Şimdi Ara

Lenovo'nun Cep Telefonlarını Türkiye'ye Getirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki Mayıs ayında cep telefonu satışına başlayacaklarmış diye okudum bir sitede doğruluğunu bilen var mı ? Eğer Lenovo uygun fiyatla satarsa yok satar diye düşünüyorum.

• ne yazık ki çindeki 150$'lık bir telefon burada 800-900 liradan aşağı satılmaz!! öyle olunca da hiçbir mantığı olmaz...
  • 150$'lık telefon 800-900TL olmaz, ama Lenovo zaten o kadar ucuz değil.

Güncelleme de vermiyorlar sanırım.

Küçük çaplı Çinli üreticilerden daha sağlam ürünler olacaktır.

Gelmesi sonuçta iyi olacaktır.
  • Galaxy S4 ayarında olan Lenovo K900 gelse 800-900 liradan satsalar peynir ekmek gibi gider.Sadece çelik kasası için bile alınır.

Şu karizmaya bakın :
  • Kedidir o kedi Geleceğini sanmıyorum,bizim insanımızdaki marka sevdası bitmedikten sonra hiç bi halta yaramaz,adamın 2000 TL lik s4 le oynadığı oyunları ben 900 TL lik huawei ascend mate ile oynuyorum,lafa gelincede senin telefon çin malı benim telefon s4 bi kere taammı diyolar,işte öylelerine tutuluyorum abicim Allah bu telefonları türkiyeye getirmeyenlerin iki ayaklarını bi ayakkabı kutusuna soksun inşallahh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Kedidir o kedi Geleceğini sanmıyorum,bizim insanımızdaki marka sevdası bitmedikten sonra hiç bi halta yaramaz,adamın 2000 TL lik s4 le oynadığı oyunları ben 900 TL lik huawei ascend mate ile oynuyorum,lafa gelincede senin telefon çin malı benim telefon s4 bi kere taammı diyolar,işte öylelerine tutuluyorum abicim Allah bu telefonları türkiyeye getirmeyenlerin iki ayaklarını bi ayakkabı kutusuna soksun inşallahh

Son cümleye Oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ocak ayında gelicek diye istihbarat almıştım ama fos çıktı :)

Tüm teller birbirine benzemeye başladı, Lenovo özellikle uzun şarj süreli telefonlarıyla fark yaratabilir. Yoga tabletinde (18 saat şarj) bunu bir kere daha gösterdi.

Gm Discovery' nin bu kadar sattığı yerde lenevo rekor kırar uygun fiyatlı çözümleriyle.... (bknz. p770, p780)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV+ için Çin hamlesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Distiribütör kim olacak
    Servis kim olacak çalışmaları devam ediyor sanırım
    Sonuçta çok yakında geleceği kesin
  • lenova Türkiye müdürü nden acıklama mamı ne gelmişti galiba mwc 2014 te getirceklermişmi ceplerini

su modelini getirmesini bekliyorum Lenovo A850 f/p türünde ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babd -- 8 Mart 2014; 15:17:36 >
  • Lenovo A850 kullanmaktayım şuan 350 lira civarına geldi bana.Antutu'da Galaxy S3'ten bir kaç puan geride kalıyor.Kesinlikle şahane bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 8 Mart 2014; 15:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Lenovo A850 kullanmaktayım şuan 350 lira civarına geldi bana.Antutu'da Galaxy S3'ten bir kaç puan geride kalıyor.Kesinlikle şahane bir telefon.

Kardesim hangi satıcı ve site den aldıysan özelden yolarmsıın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Galaxy S4 ayarında olan Lenovo K900 gelse 800-900 liradan satsalar peynir ekmek gibi gider.Sadece çelik kasası için bile alınır.

Şu karizmaya bakın :

Cidden hoş duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.