Şimdi Ara

Lenovo S400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo S400 almayı düşünüyorum. Bu ultrabook'u kullananlar görüşlerini yazabilir mi?
    Teşekkürler

• Bugün inceldim bahsettiğiniz bilgisayarı.Malzeme kalitesini önemsemiyorsanız fiyatı çok uygun.Ama yeterli bütçeniz varsa ideapad u310'a bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için önemli olan konular: sessiz çalışması, az ısınması, kronik sorunu olmaması, klavyesinin kalitesi ve bir de linux ile uyumlu olması.

• Hdd dışında sessiz bir pc,accutype klavyede güzel.Linux la uyumlu mu bilmiyorum. Ama ihtiyaçlarınızı karşılar.Darty de 1299 tl fiyatında.Bence alın hocam.

• Sanırım Lenovo S400'de ışıklı klavye yok. Bu büyük bir eksiklik gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efedrn22

Bugün inceldim bahsettiğiniz bilgisayarı.Malzeme kalitesini önemsemiyorsanız fiyatı çok uygun.Ama yeterli bütçeniz varsa ideapad u310'a bakmanızı tavsiye ederim.

piyasada en uygun fiyatlı u310 1.600 TL gibi. sırf malzeme kalitesi için 300 TL fark değer gibi.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-349319-u310-core-i5-3317u-17ghz-4gb-500gb-hdd+32gb-ssd-133-intel-hd-4000-cam-win8/productdetails.aspx?I_ID=62773

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 26 Nisan 2013; 20:49:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.