Şimdi Ara

Lenovo mu Asus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni bir laptop alma aşamasındayım bugüne kadar HP ve Lenovo kullandım. Şimdi Asus ve Lenovo arasında kaldım. Almakta kararsız kaldığım bilgisayarlar, şu an kullandığımdan "özellik olarak" çok düşükler yalnız şöyle bir sorun var; şu an kullandığım Lenovo bilgisayar alındığı günden beri donma kasma her türlü sorun yaşadığım, defalarca format yemiş, anakartı yanmış yenilenmiş buna rağmen hiçbir zaman sorunları bitmemiş bir bilgisayar. (Teknosadan 0 almıştım) Yani eğer yine fabrikadan hatalı çıkmış bir bilgisayara denk gelmeyeceksem yeni alacağım bilgisayarda epey rahat ederim diye düşünüyorum...

Çok fazla özellikten anlamasam da işlemci hızı ve rame bakınca lenovo avantajlı gibi duruyor. Fakat lenovodan gözüm korktu. Sizce bu durumda hangisini almam mantıklı?

((İnternette gezmek, basit oyunlar oynamak, sims gta tarzı oyunlar oynamak, spotify youtube tarzı platformlar kullanmak ve office programları kullanmak amaçlı bilgisayar alıyorum bunları da çok fazla yapmayacağımdan daha fazla bütçe ayırmak istemiyorum.))

https://www.teknosa.com/lenovo-ideapad-3-intel-core-i51155g7-8-gb-256-gb-intel-iris-xe-graphics-156-fhd-w11-gri-notebook-82h8034stx-p-125035386?shopId=teknosa

https://www.teknosa.com/asus-x515faej116w-intel-i3-10110u-4gb-ram-256gb-ssd-156-fhd-w11-notebook-p-125034397?shopId=teknosa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lenovo mu Asus mu: 2023'te En İyi Dizüstü Bilgisayar Markası

Dizüstü bilgisayar satın alırken Lenovo mu yoksa Asus mu tercih etmeniz gerektiği konusunda kararsız mısınız? İşte bu iki seçkin markanın özelliklerini ve avantajlarını karşılaştıran bir rehber:

Lenovo

• Geniş ürün yelpazesi, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir dizüstü bilgisayar bulmanızı sağlar.
    • İş ve oyun için özel olarak tasarlanmış ThinkPad ve Legion serileri gibi popüler ürün hatlarına sahiptir.
    • Güçlü performans ve uzun pil ömrü sunar.

Asus

• Yenilikçi özelliklere odaklanır ve ROG serisi gibi oyuncular için üst düzey dizüstü bilgisayarlar üretir.
    • ZenBook serisindeki ultrabook'ları, ince ve hafif tasarımlarıyla öne çıkar.
    • Yaratıcı profesyoneller için ProArt serisi gibi özel ürün hatlarına sahiptir.

Lenovo mu Asus mu 2023

2023'te hem Lenovo hem de Asus, etkileyici dizüstü bilgisayar modelleri sunmaktadır. Seçiminizi yaparken şu faktörleri göz önünde bulundurun:

• Bütçe: Lenovo, Asus'a kıyasla genel olarak daha uygun fiyatlı seçenekler sunar.
    • Performans: Her iki marka da güçlü performans sunar, ancak oyun veya ağır işler için Asus'un ROG serisi üstünlük sağlar.
    • Özellikler: Asus, yenilikçi özelliklere odaklanırken, Lenovo dayanıklılık ve güvenilirliğe öncelik verir.
    • Tasarım: Asus'un ZenBook serisi ince ve şık tasarımlara sahipken, Lenovo'nun ThinkPad serisi daha sağlam ve profesyonel görünümlüdür.

HP mi Asus mu Lenovo mu

HP, Lenovo ve Asus, hepsi saygın dizüstü bilgisayar üreticileridir. HP'nin dayanıklılığı ve iş odaklı dizüstü bilgisayarlarıyla bilinirken, Asus yenilikçi özellikleri ve oyuncular için seçenekleriyle öne çıkar. Lenovo ise geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlı seçenekleriyle tercih edilir.

Sonuç

Lenovo mu Asus mu sorusunun cevabı, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Her iki marka da yüksek kaliteli dizüstü bilgisayarlar sunar ve bütçenize ve kullanım amacınıza uygun bir model bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • windows 11'in altına düşme. bu saatten sonra windows 10'lu bir notebook alınacak olmasını düşünemiyorum. i3 mi diyor o linkte. i3 düşünüyorsan elinde pentium var acaba_?  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.