Şimdi Ara

Lenovo Pil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo G530 3000 Laptop kullanıyorum pil süresi ilgili sıkıntım büyük cafeye gittiğimde millete bakıyorum laptop açıyor abartısız 2 2.5 saat kullanıyor cafede.Ben laptopu alıp evin yan odasında bir video izleyemiyorum ekran ışığı en kısıkta 15 dk dayanıyor ışığı sonuna kadar açmayı cesaret bile edememiyorum... bu konuda şarj süresini uzatmak için neler yapılabilir yardımlarınızı beklyorum...

cihaz

Lenovo Pil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gölge_SakaL -- 3 Temmuz 2011; 16:02:30 >

• Batarya ölmüş. Yeni batarya alınacak. Biraz maliyet getirecek. Yapacak bir şey yok. Eğer garantisi devam ediyorsa gönder servise tamir eder veya yenilerler. Garantisi yoksa yeni batarya almak tek çare.
  • geçmiş olsun masrafı çok mlsf
  • garantisi devam ediyormu bilmiyorum çünkü faturası yok elimde... servise götürsem garantisi olup olmadığını anlarmı ?
  • garantisi olsa dahi çoğu kullanıcı hatasından ötürü geri dönüyor.Eğer şansın yanında ise değişir :)
  • denemekte fayda var diyorsun =) lenovo servisine gideyim bakalım =)
  • evet denemek lazım biliyorsun bataryalar zaman geçtikçe yavaş yavaş tükenir doğal olarak ama şarjda çok kaldığı zaman x2 şekilde tükenir işte bu kullanıcı hatası oluyor git bakalım ne diyolar ben gönderdiğimde değiştirdiler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop pil şarj olmuyor
    3 yıl önce açıldı
    ASUS X550VX BATARYA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.