Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
532.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shikari

6 almıyor bu anlaşılan almayı düşünürken beni soğutan sebep :(

Android 6 güncellemesini alan neredeyse tüm cihazlarda hatalar oluşuyor. Android 6 sıkıntılı bir sistem. Android 5 i bile verimli kullanamazken bence 6 gereksiz. Üstelik p70 android 4.4.4 te gayet stabil ve çeşitli ek özellikleriyle bence yeterli. Daha farklı görünüm vs istersen cyanogen mod 12.1 i yükle . Ben recoveryden farklı romlara yedek aldım haftada bircdeğiştirip kullanıyorum. Tüm özellikler çalışsın istiyorsan ya 4.4.4 te kalacaksın yada cynogenmod 12.1 lollipop yükleyip biraz daha görsel ve tüm özellikleri ile kullanacaksın. Sonuç : android 6 problemli bir sürüm. 5.1 custom romlarla telefon harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavrama

quote:

Orijinalden alıntı: Shikari

6 almıyor bu anlaşılan almayı düşünürken beni soğutan sebep :(

Android 6 güncellemesini alan neredeyse tüm cihazlarda hatalar oluşuyor. Android 6 sıkıntılı bir sistem. Android 5 i bile verimli kullanamazken bence 6 gereksiz. Üstelik p70 android 4.4.4 te gayet stabil ve çeşitli ek özellikleriyle bence yeterli. Daha farklı görünüm vs istersen cyanogen mod 12.1 i yükle . Ben recoveryden farklı romlara yedek aldım haftada bircdeğiştirip kullanıyorum. Tüm özellikler çalışsın istiyorsan ya 4.4.4 te kalacaksın yada cynogenmod 12.1 lollipop yükleyip biraz daha görsel ve tüm özellikleri ile kullanacaksın. Sonuç : android 6 problemli bir sürüm. 5.1 custom romlarla telefon harika

Goruntulu arama saglayan custom rom varmidir acaba tvsiye edebilecgnz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün hepsibuarada.com dan 1 adet P70 sipariş verdim. Karar veremedim; A7000, P1M ve P70 arasında kaldım. Hayırlısı olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantar26 -- 3 Mayıs 2016; 12:13:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrmcbnn

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

S141 i nasıl kurabiliriz arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Şu an ota'da o güncelleme yok.

Gunmann kardeşimin imzasında gerekli dosyalar vardı link vermişti oradan indirebilirsin

Hocam o link açılmıyor nasıl bulabilirim acaba S141 i? Bir de telefon rootsuz direk üstüne kurabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

S141 i nasıl kurabiliriz arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Şu an ota'da o güncelleme yok.

Gunmann kardeşimin imzasında gerekli dosyalar vardı link vermişti oradan indirebilirsin

Hocam o link açılmıyor nasıl bulabilirim acaba S141 i? Bir de telefon rootsuz direk üstüne kurabilir miyim?

bu linkten stock rom kısmından lolipop var oradan indirim flash tools ile kurabilirsin kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

root olup olmadığı pek önemli değil room yüklerken flash tolls ile kuruyorsun zaten eğer kurracaksan kurduktan sonra fabrika ayarlarına dön bu şekilde sağlıklı bir kurulum yapmış olursun.

bu arada bende ne hikmetse lolipop s139 ve s141 sürümü kurduğumda telefon download moduna aldığımda komut yok şeklinde ölü android resmi çıkıyor onuda twrp yükleyerek çözmüştüm.

ama artık sade rootsuz şeklilde kullandığım için ona gerek duymuyorum .

• mantar26 M kullanıcısına yanıt
    hocam bende cihazı yeni aldım samsung galaxy s3 den geçtim. çok ama çok memnunum. üzerinde gelen stock 4.4 kullanıyorum. ne ses kısıklığı nede başka bir sorunla karşılaştım. iyiki almışım bu fiyata bedava. cihaz 2gün 20saattir açık bunun 4 buçuk saati ekran, 52dk arama, wifi ve mobil veri hep açık olacak şekilde... hala %13 pil var. ürün gelir gelmez şarjını doldurdum hala aynı şarj. ekranıda çok kaliteli.
  • Kap, kılıf, kapak almak isteyenlere bir fikir olur belki. Fotoğraftaki sarı kap sert plastik ve kendi üzerinde gelen kapağı gibi güzel, değişiklik olsun diye aldım gerçekten değişiklik olduruyor. Yani fark ediliyor.

İkinci kapak zaten kendi üzerinde gelen kapağı. Üçüncü kapağı tamamen yanılgı ile aldım, sitesindeki takılı olan p70 in rengi beyaz olduğu için oradaki durumu sarı mavi şeklinde göründüğü sipariş verdim, tabi bizim lacivert telefonda sarı mavi şeklinde durmadı ama olsun.

Dördüncüsü ise; şeffaf kılıf ve beyaz renkli olanı Türkiye den aldım ekran koruyucu ile geldi ama ekran koruyucuyu kullanmadım.

Beşinci kılıf silikon tarzı ama biraz daha kalın ve telefonu çok çok iyi kavrıyor, görüntü olarak da çok hoşuma gitti, biraz kalın gibi durdu ama telefonu koruması açısından en beğendiğim kılıf oldu, arkası da buzlu cam havasında ve hoş duruyor.

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

• sonuncu siyah silikonu Türkiye'den mi aldın hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopala

sonuncu siyah silikonu Türkiye'den mi aldın hocam?

Hayır, sadece beyaz silikon olanı Türkiye den aldım. Geri kalanı Çin'den geldi.

aliexpress.com
    US $1.99 |For Lenovo P70 Case Anti fingerprint Clear Color Silicone Cover Bag Soft Matte TPU Case For Lenovo P70 P70T Cover Case|case for lenovo p70|tpu case|case for lenovo - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/P70-Frosted-Rubber-Shield-Case-For-Lenovo-P70-P70T-Clear-Soft-Gel-Case-TPU-Scratch-Proof/32626319410.html

Ben aldığımda 1 dolardı ama.

• eyw hocam :) bu arada bu telefonun dokunmatigi normal bi telefon dokunmatigine göre daha az hassas gibi

• Merhaba arkadaşlar. Android 5.2 güncellemesini bugün yükledim ben. Uygulama kapatma zımbırtısı, sol tuşa uzun basınca çalışıyordu, şimdi orta tuşa çift basınca çalışıyor. Bunu değiştirmek mümkün olabilir mi?
    Bir de lenovo'nun kullanıcılara sunduğu güvenlik ve virüs tarayıcı uygulaması vardı. O güncellemeden sonra silindi. Onu nasıl bulabilirim? Bilen varsa çok makbule geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lener49fi

Merhaba arkadaşlar. Android 5.2 güncellemesini bugün yükledim ben. Uygulama kapatma zımbırtısı, sol tuşa uzun basınca çalışıyordu, şimdi orta tuşa çift basınca çalışıyor. Bunu değiştirmek mümkün olabilir mi?
    Bir de lenovo'nun kullanıcılara sunduğu güvenlik ve virüs tarayıcı uygulaması vardı. O güncellemeden sonra silindi. Onu nasıl bulabilirim? Bilen varsa çok makbule geçecek.

5.2 mi dedin o 5.1 olması sakın :) kontrol eder misin kardeşim.

orta tuştaki uygulama kapatma mevzusu bence çok başarılı olmuş alışınca insan vazgeçemiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lener49fi

Merhaba arkadaşlar. Android 5.2 güncellemesini bugün yükledim ben. Uygulama kapatma zımbırtısı, sol tuşa uzun basınca çalışıyordu, şimdi orta tuşa çift basınca çalışıyor. Bunu değiştirmek mümkün olabilir mi?

5.2 mi dedin o 5.1 olması sakın :) kontrol eder misin kardeşim.

orta tuştaki uygulama kapatma mevzusu bence çok başarılı olmuş alışınca insan vazgeçemiyor.

Evet, 5.1'miş. Afedersin. :)) Peki o bahsettiğim güvenlik uygulaması hakkında bir şey biliyor musun?

• Arkadaşlar bu telefonda çalışan aliexpress üzerinden veya istanbulda herhangi biryerden alabileceğim selfie çubuğu tavsiyeniz var mı? Bazı selfie çubukları çalışmıyormuş sanırım lenovoda
  • Wifi hotspot bağlantısında internet gidiyor arada, bunun için çözüm var mı? İnternette arada kesiliyor, bağlantı var ama nete girmiyor.
    Sürüm 4.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2yumurta1sucuk -- 4 Mayıs 2016; 13:10:27 >
  • Arkadaşlar p70 ve zenfone laser 5,5 '' kıyaslaması yaparsak ne dersiniz.Telefon nasıl? TAvsiye eder misiniz? Servis durumu nasıl.Konuyu okuyacak vaktim olmadıgından yazıyorum.Cevaplarsanız sevinirim
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Kıyaslanamaz
    Sadece (öyle çok bir farkı yok) laser de kamera iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Arkadaşlar bu telefonda çalışan aliexpress üzerinden veya istanbulda herhangi biryerden alabileceğim selfie çubuğu tavsiyeniz var mı? Bazı selfie çubukları çalışmıyormuş sanırım lenovoda

kardeşim bitane almıştı 4.4 kit kat ile çalışmamıştı. lolipop ile geçen denedim çalıştı markasını bilmiyorum ama bluetooth özellikli kablo vs yok şarj ediyorsun öyle kullanıyorsun.
    normal şarj cihazı ile şarj oluyor. ama kaç saat şarjı gidiyor bilmiyorum.

akşam eve gidince bakarım markası yazarım ama o elden satanlardan almış 20 liraya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2yumurta1sucuk

Wifi hotspot bağlantısında internet gidiyor arada, bunun için çözüm var mı? İnternette arada kesiliyor, bağlantı var ama nete girmiyor.
    Sürüm 4.4

modeme reset at kardeşim telefon ile de ağı unut tekrar şifreni gir öyle dene 4.4 genelde bağlatı hatası vermez ama ilginç geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.