Şimdi Ara

Lenovo N100 3000 T5200 yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle Lenovo N100 3000 T5200 bir notebook aldım ve gayet memnunum size sormak istediğim konu ise batarya kaynaklı bir sorun oluştu ve bataryayı garanti kapsamında degiştirilmesi için servise vermiş bulunmaktayım.Şuanda priz üzerinden halen kullanıyorum.Sorunum muhtemelen virus bulaşmasından ötürü programlarda çalışmamasıyla ilgili hata alıyorum ve lenovo care dan fabrika ayarlarına geri dönme düşüncem var.Açılıştan care bölümüne girdiğimde restore bölümüne girdiğimde daha öncesinde çıkan fabrika ayarlarına geri dön bölümünün çıkmaması ,backuplarla ilgili işlemlere olanak vermesi, bu batarya olmadan fabrika ayarlarına geri dönemememin bir etkisi varmıdır?(Bu bölümün çıkmamasıyla ilgili) Bilgi verirseniz sevinirim...

• Hayırlı olsun bılgısayarın bende n200 modelını ıkı hafta once aldım memnunum ama 2 kere vısta kurdum malesef.....
  • Mnr980 Sorduğum konuyla ilgili bilgin varmıdır? Tşk...
  • Yok arkasasım ama teccubelı arkadaslar yardımcı olacaktır......
  • @bestcihan

Hocam öncelikle geçmiş olsun kusura bakma yardım edemeyeceğim ancak sana bir iki sorum olacak n100 hakkında.

1/Abi bu aletin rami bildiğim kadarıyla 512 peki boş bir ram slotu var mı yükseltebilmek için
    2/bildiğim kadarıyla ekran kartı paylaşımlı peki hiç oyun oynamayı denedin mi düşük grafikli oyunları kaldırabilir mi(Fm2008,fifa,nba)
    3/ısınma problemi var mı ve hız performansı sana göre nasıl ve içinde yüklü gelen işletim sistemi nedir

inşallah tez zamanda pil problemin çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 4 Mart 2008; 22:00:33 >
  • @ uzel71

pili uzun ömürlü değil + ısınma sorunu son 2-3 aydır var bende. aynısı bende var makinanın.alalı 9 ay oldu.
  • Uzel71 Mrb...

Cihazın ramı standartta 1 Gb geldi ayrıca boş 1 tane slotu var. Bende 1 Gb ekledim.Şuanda 2048 olarak kullanıyorum ve sistem performansı harika.

Ekran kartı evet paylaşımlı ancak cihaz üzerinde nvidia Go 7300 var yani 128 paylaşımsız 512 kadar Turbocache desteği bulunuyor.Oyun oynuyorum evet ama dediğin gibi düşük grafikli degil örneğin call of duty 4 , Fifa 2008 ilk aklıma gelenler ve hiç takılma problemi olmadı.

Notebooklarda ısınma problemi olur ancak Lenovolar bu anlamda gayet başarılı tek sorunu son dönem lenovo notebooklarda batarya problemi oluşması.Bu konudada garanti sorunu çekmeden hizmet alabiliyorsun.. İşletim sistemi ise Vista Home Basic kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de pilim kısa sürede öldü.
    Servise verdim, bir ayı aşkın süredir hala serviste, gümrükte sorun oluştu diyorlar.Bu arada laptopun modeli 3000 N100 t5200.
    Ne zaman gelir pil, fikri olan var mı?
  • Kocatürk84 Slm,

Belirttiğim gibi aynı sorun bendede var eğer seri üzerinden garantiye verdiysen bu hafta içinde çözümlemeye çalışıyorlar ithalatçılarının muhtemelen bu hafta içerisinde ürünleri gümrükten çekeceklerini söylediler.Pazartesi gibi (10 Mart) ilgili firmayla tekrar görüşebilirsin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: best_cihan

Kocatürk84 Slm,

Belirttiğim gibi aynı sorun bendede var eğer seri üzerinden garantiye verdiysen bu hafta içinde çözümlemeye çalışıyorlar ithalatçılarının muhtemelen bu hafta içerisinde ürünleri gümrükten çekeceklerini söylediler.Pazartesi gibi (10 Mart) ilgili firmayla tekrar görüşebilirsin!!!

Teşekkürler ederim.İnşallah gelir bu hafta.Bir sorum daha olacaktı.
    N100 modellerinin pilleri ne kadar dayanıyor arkadaşlar?
    Ben bir buçuk saati geçemedim.Hatta bozulmadan önce maksimum bir saat dayanıyordu.
    Ama özelliklerinde çok daha farklı belirtiliyor.(2 buçuk 3 saat)
  • Bende de aynı sorun var bir kez değiştirildi ama yeni gelenin de bir ay sonra kullanım süresi 10 dakikaya düştü. Pes ettim elektrikle kullanıyorum ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.