Şimdi Ara

Lenovo laptop Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben bu laptopu almayı düşünüyorum:
    http://www.teknosa.com/urunler/125032877/lenovo-z5070-59432152-notebook#product-features

1- Lenovoyu önerirmisiniz?
    2-4GB NVIDIA GeForce GT 840M nasıldır?
    3-Intel Core i5-4210U?(İyi yorumlar aldım ama yine öğrenmek isterim)
    4-Oyun oynamak(GTA5-COD-Battlefield) ve çizim programları(autoCAD vs...)için yeterli bir laptopmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barislg54 -- 9 Mayıs 2015; 19:14:28 >

• Ekran çok ince ortasında yeşil çizgi çıktı.bimeksle kavga kıyamet iade ettim.arada durdum yere dönüyordu.x550jk alicam.1750 TL te dusmus.ona 2000 TL vermektense 100 TL de RAM tak 1850 te kapat geç git.ekran kâğıt gibi açarken ekranın yamuldugunu görüyorum.ilk darbede headshot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının 4gb olması,ekranın full HD ve aliminyum kasa olması ilgimi çekti. x550jk 4 ram 500gb SATA HDD ve 2gb ekran kartı var bence 1750 boşa para vermişsin. Yanlış düşünüyorsam lütfen söyle. bu pazar almayı düşünüyorum. Bu arada gösterdiğim lenovo 2450 den 200 tl ye düştü kampanya var diye kaçırmak istemem doğrusu.
  • 4gb olmasi ilgi cekmek icin yapilmis zaten . En az 850m li bi laptop bulabilirsen oyunlarda daha iyi perfonmans alicaksindir. Genel formun önerdigi x550jk. Ama hdd si Sesli calisiyor , kasasi kotu falan diyolar. Kullanmadim bilmiyorum

• gubo G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben bugün bu lenovoyu alıyorum son sözünü söyle
  • Ben verdim kurtuldum.ekran cok ince.islemci dusuk bide

• Barislg54 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.