce bilek hareketiyle kendi şarj olan mekanik akıllı saat falan yaptılar sandım. Tık tuzağıymış meğer.

• Böyle demeyin çünkü güncelleme ile şarj derdi birden çıkabilir.

Huawei Gt 3 Pro aldım. 2 yıldır kullanıyorum. İlk günlerde şarjı 10 gün giderken şuan 2 güne düştü. Harmonyos güncellemesi ile saati öldürdüler. Garantiye gönderdim pili falan filan değiştirdik dediler ama yine de bir fark olmadı.

Şuan Huawei saatim Apple Watcha döndü. 2 günde 1 şarja takıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

hocam sizin bir talihsizlik olmus.

watch gt2 pro yu lansman tarihinden beri kullanıyorum,

hala 2 haftada bir sarj ediyorum.

Yani tek derdi, sarj kablosunun yerini aramak oluyir, bereye koydugunu unutuyorsun.

gecen aradim bulamadım meger bizimkiler kabloyu bos kablolar kutusuna koymuslar XD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung da farklı değil? 2 gün ok, idare ediyor ama sene oldu 2026, en az 1 ay gitmeli şarj! Saat bu? Takarsın koluna unutursun, lazım olunca bakarsın. Onca dersin arasında bi de saatin şarjını takip etmek gerçekten gereksiz bir dert! K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Huawei Watch GT6 aldım yeterli biraz boş gibi duruyor bu saat.

• erensunay E kullanıcısına yanıt
    saatin ekranin diş kasasina güneş paneli koyucan çerçeve olarak ekranıda oled veya e ink ekran olsa bidahada şarjinin bitceğini sanmıyorum

Benimde ilk başta öyleydi. Şarj kablosunun yerini unutuyordum ama harmonyos 4 güncellemesi geldiğinden beri Saat öldü. Hocam peki güncellemeleri yaptınız mı? Hangi sürümü kullanıyorsunuz. Benimki harmonyos 4.0.0.120 yüklü. Geriye dönük bir güncelleme olsaydı önceki güncellemeye dönerdim.

Clickbait icin mükemmel çeviri bu arada tik tuzağı.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Huawei watch gt 3 pro yu 2 yıldır kullanıyor ilk zamanlarda 14 gün gidiyordu şimdi 8-9 gün gidiyor en son sürüm yüklü senin şanşına öyle olmuş galba ilerde yine huawei watch alacam bu işi en iyi firma çok iyi

* CASİO EDİFİCE ERA-300DB *
  • Akıllı saat sevmiyorum.

Casio Edifice serisinden 2 saatim var. Akıllı saatlerin hiç birisi edifice serisinin karizmasını, hissini veremez. Solar power ile pil değiştirme derdi de yok. Uygulama ile bluetooth kanalıyla saate bağlantı yapılıyor ama gerek kalmıyor.

• norton772 kullanıcısına yanıt

Spinnaker, seiko Nh35 mekanizma Micro marka. Safir cam, seramik bezel, üst düzey işçilik ve malzeme kalitesi. Uygun fiyat. Tam otomatik mekanizma

Kesinlikle saat dediğin otomatik ya da kurmalı mekanizma olmalı. Diğerleri başka birşey

Akıllı saat konusunda her marka bir şeyler yapmaya çalışıyor ama 3 büyük marka dışındakiler bende bi tık soru işareti bırakıyor. Samsung telefon kullanıcısı olarak ekosistem muhabbetine bir süre watch 7 alıp kullandım ancak şarj olayı bıktırdı. Anksiyete yapıyor resmen. Saate her baktığımda şarjın azaldığını görmek sinir bozucu. Bir de saatte çok fazla özellik aramadığımı fark ettim. Lansman sonrası aldığım huawei watch fit 3'ü severek kullanıyorum. Gün içinde kullanmıyorum ama gece yatarken mutlaka takıyorum. Sabahları telefon alarmının zangır zangır bağırmasıyla yataktan birden fırlamaktan ziyade bileğimde minik bir titreşimle uyanmak çok daha mutlu hissettiriyor. Bu konfora çok alıştım, vazgeçemiyorum.

Akıllı saat/bilekliklere karşıysanız bile sırf şu alarmdan dolayı bir şans vermelisiniz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 31 Aralık 2025; 9:39:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.