Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel77 -- 28 Ocak 2017; 17:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Evet gsmarena incelemsini yapmış telefon şu ana kadar ki en iyi batarya performansı veren telefon olmuş incelemesinde. Ayrıca hoparlörden çıkan ses gücü en iyilerden diye bahsedilmiş.

Bunların dışında mikrofon sorunu sadece kullanıcı yorumlarından anlaşılabiliyor, nedense inceleme yapan hiç bir teknoloji uzmanı bu tür sorunlardan bahsetmiyor. Keza xiaomilerdeki sorunlardan da.

Ben Asus zenfone 3 zoom u merak ediyorum onda da 5000 mah batarya varmış, onun batarya performansı lenovo p2'ye göre nasıl olacak çok merak ediyorum. Onun kamerası p2'den daha iyi olması büyük bir ihtimal ayrıca fiyatı da daha yüksek olacak tabi.

Valla ben zen max kullanıyorum 5000 batarya var 12 saat ekran süresi alıyorum genelde. Yanlız listede 6000 bataryası olan telde var.

İşlemci farkı var zen max ile üstad. Zenfone 3 zoom ise p2 ile aynı işlemciye sahip. Yani kıyaslama daha doğru olacak, bakalım hangisinin arayüz ve ekran gibi diğer değişkenler daha iyi batarya performansı veriyor. Mart ayında gelecekmiş zenfone 3 zoom :D

Valla hocam gelince maxten geçebilirim o cihaza.tabi maddi imkanlar el verirse.

• Bugün ikinci şarjımı yaptım. İlk şarjda hızlı şarj yazıyordu, bu sefer böyle bir şey yazmadı. Son gelen güncellemeyi yaptım. Bu hızlı şarj olayı nasıl oluyor? Yüzde 32 deyken taktım şarja

• masal_olduk M kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu şarja taktiginizda ekran kapalı ise yani kullanmiyorsaniz pil gostergesinde çift işaret olur hızlı şarj olduğunu gösterir. Ekranı belirli bir süre açık tutup telefonu kullanırsanız pil gostergesindeki işaret teke iner normal hızda şarj eder.

• Bu seferki şarjda arada açıp baktımda hiç çift işaret görmedim, o yüzden sormak istedim. Bakalım diğer şarjda nasıl olacak

• alperturka kullanıcısına yanıt
    Ben teknosadan aldım yüzde 70 şarjla çıkmıştı.Kutidan kendi kılıfı çıktı.ekran için olan jelatin kendim taktım.

• alperturka kullanıcısına yanıt
    bende de 0 sarj ile gelmisti bi sıkıntısı yok

• Bu gün Media Markete gittim biraz telefonları inceledim. Telefonlar arasında ZTE Axon7 ile Lenovo p2 arasında kaldım, Axon 7 ye o kadar para vermeye gerek yok deyip P2 yi aldım, kurulumu falan orda yaptırdım ve teslim aldım. P2 gerçekten çok hoşuma gitti umarım üzmez de kısa zamanda alışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfcasting -- 29 Ocak 2017; 1:7:52 >
  • Arkadaşlar bende dün lenova p2 yi vatandan 1560 liraya satın aldım. iPhone 4s ten p2 ye geçtim. İlk izlenimlerim telefonun performansı ve bataryası harika. Yalnız hoparlörden ara ara bir cızırtı hissediyorum müzik dinlerken oyun seslerinde ? Sürekli Olan şey degil arada bir hissediyorum . Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ve neyden kaynaklı olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdc

quote:

Orijinalden alıntı: ÇAKIR_41

Arkadaşlar ben de bugün vatan bilgisayardan 1563 tl ye p2 alarak aranıza katıldım. 2 saatlik kullanım ölçü olmaz ancak şu ana kadar beni çok memnun etti. Sanal tuşlara asla takilmayın home tuşu her işi görüyor. Parmak izi s7 den daha hızlı tanıyor. Çok iyi iş çıkarmışlar parmak izi okuyucusunda.

Hayirli olsun. İyi yakalamissiniz. Su anda vatanda stok yok ve fiyat 1699 gorunuyor.

Teşekkür ederim. Mağazada buldum ben de, internette stok yoktu. Mağazalari arayıp stok sorgulayabilirsiniz.

• graves014 G kullanıcısına yanıt
    telefonu bu gün m.marketten 1559 tl. ye yeni aldım, bazen cızırtı oluyor neden bilmem ama ses gücü baya iyi sayılır.
  • @surfcasting acaba neden kaynaklı? Ayrıca bunu sadece ikimiz mi yaşıyoruz yoksa genel mi acaba? Birde kardeşim yeni fark ettim ekranın sol ustune hafif bastırınca sanki ekran tam yerine oturmamış gibi tık tık ses geliyor ? Bu durum sizdede mevcutmu acaba?

• İlk defa kullandığım bir telefonun şarjı bitmemesinden rahatsız oldum duzenim bozuldu powerbanklari kaldırdım rafa %45le şarja takıyorum gece telefonu. Ekran konusunda dediğin konu bende yok bu arada.

• graves014 G kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben de vatandan aldım cihazı silikon kılıf ve nano koruma aldım icinden cıkan ise yaramaz bu arada o ses sorunu bende de var cumadan bu yana 60 sarj bitmedi

• Eger almadıysanız kadıköyde var bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: racert

Kardesim ben de vatandan aldım cihazı silikon kılıf ve nano koruma aldım icinden cıkan ise yaramaz bu arada o ses sorunu bende de var cumadan bu yana 60 sarj bitmedi

Nerden aldınız acaba?

Ben nereye gitsem bulamadım bir türlü.

Abi o hangi telefon diye sorup şaşırıyor adamlar.

P2 için guzel kılıf önerisi olan yada bulan arkadaşlar burda paylaşabilirseniz sevinirim

• Herkese merhaba,

Kararsız kaldığım konuda sizlerinde fikrini öğrenmek istiyorum:

Ekran açık kalma süresinin uzun olması açısından P2 düşünüyorum fakat fiyat bana yüksek geliyor...

Alternatif olarak her ne kadar benzer olmasada 4850 mah olması ve özellikle fiyatının P2 göre uygun olması 1.160tl ve snapgragon 652 işlemci aklımı karıştırıyor xiaomi mi max modeli ama garantinin firma değil ithalatçı olması ve ekranın 6.44 inç olması da biraz büyük gibi vs vs....

Oyun yüklemem telefona genelde web sosyal medya ağırlıklı günlük işlmler...

Sonuç olarak fiyat üzerinden aklımı çelen mi max oluyor sizlerin görüşlerini bekliyorum.

Saygılarımla.

Yasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ywolf Y kullanıcısına yanıt
    Önceliğiniz oyun değilse sd625 işlemci zaten sorun yaratmayacaktır. Kaldı ki bu işlemciyle de piyasadaki her oyunu yine oynayabilirsiniz.

Mi mix biraz tuhaf, deneysel ve aşırı büyük ekranlı. P2 çok daha şık ve kullanışlı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Önceliğiniz oyun değilse sd625 işlemci zaten sorun yaratmayacaktır. Kaldı ki bu işlemciyle de piyasadaki her oyunu yine oynayabilirsiniz.

Mi mix biraz tuhaf, deneysel ve aşırı büyük ekranlı. P2 çok daha şık ve kullanışlı bence.

Merhaba,

İşlemci konusunda doğru diyorsunuz daha üst işlemci daha fazla da güç tüketeceği açık.

Bende pek beğenmedim tam metal kasa değil.

Mi max büyük olduğu için kolay yamulup bükülürse diye soru işareti var.

Tek sebebim fiyat aslında yada P2 nin fiyatının düşmesini bekleyeyim diyorum ama daha P1 bile çıktığı fiyattan belirgin bi düşüş yaşamadı bu daha düşmez gibi hatta korkuyorum zam bile gelebilir...

Saygılarımla.

Yasin

• ywolf Y kullanıcısına yanıt
    1560'a bazı tekno marketlerde satılıyor, bir sene daha bu fiyatın altına bence inmez. Dediğiniz gibi P1 bile halen 1.100-1.200 aralığında.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.