Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520-15IKBN mu Monster Abra A5 V9.2.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• &
    www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V9.2.3 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2-3.html

monster'a ek olarak 8 gb ram ve 256 gb ssd alacam. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Ben linkteki lenovoyu geçen hafta kdv indiriminden almıştım 4.249tlye şuanlık çok memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lenovo da klavye sorunu çıkma ihtimali var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo daha iyidir monster dan hem malzeme kalitesi olarak hemde fiyat performans olarak ama bu fiyata değil tabi bekleyin KDV indirimi oluyor 2 haftada bir o zaman alın 4300 TL civarına iniyor insanların klavye sorunu var dediğine bakmayın ilk çıkan serilerin bazılarında olmuş o sorun şimdi ki çıkan seriler de böyle bir soruna rastlayan olmadı bende aldım lenovo y520 bunun 256 ssd ve 2tb hdd olan modeli 2 ay kullandım ne bir klavye sorunu yaşadım ne de ısınma kapanma gibi sorunlar gördüm çok iyi bir cihaz model yükseltme yaptığım için lenovoyu takasa verip msi ge73vr 7rf-035xtr aldım yani lenovo y520 daha iyi bir cihaz monster dan indirime girince gönül rahatlığı ile alabilirsin

• orhancub kullanıcısına yanıt
    Hocam bu KDV indirimi ne zaman oluyor belli mi acaba ? Bende 2-3 haftadır bir laptopı takip ediyorum KDV indirimi gelse hemen alacağım da bir türlü denk gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Hocam bu KDV indirimi ne zaman oluyor belli mi acaba ? Bende 2-3 haftadır bir laptopı takip ediyorum KDV indirimi gelse hemen alacağım da bir türlü denk gelmiyor.
    2 haftada bir hepsiburada yapıyor genelde indirim takip ederseniz yakalarsınız.

• 9.2.3 modeli yerine 10.3.4 modelini tavsiye ederim arkadaşım cihazi kullanıyor soğutma sistemi Tulpar serisi (yani bir üst class) ve çok başarılı sogutmasi var 100 TL lik farka kesinlikle değer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Notebook ABRA A5 V16.4
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.