Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar BT hoparlore bagladigimda ses vermiyor cihaz, hoparlör sağlam , denemesini yaptım, yardımcı olabilir mısınız Android sürüm 5.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smtsnone kullanıcısına yanıt
    5.1 kullanırken skull marka hoparlörüme bağlanıyordum ve hala bağlanabiliyorum. bazı hoparlörler iki aşamalı oluyor iki basmalı gibi. ilkinde açılıyor ikincisinde bluetooth aktif hale geliyor.
  • wings35 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam , BT bağlantısını kuruyorum, şarkıyı açtığım zaman ne BT hoparlörden ne de telefondan ses veriyor , soundabout diye bir program yükledim telefona, programi açtığım zaman hoparlor sesi veriyor , başka telefonlarda programa gerek duymadan kullanıyorum aynı hoparlörleri , ilk defa lenovoda yönlendirici programa ihtiyaç duydum

peki şu anda sorun var mı telınde yavaslama gıbı
  • wakara kullanıcısına yanıt
    yok yok sıkıntı yok :)))
  • Selamlar,

Android 6' ya geçen arkadaşlar, biraz stabilite, kullanım gibi şeylerden bahsedebilir mi? Sorunsuz gidiyorsa 4.4' ten geçiş yapalım bizde :)
  • beyler selamlar havadislerim var size

geçen gün bahsettim sıkıntı vs diye, dün olayı çözdüm.

vibe romdan kendi romuna dönemiyordum sorun s146 rommuş, s141 romu spflash ile yükledim sorunsuz şekilde. telefon açılıp wifi bağlandıktan sonra direk s147 güncellemesini de gördü ve inidirip yükledi. twrp yükledim yeniden ve bu kez flyme v5.5 romu yükledim. bu rom çok hızlı beyler ama kullanışsız geldi o yüzden telefona yeniden s141 kurup vibe s433ü yükledim. olan şu ki vibe romu yükledikten sonra twrp ye erişim sağlayamıyorum bu yüzden kendi romunu yüklemek zorunda kalıyorum. sizde durum nasıl bir kontrol ederseniz güzel olur. yine yeni yeniden vibe s433'teyim şuan. şimdilik bi sıkıntı yok. bu arada bilgi öneri vs fikri olan arkadaşlar yeşillendirsin.

not: kendi romu gerçekten takoz gibi, android 6 çok şukela
  • Arkadaşlar ekran arasina su kacirdigim icin yeni ekran siparisi var onu da cok begenmedim. Renkler hafif soluk, dokunmatik cok iyi degil. Benim icin aci da olsa telefonu emekli edip yedekte tutmaya karar verdim. Bulsam alirim aynisindan ama hic bi yerde de bulamadim. Yeni bir telefona gecmeyi dusunuyorum. Bana ayni bu telefon gibi akici, hizli teklemeyen telefon olarak ne onerirsiniz? Asus zenfone 3 max 5'2 inc dusunuyorum. Siz ne onerirsiniz?

• natural pathfinder kullanıcısına yanıt
    lenovo moto z mod a bi bak derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime. kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun :)
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    Nerden indirdiğinizi ve nasıl kurduğunuzu paylaşır mısınız ?
  • natural pathfinder kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi5. Garanti konusu biraz sıkıntı ama için rahat ederse daha iyisi yok f/p olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: normal human

Xiaomi Mi5. Garanti konusu biraz sıkıntı ama için rahat ederse daha iyisi yok f/p olarak.

Oğluma ve kızıma Redmi Note 2 ve Redmi Note 4 aldım, hakikaten de hızlı ve fiyatı uygun telefonlar. Verdiğin paranın on misli karşılığı diyebilirim. Garanti konusuna takılmayanlar için harika seçenek. Lenovo cortlarsa aklımdaki ilk telefon.
  • Çok sağolun, asus zenfone 3 max 4100 mah olmasına rağmen islemcisi dolayisiyla gerekli batarya performansini veremiyormus, ve 3 saatte sarj oluyor. İzledigim ve okuduğum yorumlar o yönde.

Xiomi mi5 ise basit ara yüz ve 3000 mah olmasına rağmen 1.5 saatte dolmasiyla beni ikna etmis oldu. Hizli ara yuzu de cabası. Garanti konusunda yapacak bisey yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural pathfinder -- 16 Nisan 2017; 10:52:13 >
    Yenı romu yukledım arkadaslar

Fena degil ama dokunmatıgım zor basıyor sanki. Bırıncısınde duru yor ıkıncısonde anca ıslıyor

Bi de klavyeyı beğenmedim. Kullanıslı degil. Tavsıye klavyeniz var mı

Bır de 6.0 degılde 6.1 surumu yok mu. Cunku ılk cıkan surumler sikıntılı oluyor

arkadaslar vıdeo ızlerken nasıl kıtlenıyor. kamera videosu veya YouTube. yanı ızlerken cocuk falan basarken vıedodan cıkmasın
    baska yere gecmesın

bu rom da ses dusuk. mtk bı ıse yaramıor.

Bu arada Wing in bu rom konusu başa alınmalı. Çrıtos a dam o kadar uğrasmiş. Çok güzel anlat mı ş. Başâ alir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 18 Nisan 2017; 18:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Yenı romu yukledım arkadaslar

Fena degil ama dokunmatıgım zor basıyor sanki. Bırıncısınde duru yor ıkıncısonde anca ıslıyor

Bi de klavyeyı beğenmedim. Kullanıslı degil. Tavsıye klavyeniz var mı

Bu arada Wing in bu rom konusu başa alınmalı. Çrıtos a dam o kadar uğrasmiş. Çok güzel anlat mı ş. Başâ alir misin

swiftkey klavyeyi kullanıyorum ve tavsiye ederim.
  • Merhabalar,

Bu p70 ile bazen kablosuz internette sorun yaşıyorum. Mesela şimdi bile internete bağlı gözüküyor, ama uygulamalar ve oyunlara girince 5-10 sn sonra bağlantı kopuyor gibi oluyor.

Mesela internetten Google’a girerken ilk seferde 1-2 saniyede açılırken sonraki seferlerde 5-10 sn sürebiliyor.

Bir de kimi zaman interneti açıp kapatınca tak diye bağlanan bazen bağlanmayabiliyor.

Böyle bir sorun yaşayanlar var mı?

Hocam 6.0 Offical romu çıktı mı?

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    hòca degılız ama cıktı. bı oncekı sayfalarda nasıl gecırdıgı yazıyor. anasayfaya almıyor arkadas

Alışkanlık olmuş, kusura bakmayın Hız konusunda 4.4 kadar hızlı mı? Çift tıklama çalışıyor mı? Yani geçmeye değer mi?

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.