Şimdi Ara

Lenovo legion y530/730 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
8
Favori
34.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bilgisayar neredeyse 1 yaşına girmek üzere. Bataryanın garantisi de 1 yılla sınırlı. Acaba batarya değişim iiçin garantiye yollasam mı ama bir yandan da Türkiyedeki yetkili servislere dahi güvenmek çok zor bir yerini yaparken diğer tarafını bozabiliyorlar. Bu konudaki önerileriniz neler. Aynı zamanda ekranda backlight bleedingte var aldığımdan beri onunla ilgili de başvuruda bulunsam mı yoksa hiç karıştırmasam mı bilemedim. Çünkü bu laptopun menteşe sistemi karışık ve serviste menteşeyi de bozarlar mı diye çekiniyorum. Bu konularda yardımınıza ve tecr5übenize ihtiyacım var.
  • arkadaşlar lenovo legion y530 laptopun ses kalitesinden hiç memnun değilim eski asusum daha iyiydi dün youtube dan müzik dinliyorum aynı müziği xiaomi note 7 den de dinliyorum cep telefonunun sesi daha güçlü bu konuda ne yapabiliriz 1 yıl önce 7 bin tl ye aldım şu an fiyatları 9-10 bin civarı bu kadar para verip böyle bir ses olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0785A3856

    arkadaşlar lenovo legion y530 laptopun ses kalitesinden hiç memnun değilim eski asusum daha iyiydi dün youtube dan müzik dinliyorum aynı müziği xiaomi note 7 den de dinliyorum cep telefonunun sesi daha güçlü bu konuda ne yapabiliriz 1 yıl önce 7 bin tl ye aldım şu an fiyatları 9-10 bin civarı bu kadar para verip böyle bir ses olabilir mi?
    Dolby açık mı ?

    Speaker değişimi yapamayacağınıza göre, bluetooth bir speaker alarak sorunu çözebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 2 Ağustos 2020; 22:13:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pinkcrow7

    Dolby açık mı ?

    Speaker değişimi yapamayacağınıza göre, bluetooth bir speaker alarak sorunu çözebilirsiniz.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0785A3856 -- 12 Ağustos 2020; 15:41:55 >
  • Merhabalar . Yaklaşık 1.5 senedir Lenovo Legion Y530 81FV000YTX versiyonunu kullanıyorum. Amazon üzerinden almıştım. Şu pandemi süreciyle de birlikte olmak üzere abartısız 4 defa aynı problemden dolayı servise göndermek zorunda kaldım ve hani bu zaman sarfında servise gitmediği en uzun aralık 3-4 ay olabilir. Problem ise çok basit. AC adaptörün bilgisayar soketiyle yaptığı temassızlık ve bundan dolayı oluşan adaptör girişi ve soket etrafında artık yanma derecesine varan ısınma . Yetkili servise bunu iletmeme rağmen problemin adaptörden kaynaklandığını söyleyip ve bu süreç içerisinde 4 defa adaptörü değiştirmeleri. Defaatle kendilerine soket girişimde arıza olduğunu ve ısınmalardan dolayı gevşeme olduğunu söyledim fakat tamamen normal bir durum diye geri dönüş yaptılar. Yani evet cidden tasarım olarak güzel duruyor ve bu laptopu tercih sebeplerimden biriydi sırf bu yüzden. Sanırsam forumdaki diğer arkadaşlar ısınma problemi olarak klavye ve etrafında oluşan ısınmadan da bahsediyor. Sistemi çok boğan durumlarda evet bu ısınma baya rahatsız edici ama çift fanı çalıştırdığınız zaman bir nebze hafifliyor. Bilmiyorum acaba benim gibi böyle bir problem yaşayan arkadaşlar var mı ?




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.