Şimdi Ara

Lenovo notebook adaptörüne soğutucu yaptım ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo 65w lık notebook adaptörüne eski calismayan msi z68 anakartımın kuzey köprüsündeki soğutucu bloğu muhteşem bir işçilikle taktım. Çok kıyak bir icat yaptım. Lenovo notebook adaptörüne soğutucu yaptım ssli Lenovo notebook adaptörüne soğutucu yaptım ssli Lenovo notebook adaptörüne soğutucu yaptım ssli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şimdi en yakın starbucksa notebookumla gidip bi adaptoru milletin gozunun icine sokacagim. Hehehehahahhahshehehhahahhahehwhwhhhehehhaa

• Adaptörün malzemesi plastik. Üzerine metal soğutucu taksan da çok verim alamazsın. Sıcaklık evet biraz düşer ama o zahmete değmez. Direkt plastiği kesip adaptörün içindeki ısınan parçalara değdirmen gerekir efektif bir soğutma için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

Plastik fan taksa daha iyi. Lenovo notebook adaptörüne soğutucu yaptım ssli 

• _zer0_ kullanıcısına yanıt

Nereye?

Dış yüzeye veya plastik kısmın bir parçasını kesip yerleştirebilir. Bunu yapanlar var. Fakat adaptöre soğutucu takmanın bir espirisi yok bana göre. Onun yerine serin ortamda kullansa daha mantıklı halı veya yastık üzerine koyulmadığı sürece sorun olmaz.

65 Watt adaptör çok ısınmaz.

Hocam plastik içindeki ısıyı elimiz vurduğumuzda iletecek kadar geçirgense metal pasif soğutmada gayet iş görür tabi o blok daha iyi sekilde temas edebilir ama.hiç yoktan kesinlikle iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a SSD taktım, fan sorunu..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Hiç yoktan tabi kesinlikle iyidir ama bir mühendis bakış açısı ile hatalı bir yaklaşım. Hiçbir adaptörle böyle bir sistem olmaması da zaten bunun göstergesi. Daha güçlü adaptörlerde örneğin hava alıkları oluyor. İçerideki sıcak hava direkt olarak dışarı çıksın diye. Adaptöre delik açmak daha verimli olur ama bu sefer de sıvı teması riski olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.