Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
125
Favori
530.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barneystnsn

Telefona güncelleme geldi ve Ram kullanımında düzelme olmuş gibi geldi bana.

Edit: bariz düzelme var boş ram miktarı bayağı artmış.

Kardeş baştaki ram kullanımı ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 mb-1200 mb arası değişiyo
  • arkadaşlar vodafone ile kullanan var mı cihazı.

internet ayarları için 7000'i aradım. cihaza ait internet ayarı bulunamadı dedi

sim kartı taktığımdan beri h+ ile bağlanıyor.

extra ayara gerek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: barneystnsn

900 mb-1200 mb arası değişiyo

Normalde eskiden ne kadardı ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunsantosunluğunubil

arkadaşlar vodafone ile kullanan var mı cihazı.

extra ayara gerek var mı

Arkadaşım Şuan Türkiye de en hızlı bağlantı o zaten 4G vardıda bizmi içtik

• emurat E kullanıcısına yanıt
    genelde 700-800 arası nadiren 1000 üstüne çıkıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Orijinalden alıntı: tosunsantosunluğunubil

arkadaşlar vodafone ile kullanan var mı cihazı.

extra ayara gerek var mı

Arkadaşım Şuan Türkiye de en hızlı bağlantı o zaten 4G vardıda bizmi içtik

onu demek istemedim hocam.

internet ayarı için extra yapılması gereken var mı.

ben sim kartı taktıktan sonra kullanmaya başladım.

bu arada çekim konusunda i phoneden kat kat iyi bu cihaz.

evimde i phone da 3g açık 3 kademe çekerken, bu cihaz full çekiyor.

• İyi geceler herkese. Bugün mediamarkt ankara kızılay şubesinden aldım burda vardı sadece. Bir de forum avm şubesinde 1 adet kalmış. Vatan'da yoktu sadece teşhir vardı. telefonu aldım yüzde 60 şarj vardı şuan 3 saat ekran süresi ve hala yüzde 25 şarj var. Şarjı bitirmek için uğraşıyorum oyun açtım sırf bu yüzden. Pili tamamen bitirip şarja takacağım ilk birkaç şarjı bu şekilde yapmak pilin kalibre olmasını sağlar.
    Alınca direkt güncelleme yaptım sadece 8 mb boyutunda bir sistem güncellemesi kurdu. Ardından hemen fabrika ayarlarına döndürdüm sonra google hesabımı kurup gerekli ayarları, program ve güncellemeleri yaptım. 2g gsm yaptım evde wifi açık.
    Sırf şarj bitsin diye antutu testleri yaptım yoksa gereksiz bence merakım yoktur pek 43300 gibi bir puan aldı. Ekranı çok beğendim yanında gelen kılıf ve jelatin de oldukça iyi. Mikrofonlu Kulaklık, 2a şarj cihazı ve usb otg kablosu da çıkıyor kutu içeriği zengin.. Pek kullanamadım telefonu tek derdim şarjı bitirip şarja takıp uyumak şuan. Kullandıkça yorumlarımı yaparım. Sorularınız varsa sorabilirsiniz her türlü.
    Tasarımı ve malzeme kalitesi de fiyatının üzerinde telefonun gayet güzel ve çok hızlı. S2 den geçtim malum..Şimdilik tek sorunum bildirim ışığının sms ve cevapsız çağrı haricinde yanmaması.. Whatsapp mesaj geldiğinde fln yanıp sönmüyor yani.. Ciddi bir sorun bence umarım bu bir yazılım, ayar veya sistem güncellemesi ile çözülür.. İyi geceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

İyi geceler herkese. Bugün mediamarkt ankara kızılay şubesinden aldım burda vardı sadece. Bir de forum avm şubesinde 1 adet kalmış. Vatan'da yoktu sadece teşhir vardı. telefonu aldım yüzde 60 şarj vardı şuan 3 saat ekran süresi ve hala yüzde 25 şarj var. Şarjı bitirmek için uğraşıyorum oyun açtım sırf bu yüzden. Pili tamamen bitirip şarja takacağım ilk birkaç şarjı bu şekilde yapmak pilin kalibre olmasını sağlar.
    Alınca direkt güncelleme yaptım sadece 8 mb boyutunda bir sistem güncellemesi kurdu. Ardından hemen fabrika ayarlarına döndürdüm sonra google hesabımı kurup gerekli ayarları, program ve güncellemeleri yaptım. 2g gsm yaptım evde wifi açık.
    Sırf şarj bitsin diye antutu testleri yaptım yoksa gereksiz bence merakım yoktur pek 43300 gibi bir puan aldı. Ekranı çok beğendim yanında gelen kılıf ve jelatin de oldukça iyi. Mikrofonlu Kulaklık, 2a şarj cihazı ve usb otg kablosu da çıkıyor kutu içeriği zengin.. Pek kullanamadım telefonu tek derdim şarjı bitirip şarja takıp uyumak şuan. Kullandıkça yorumlarımı yaparım. Sorularınız varsa sorabilirsiniz her türlü.
    Tasarımı ve malzeme kalitesi de fiyatının üzerinde telefonun gayet güzel ve çok hızlı. S2 den geçtim malum..Şimdilik tek sorunum bildirim ışığının sms ve cevapsız çağrı haricinde yanmaması.. Whatsapp mesaj geldiğinde fln yanıp sönmüyor yani.. Ciddi bir sorun bence umarım bu bir yazılım, ayar veya sistem güncellemesi ile çözülür.. İyi geceler..

Wi-Fi çekimi nasıl?

• Mekanikizm kullanıcısına yanıt
    Wifi çekimi konusunda bişey diyemem henüz. Modeme, duruma göre değişir.. Kendi evimde değilim şuan ama modem evin diğer ucunda arada 4 duvar var ve 0-1 diş arası çekmesine rağmen gayet rahat nette geziyorum.
    Hala pili bitiremedim uyuyamadım. Kutudan çıktığında yarıdan biraz fazla idi. 3 saat 40 dakika ekran süresi ve hala yüzde 15 pil var canımı sıkmaya başladı bu kadar çok gitmesi :)
    Telefonun menüsü de hoşuma gitti temel ayarlar ve biraz fazlası var yeterli ve çok seri çalışıyor, tema desteği de var. Nova Launcher ile daha kullanışlı oldu ama..
    Root ederim herhalde birkaç güne kadar, kolayca yaparız umarım Root işini recovery ile birlikte. İlerde rom çıkarsa iyi olur ama çıkmasa da iyi. Lenovo 5.1.1 lollipop verecek sanırım direkt Eylül ayında. Bu da yeterli bence, sürüm delisi olmaya gerek yok, Gm 4g yerine bunu aldığım için çok memnun oldum şahsen.
    Kamera, ses vs denemedim pek ama aydınlık olmadığı için iyi değil gibi pek özellikle zoom yapınca. Kamera çok da umurumda değil açıkçası iş görür orta kalite omnivision sensör var. Led bildirim çözülse yeter şimdilik..
    Sadece 8mb güncelleme aldı ama sürüm s133'lü olan sanırım sorun yok son sürüm şuan
    Herkese iyi geceler. Şarj yüzde 14 şuan, yüzde 10 a düşürebilirsem ondan sonrası daha çabuk düşüyormuş sanırım, nihayet..

• wifi çekimi maalesef çok kötü. Yeni güncelleme geldi ram kullanımı 800 300 iken şimdi 800 1200 arası olarak gösteriyor. Eski telefonum lenovo p780 wireless çekimi bundan çok daha iyiydi. Şu an bulunduğum yerde bu telefon wireless'ı hiç görmüyor lenovo p780 ise neredeyse full çekiyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birde telefon root edilmeden özelliklerin sadece yarısı kullanılabiliyor dolayısıyla root işleminden pek anlamayanlar için kingroot.apk programını indirerek telefonu süper kullanıcı yapabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • centilmen55 C kullanıcısına yanıt
    Root edince gelen güncellemeleri alabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 11 Temmuz 2015; 3:53:48 >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Evet rootlu ve güncelleme aldım. IMEI değiştirmeme rağmen gelince biraz şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velika -- 11 Temmuz 2015; 4:13:07 >
  • Bende hiç şans yok dün aksam LG G2 999 tl ye düşmüştü Sabah kalktım alayım dedim yine 1199 tl olmuş Türkiye garantili olan

• Arkadaşlar merhaba. Telefonda kronik olduğu iddia edilen iki sorunu test ettim.
    Öncelikle telefona gelen 8mb'lık güncellemeyi yaptığımı belirteyim. SIM kartımı taktıktan sonra 3G şebekesinde ne bir düşüş ne de az çekme gibi sorunlara rastladım. Şu anda bulunduğum yer şehir merkezi değil ve tam diş çekiyor telefon.
    Telefon görüşmelerine gelince, öncelikle mikrofonda sorun olup olmadığını anlamak için ilk olarak Skype ile görüşme yaptım. Konuştuğum kişi sesimde bir sorun olmadığını söyledi. Konuşma boyunca nadir de olsa karşıya giden sesin kalitesi düşse de bunun internet bağlantısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Sonrasında yaptığım telefon görüşmesindeyse hiçbir sorun yaşamadım. Aradığım kişinin telefonu bulunduğu bölgeden dolayı az çekmekteydi ve buna rağmen gayet düzgün bir şekilde konuştuk. Ses kalitenin eski telefonumdan hiçbir farkı olmadığını söyledi. (iPhone 3gs)

Güncelleme öncesini hiç test etmedim fakat güncelleme sonrasında durum bende böyle. Yani bu sorunları (eğer varsa) Lenovo iddia ettiği şekilde düzeltmiş gibi görünüyor. Güncellemeden sonra hala bu sorunları yaşayanlar varsa bana göre o telefonlarda bir sıkıntı vardır zaten. Anlayacağınız bu telefon 800 liraya kesinlikle alınır. Bana göre tek kötü yanı kamerası ama zaten bu telefonu alırken kamerasıyla fotoğraf çekeyim diye almadım. iPhone 6S gelene kadar günü kurtarsa yeter benim için.

Ekleme: telefonu açtığımda %63 şarj falan vardı ve 4 saat 40 dakikalık ekran süresine rağmen şu anda hala %14 şarj bulunuyor. Bu süreçte 2 saatlik skype görüşmesi yaptığımı da belirteyim.

Ekleme 2: Boş RAM miktarı benim telefonda 600-800 arası geziniyor normalde. Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar bu konuya çok önem veriyor. RAM kullanımının fazla olması performansı etkilemediğinden benim için şu anlık bir sorun teşkil etmiyor bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 11 Temmuz 2015; 11:39:12 >

• Kötü denilmesine ragmen kameranın LG G2 ile aynı kalitede oldugunu söyleyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 11 Temmuz 2015; 11:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Kötü denilmesine ragmen kameranın LG G2 ile aynı kalitede oldugunu söyleyebilir miyiz?

Hayır söyleyemeyiz. LG G2'den çıkan fotoğrafları inceledim az önce. Bu cihazın çektiği fotoğraflar LG G2'ninkiler kadar keskin değil lakin LG G2'nin kamerası da ayrı bir faciaymış bunu da görmüş oldum.
  • Lenovo gibi markaların, bu tür ürünleri pazarda daha geniş yer tutma amacıyla bu fiyatla sattığını hepimiz biliyoruz. Fakat bazılarımızda yine de bir güvensizlik hakim. Çünkü aynı özellikteki Htc cihazları 1200-1300 TL. Dolayısıyla bu fiyat farkının sadece pazarda yer tutma amacıyla olup/olmadığı noktasında tam emin olamıyoruz. Telefonun donanımsal özelliklerinden de kaçılıyor gibi bir algı oluşuyor üzerimizde. Nitekim sizin de bahsettiğiniz gibi kamerası 13 Mpx ama; vasat. Bunun yanında şebeke sorunları da var sanki. Uzun süredir telefonsuzum, bu telefonu görünce, fiyatının uygunluğundan ötürü direk sipariş verdim ama verilen özelliklerinin makul seviyede performans göstermesi de gerekir diye düşünüp risk aldım. Umarım çalışmayan veya kötü performans gösteren ve şuanda bilmediğimiz başka ayrıntılar yoktur. Deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

• Arkadaşlar bu GSM şebeke sorunu çok dillendiriliyor, fakat forumda alan arkadaşlarda böyle bir şikayet duymadık. Görmediğim varsa affola. Ülkelere göre GSM frekans bantları farklılık gösterebiliyor. Belki de şebeke sorunu şikayet edilen bölgelerdeki GSM frekans bant farklılıklarından kaynaklanıyor olabilir. Bu da yüksek ihtimalle yazılımla düzeltilebilecek bir durum. Benim eyyorlamam bu kadar. (Lenovo yüzdem %5 )
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.