Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.308
Cevap
125
Favori
530.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    number 1 sın wıng . hafta sonu yuklucem. bana pm ıle tel no nu da at. ne olur ne olmaz.
  • porsuk773 kullanıcısına yanıt
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

Hocam sizin için denedim, önce alarmı kurdum ve komple telefonu kapattım, alarm çalıyor lakin önce telefonu otomatik ve hızlıca açtı. Bunu yaparken tam dakikasında değilde sanki 10 saniye gecikmeli yaptı sanki. Telefonu açmak için bekledi biraz. Sonuçta alarm sıkıntısız çalışıyor.

• wings35 kullanıcısına yanıt
    çok güzel anlatım eline sağlık. bu rom hangi rom acaba. çift tıklama ile açılma vs var mı, pil tüketimi nasıl acaba
  • arkadaşlar selam

romu ilk kuran sanırım bendim dolayısıyla son bir kaç gündür karşılaştığım bir kaç bug'dan bahsedicem, kuran diğer arkadaşlar da durum nedir bilgi alışverişi yapalım

öncelikle pil, ilk 1 hafta 5 ila 6 saat hatta 6.30 saat gibi ekranlar aldım. fakat şimdilerde 5 saati zor görüyorum.ortalama 4.30 saat stabil oldu. bir diğer bug kulaklık sesinde. maxx audio özelliğini kullanmıyorum çünkü bir faydasını görmedim yaptığım on off testlerinde ama şimdilerde şöyle bir durum var kulaklık ses yüksekliğim bir anda sanki %20 düşüyor - iki kademe birden düşürmüşüm gibi.

hadi bunları çok önemsemiyorum diyebilirim ama beni fıtık eden asıl durum şu; recovery moda giremiyorum. xposed kurmam lazım telefonu kapalı iken recovery mod için basılı tutuyorum tuşlara ekran geliyor revory / fastboot vs. recoveryi seçiyorum telefon 30 sn kadar o ekranda kalıyor ve sonra reset atıp normal açılıyor! dedim ayarlar / fabrika ayarlarına sıfırla yapayım bunu da yapmıyor. telefon kapanıp açılıyor siyah ekranda bir süre kalıyor sonra reset atıp açılıyor ama herşey yerli yerinde.

işin garibi dedim herşeyi en baştan yapıcam, açtım spflashtool'u 5.1 romu yükleyip sonrada vibe romu yükleyeceğim diye ama spflashtool sürekli hata veriyor. yani telefon elimi kolumu bağladı deli etti beni : )

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

arkadaşlar selam

romu ilk kuran sanırım bendim dolayısıyla son bir kaç gündür karşılaştığım bir kaç bug'dan bahsedicem, kuran diğer arkadaşlar da durum nedir bilgi alışverişi yapalım

öncelikle pil, ilk 1 hafta 5 ila 6 saat hatta 6.30 saat gibi ekranlar aldım. fakat şimdilerde 5 saati zor görüyorum.ortalama 4.30 saat stabil oldu. bir diğer bug kulaklık sesinde. maxx audio özelliğini kullanmıyorum çünkü bir faydasını görmedim yaptığım on off testlerinde ama şimdilerde şöyle bir durum var kulaklık ses yüksekliğim bir anda sanki %20 düşüyor - iki kademe birden düşürmüşüm gibi.

hadi bunları çok önemsemiyorum diyebilirim ama beni fıtık eden asıl durum şu; recovery moda giremiyorum. xposed kurmam lazım telefonu kapalı iken recovery mod için basılı tutuyorum tuşlara ekran geliyor revory / fastboot vs. recoveryi seçiyorum telefon 30 sn kadar o ekranda kalıyor ve sonra reset atıp normal açılıyor! dedim ayarlar / fabrika ayarlarına sıfırla yapayım bunu da yapmıyor. telefon kapanıp açılıyor siyah ekranda bir süre kalıyor sonra reset atıp açılıyor ama herşey yerli yerinde.

işin garibi dedim herşeyi en baştan yapıcam, açtım spflashtool'u 5.1 romu yükleyip sonrada vibe romu yükleyeceğim diye ama spflashtool sürekli hata veriyor. yani telefon elimi kolumu bağladı deli etti beni : )

haydaaa buyur burdan yak şimdi...hcm gelişmeleri senden takip ediyoruz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz hiç bir sorun bende yok hatta denemek için recovery modada girdim şimdi. Sadece hoparlör sesi azalmış, ekran çift tıklama ile açılıyor ama çift tıklama ile kapanmıyor. Bence sizin yükleme sırasında hata oluşmuş yada indirdiğiniz rom dosyası hatalı olabilir. Ayrıca navigasyon, radyo, gibi uygulamalar çok stabil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    yukarıda sormuştum yine sorayım. hangi rom bu acaba.
  • mkaydi M kullanıcısına yanıt
    Vibe Ui 3.5 S433 V2 Marshmallow

• Merhabalar. Telefon düşmüş ve ekranı kırılmış. Çalışmıyormuş. Bunun maliyeti ne kadar tutar acaba daha önce başına gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

Vibe Ui 3.5 S433 V2 Marshmallow

Şimdi sizde sıkıntı yok mı . Yukleelim mı yüklemeyelim mı . Ne tavsiye ederdinix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    valla eski lolipop sürümünden sonra çok hızlı ve kullanışlı geldi özellikle arka planda çalışan programları yasaklayabiliyoruz böylece pil tüketimine faydası oluyor. sanki yeni bir telefon gibi oldu. birde donanımsal fm radyosu açıldı :) haa henüz 2 gün oldu.. sonralarda sıkıntı çıkarırmı bilemem.
    Diğer arkadaşlardan öyle ahım şahım anlattı ilk başta. Bı hafta sonra yerden yere vurdu. Seni de mı bı hafta beklesek

@wings35@wings35

Şimdi kit kata mı geçeyim yoksa 6.1 e mı. Hangisini tavsiye edersiniz

Hocam kitkat çok boştu, bu 6 biraz oyuncaklı :) şimdilik güzel...

• hocam çok teşekkürler zahmet verdim sanada allah razı olsun şuan kitkat kullanıyorum ondada aynı sistem önce kendini açıyor tlf biraz bekliyor alarm sonra çalıyor
    wings kardes buradakı 4. madde de pc yı sıfırlamam mı ıstenıyor. bende bayagı dosya var sıfırlamak ıstemıyom. baska care yok mu. ayrıca dırekt ordakı gıbı gorseller cıkmadı
    Hayır pc sıfırlanmayacak sadece pc imzasız sürücüleri açacak şekilde başlatılacak videoda zaten nasıl açılacağı gösterilmiş. Yani pc normal olarak açılıyor ve siz imzasız mtk sürücülerini pc ye yükleyebiliyorsunuz. Sonra pc yi açın kapatın windows normal başlayabilir yani dediğiniz gibi sıfırlama yok sadece sıfırlama ekranından giriş yapıyorsunuz o sizin kafayı karıştırmış

kurtarma secenegınınden gırmıyoz mu. bende denılen secenekler cıkmıyor. uygulamalar ve dosyalar sılencek tekrr baslayacak dıyor. wındows 10 benım kı
    hocam bende windows 10 kullanıyorum videoda anlatılanı yapınca birebir uyuyor. bence videoda atladığınız yada eksik yaptığınız bir şey var.
    Doğru yanlış bslaati seciyormusum

• 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.