Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar menjde degil de ana ekrandaki simgeleri kucultemez miyiz, bi siraya 4 simge sığıyor ya, onu 5'leyemez miyiz???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ışık sensörü arada tutarsız çalışıyor gibi sanki. Karanlık ortamda tuşa her bastığımda farkli ekran parlakliginda aciliyor. Bi basiyorum çok aydinlik, bi basiyorum az aydinlik şekilde açiliyor ayni ortam karanliginda. Bunun sebebi nedir, baska basina gelen var mi?

• Arkadaşlar kimsenin sesi çıkmıyor neden acaba herkes telefonlara mı gömüldü yoksa sattiniz mi satılık cihazlar çoğaldı bu aralar neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: racert

Arkadaşlar kimsenin sesi çıkmıyor neden acaba herkes telefonlara mı gömüldü yoksa sattiniz mi satılık cihazlar çoğaldı bu aralar neden acaba

Bahsedilen sorunlardan hoşnut olmayıp satanlar olabilir. Lenovo acele edip yazılım güncellemesi ile sorunları çözmezse beklediği satışlara ulaşamaz.
  • Arkadaşlar bu mikrofon olayına uyuz olmaya başladım bende . Telefonla kamera video çekiminde ses iğrenç . WhatsApp dan ses kaydedince de aynı. Snapcastte video kaydedince çok az kaydediyor sesi telefon çok yakında olmasına rağmen . Ses kaydedince de ses bazı anlarda kesilir gibi olup kısılıyor sonra yükseliyor anlamadım yazılım ile düzelecek gibi gelmiyor bana ama .

• Vatanbilgisayardan bugün alıp aranıza katıldım arkadaşlar umarım pişman etmez.
  • parsan kullanıcısına yanıt
    P1 dede vardı, şimdi P2 dede var maalesef. Video cekimlerinde ses kaydı berbat. Tam bir rezalet. Yazılım ile duzelseydi 1 yıldır P1 e guncelleme gelirdi. Sanırım Lenovo kendi ipini çekti ses sorunu ile.

• Vallahi haklısınız ama benim için şahsen. 3 gün şarjı önemliydi. Beni tatmin ediyor geçen cuma aldım 2 kere şarj ettim bana alo desin şarjı iyi gitsin yeter he yok dersen samsung Sony Apple bakacan benimde rakam o kadar tele vermeye niyetim yok taraflı yazdığımı sanmayin ama bunun asıl işlevi tel ve internet diğer aktiviteler çabası ne demiş atalarımız ne kadar ekmek o kadar köfte bence f/p de bence iyi bir makina

• racert R kullanıcısına yanıt
    Bu gün Kadıköye gittim. 112 numaraya gelmeden daha aşağıda solda CEP MARKET var ordan nano cam filmini 40 a satıyolar. Silikon siyah ve şeffaf kılıflar var. Mıknatıslı kapaklı kılıfları da var 15 e satılıyor

Sizin dediğiniz yerde nano film 40 temperli cam 25 lira

Kapaklı kılıflara ve silikon kılıflara yine 35 40 dediler ordanda bi temperli cam aldım yedek olsun.

Bu arada bahsettiğiniz kamerada ses kaydında ses kısılması bende sorun yaratmıyor. Gayet güzel sesler anlaşılır olarak kayda alınıyor. Zayen aktif olarak görüşmelerde ses kaydı alıyorum çift taraflı çok iyi konuşmalar kaydediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 4 Şubat 2017; 21:38:8 >
  • Dostlar sim kartını takmayı beceremedim nasıl olacak ya ?
  • Arkadaşlar, bugün ben de p2 ile aranıza katıldım. Forumun birçok sayfasını okudum. İki sorum olacak: kullanım ekranında uygulamaları birleştirip dosya haline getirebiliyorsunuz. Ancak uygulamaların olduğu ekranda bunu nasıl yapabiliriz? Eski telefonum g3 te uygulamaları düzenleyi tıklayıp yapabiliyordum. İkincisi kullandığım Yahoo mailimi ve çalıştığım işyerinin mail hesabını nasıl ekrana ekleyip düzenli mail alabilir hale getirebilirim? Şimdiden teşekkürler.

• Bir de sms leri aktarmanın en pratik yöntemini bilen varsa bilgi verirseniz sevinirim. Selamlar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Bu gün Kadıköye gittim. 112 numaraya gelmeden daha aşağıda solda CEP MARKET var ordan nano cam filmini 40 a satıyolar. Silikon siyah ve şeffaf kılıflar var. Mıknatıslı kapaklı kılıfları da var 15 e satılıyor

Sizin dediğiniz yerde nano film 40 temperli cam 25 lira

Kapaklı kılıflara ve silikon kılıflara yine 35 40 dediler ordanda bi temperli cam aldım yedek olsun.

Bu arada bahsettiğiniz kamerada ses kaydında ses kısılması bende sorun yaratmıyor. Gayet güzel sesler anlaşılır olarak kayda alınıyor. Zayen aktif olarak görüşmelerde ses kaydı alıyorum çift taraflı çok iyi konuşmalar kaydediliyor.

Kardeşim siz hangisini aldınız mıknatıslı mı yoksa silikon kılıf mı aldınız benim de mıknatıslı kılıf alma niyetim var ama kaliteli mı acaba

• Siyah silikon aldım. Mıknatıslı kapaklı kılıflarda kaliteli gibiydi ama bana kaba geldi. Zevk meselesi.

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    Ben ikisinden de aldım ama kapaklıyı kullanıyorum. Önceki sony telefonum kapaksız dı sakarlığım'dan 2 sefer ekran kırdım kapaklı'ya döndüm o yüzden.
  • nani1 N kullanıcısına yanıt
    Ben Nova Launher yükledim her şey derli toplu oldu bir dene istersen.
  • Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Ben ikisinden de aldım ama kapaklıyı kullanıyorum. Önceki sony telefonum kapaksız dı sakarlığım'dan 2 sefer ekran kırdım kapaklı'ya döndüm o yüzden.

Aynı sey bana da oldu z2 ıkı kere ekran kırdım mumkunse bana resım atma ımkanın var mı mıknatıslı kılıftan tesekkurler sımdıden

• Ya beyler bi sorum var, video oynatırken telefonda bişiler oluyor ve telefon Google'a giriyor, videoya geliyorum, yine Googlea giriyor, var mıdır başına böyle bi şey gelen??? Böyle falan oluyor, sesli çalışan şeylerde bu geliyor, radyo, video vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekatmak95 -- 5 Şubat 2017; 10:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nani1

Bir de sms leri aktarmanın en pratik yöntemini bilen varsa bilgi verirseniz sevinirim. Selamlar herkese

Hocam clone it diye biliyorum duydum, bi bak istersen Google olaydan, işe yarıyormuş

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.