Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de bugün vatan bilgisayardan 1563 tl ye p2 alarak aranıza katıldım. 2 saatlik kullanım ölçü olmaz ancak şu ana kadar beni çok memnun etti. Sanal tuşlara asla takilmayın home tuşu her işi görüyor. Parmak izi s7 den daha hızlı tanıyor. Çok iyi iş çıkarmışlar parmak izi okuyucusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarsatir S kullanıcısına yanıt
    Bir uygulama simgesini başka bir uygulama simgesinin üstüne sürüklediğinizde yeni klasör oluşturuyor. Fotoğraflara girdiğinizde alt kısımda albümler kısmında fotoğraflar kategorilestirmis olarak gözüküyor.

• Arkadaşlar 5 gün oldu.İlk olarak şunu söyleyin kamerası gayet iyi.Video çekim de çok iyi olmasa da kötü değil.Hatta f/p oranla gayet iyi.gece çekimi flaş ile gayet iyi.Kulaklik sesi düşük diyen arkadaşlar yeni güncelleme ile artık o problem giderildi.sali sabah 7 de şarj etmiştim cuma akşam saat 19.00 itibari ile ancak %12.oyun oynamıyorum ama internet konuşma görüntülü görüşmeler hepsi yapmış bulunmaktayım.İlk aldığım da suphelerim vardı.ama beni gayet mutlu etti.wifi çekim telefon çekim süper.4 GB ram ben buradayım diyor.Takilma felan yok.Kisaca telefonu alınır derim.Tabii kimse iPhone 7 dir demiyorum.ama bu fiyata batarya ram ekran kesinlikle süper.

• serdarsatir S kullanıcısına yanıt
    Bu problemi g.play dan galeri indirerek hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇAKIR_41

Arkadaşlar ben de bugün vatan bilgisayardan 1563 tl ye p2 alarak aranıza katıldım. 2 saatlik kullanım ölçü olmaz ancak şu ana kadar beni çok memnun etti. Sanal tuşlara asla takilmayın home tuşu her işi görüyor. Parmak izi s7 den daha hızlı tanıyor. Çok iyi iş çıkarmışlar parmak izi okuyucusunda.

Hayirli olsun. İyi yakalamissiniz. Su anda vatanda stok yok ve fiyat 1699 gorunuyor.

• kardesıme dusunuyorum fakat vıdeodakı ses problemı ve ılerleyen zmanlarda sarj problemı cıkar dıye korkuyorum
  • hocam sesi bilemem ama sarji zaten 11 saat ekran suresi veriyor en fazla dussun 1 saat ne fark edebilir. bence gonul rahatligi ile alinir.

• kamera performansları nasıl genel olarak,xperia x ile bunun arasında kaldım..tek çekincem kamera p2 de
  • Arkadaşlar P2 nin şebeke çekim gücü nasıl çekmemezlik falan yaptığı oluyor mu hiç.
  • P1 deki video çekimlerindeki ses problemi aynen P2 dede var. Duzeltmemisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Arkadaşlar P2 nin şebeke çekim gücü nasıl çekmemezlik falan yaptığı oluyor mu hiç.

Tam tersi şebeke çekimleri çok yüksek hatta wifi çekimi bile inanılmaz güçlü, sar değeri de bu güçlü anten ve çift hat olayından yüksek sanıyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorri -- 28 Ocak 2017; 10:52:20 >
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorri

Bu batarya performansımı hocam?

• Evet gsmarena incelemsini yapmış telefon şu ana kadar ki en iyi batarya performansı veren telefon olmuş incelemesinde. Ayrıca hoparlörden çıkan ses gücü en iyilerden diye bahsedilmiş.

Bunların dışında mikrofon sorunu sadece kullanıcı yorumlarından anlaşılabiliyor, nedense inceleme yapan hiç bir teknoloji uzmanı bu tür sorunlardan bahsetmiyor. Keza xiaomilerdeki sorunlardan da.

Ben Asus zenfone 3 zoom u merak ediyorum onda da 5000 mah batarya varmış, onun batarya performansı lenovo p2'ye göre nasıl olacak çok merak ediyorum. Onun kamerası p2'den daha iyi olması büyük bir ihtimal ayrıca fiyatı da daha yüksek olacak tabi.
  • Telefonu aldim az once vatandan 1560 tlye falan. Aksesuari bulunuyormu kirilmaz cam falan icinden cikan ekran koruyucuyu vatandaki gorevli takamadi cope attik. Birde kutudan 0 sarjla cikti hic acilmadi telefon 10 dk falan sarja takip bekledik. Insallah ilerde bi sorun cikmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Evet gsmarena incelemsini yapmış telefon şu ana kadar ki en iyi batarya performansı veren telefon olmuş incelemesinde. Ayrıca hoparlörden çıkan ses gücü en iyilerden diye bahsedilmiş.

Bunların dışında mikrofon sorunu sadece kullanıcı yorumlarından anlaşılabiliyor, nedense inceleme yapan hiç bir teknoloji uzmanı bu tür sorunlardan bahsetmiyor. Keza xiaomilerdeki sorunlardan da.

Ben Asus zenfone 3 zoom u merak ediyorum onda da 5000 mah batarya varmış, onun batarya performansı lenovo p2'ye göre nasıl olacak çok merak ediyorum. Onun kamerası p2'den daha iyi olması büyük bir ihtimal ayrıca fiyatı da daha yüksek olacak tabi.

Valla ben zen max kullanıyorum 5000 batarya var 12 saat ekran süresi alıyorum genelde. Yanlız listede 6000 bataryası olan telde var.

• Arkadaşlar merhaba, bu mesajı yazabilmek için foruma üye oldum. Yardımcı olan çıkarsa mutluluktan uçarım. İlk çıktığı zamanlardan beri Xperia Go kullanıyorum. Telefonumu çok seviyorum ama pili ömrünü doldurdu ve orijinal pil bulamazsam değiştirmek zorunda kalacağım. Ben de arayışa çıktım ve pahalı alışverişlerde zor beğenen bir insanım. Kriterlerime göre olan telefonları eleye eleye Lenovo P2'de karar kıldım. Ancak kafama takılan bir husus var. Gsmarena kamera karşılaştırma aracındaki fotoğrafları beni çok şaşırttı. İyi ışıkta Samsung Galaxy S7 ile karşılaştırılınca P2'nin şahane iş gördüğünü fark ettim. S7 çok iyi, P2 düşük ışıkta verimsiz fakat iyi ışıkta gerçekten bu kadar iyi olabilir mi? Gsmarena bir hata mı yaptı diye düşüncelere daldım ve burada paylaşmaya karar verdim. Bilgisayarımın ekranı ufak olduğu için ekran görüntülerimde Samsung Galaxy S7 seçimim tamamen görünmüyor. Dileyenler siteye girip bakabilirler zaten. Görselleri ekliyorum, fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Evet gsmarena incelemsini yapmış telefon şu ana kadar ki en iyi batarya performansı veren telefon olmuş incelemesinde. Ayrıca hoparlörden çıkan ses gücü en iyilerden diye bahsedilmiş.

Valla ben zen max kullanıyorum 5000 batarya var 12 saat ekran süresi alıyorum genelde. Yanlız listede 6000 bataryası olan telde var.

İşlemci farkı var zen max ile üstad. Zenfone 3 zoom ise p2 ile aynı işlemciye sahip. Yani kıyaslama daha doğru olacak, bakalım hangisinin arayüz ve ekran gibi diğer değişkenler daha iyi batarya performansı veriyor. Mart ayında gelecekmiş zenfone 3 zoom :D

• Lenovo Forum'unda gezerken şöyle bir şey buldum, kamera performansını merak edenler için faydalı olabilir. Lenovo P2 ile çekilmiş fotoğraflar;

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.