Şimdi Ara

lenovo onerildimi oradan kosarak uzaklasin niye mi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayin 22sinde ebrardan aldigim z510 i5 islemcili laptobum arizali cikti soyleki kutuyu actim laptop acilmiyor ve sarj aletinden prize takilinca cat cit sesi geliyordu ebrara gonderdim bizim yapacak biseyimiz yok lenovo teknik servisine gonderin dediler bende durumu musteri hizmetlerine ilettim arizatalep formu olusturup yurtii karho araciligiyla gonderdim ve donus yaptilar dediler ki bios yaziliminda sorun oldugu icin laptopunuz acilmiyor ve biosu guncelledik dediler neyse kutuyu ayin 3unde aldim ne goreyim adaptoru degistirmememisler gun icerisinde paketleyip yolladim bugun laptop adaptorumun akibetini merak ettigim icin aradim yurt ici stoklarimizda adaptor bulunmadigindan yurrdisi stoklarimizdan temin edilecektir 13-20 gun icerisinde kargoya verilir dendi ulan kicikirik adaptor icin bile 20 gun bekleyeceksem kouim... bakalim bu yil kismetse laptopu kullanma serefie nail olacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burada suç ebrarda asıl. internet alışverişlerinde hele bir de sorunlu ürünlerde belli bir süre içinde sorgusuz sualsiz iade almaları lazım değil mi? bir de yapacak bir şeyimiz yok demişler utanmadan...
  • stuka kullanıcısına yanıt
    ebrarla ilgili bilmem kac konu actim aynigun kargiya vermeme ragmen satilabilir ozelligi olmadigi icin degiaim talebinize cevap veremeyiz dediler muneccinmiyim kutuyy acmadan arizali olup olmadigini bileyim onlar zaten piskinlikte sinir tanimiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo dünya nın en büyük laptop şirketi farklı markalarda daha iyi olcağı meçhul

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    ulan abimin iki ay once aldigi hp probook 450 39ea modeli var adaptoru bozuldu teknik servisin dedigine bak" laptopu gonderin yenisiyle degistirelim" abim bilgisayarda yuklu programlar oldugu icin sadece adaptor sarj aletini degiatirin dedi pazartesi gonderdigi laptopunu cuma gunu eline ulasti oda teknik servis buda teknik servis

• halil0258 H kullanıcısına yanıt
    Hp dünyanın en iyi 2. Laptop markası Kabul etmiş ben sana şöyle bir şey deyim orijinal nike ayakkabı aldım mavi rengi attı garantiye götürdüm nike ın garantisi yok dediler zorla sövdüm verdim 2 ay sonra aldıkları gibi verdiler belli içeri bir yere atmışlar oradan çıkarıp verdiler geri . Benim sana demek istediğim şu misal monster dünya sıralamasında ilklerden değil ama garanti de herkes çok iyi diyor garantiden sonra 200-300 TL lik hediye ile yolluyorlarmış sen bunları bilerek monster alırsın laptop bozuk çıkar adamlar da kabul etmez kullanıcı hatası der bu şimdi monster ın garantisi kötü demek mi tabi ki hayır ( hp de de olan budur ) laptop senin eline gelene kadar bir şey olmuş olmalı ve bu olayda kullanıcı hatası olarak görünmesi doğal çünkü ; laptopların tüm parçaları üretildiği fabrikada üst sınırlarına kadar gruplar halinde deneniyor oradan bozuk çıkması binde bir sana gelirken bir şey olmuş belli ki ( uzun yazdım ki konu araştıranlarda garanti ile ilgili yazı arayanlar daha çok bilgilensin )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.