Arkadaşlar ben SL500 ü kısa bir süre önce aldım,vista yükü olduğundan,burada bilgisayar işi ile uğraşan bir arkadaş la birlikte xp yükledik ve Lenovo nün sitesinden işimize yarayabilecek programları yüklemeye çalıştık,az ingilizce ile anlayabildiklerimizi yükledik,tüm formları dolaşıp,tüm soruları okumama rağmen benim sorunuma ciddi bir cevap bulamadığımdan bu yazıyı yazıp, bilgisayarımda yüklü olan programları yazıyorum,bu programlar içinde gereksiz olanları ve indirmem gereken programları yazarsanız çok sevinirim,sitede sanırım lenovo servisinde çalışan bir arkadaş ta bulunuyor,bu konuda ban yardım edecek arkadaşlar arasında bu arkadaşıda görmek isterim,benim sorunuma gelince (solmavi tuş hiç çalışmıyor,bluetooth çalışmıyor,ben genelde kablosuz ağlara windows un ağıyla bağlanıyorum,Access Connections çok gereklimi?kablolu internete bağlanırken resmin üzerinde sarı bir tabela (dikkat işareti) çıkıyor,kabloyu bilgisayardan çıkarıp takınca kayboluyor)evet arkadaşlar yazacaklarım bu kadar bu programlar ve sorunlarım hakkında tüm arkadaşlardan yardı rica ediyorum,emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.(Accent Help , Client Security - Password Maneger , Conexant HD Audio , HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP , Help Canter , Intel(R)PROSet/Kablosuz WİFİ Yazılımı , Lenovo System Interface Driver, Lenovo System Toolbox , Lenovo_ATK_Package , MSXML 6.0 Parser(KB925673) , NVIDIA Drivers , REALTEK GbE &FE Ethernet PCI - E NIC Driver , Smart Audio ,ThinkPed Bluetooth with Enhanced Data Rate Software , ThinkPad EasyEject Utility , ThinkPad Power Management Driver for SL Series , ThinkPad Power Manager , ThinkPad UltraNav Driver , ThinkPad UltraNav Utility , ThinkVantage Access Connections , ThinkVantage Active Protection System , ThinkVantage Fingerprint Software) bunların yanında Mıcrosoft ve Windows yazılımları var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme