Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertemli

Bursa ici sehir merkezinde k3 note imei ve turkce rom yapmak icin yardim edecek var mi arkadaslar..
    pm lutfen
    yarin bulusup yapalim yahu
    1 ay oldu kaldi 1 ay..
    imei kapanacak

su an formatladim teli
    1524 surumlu
    ama tpw bile flashtool ile yukleyemedim..

Bende bir türlü yapamamıştım şu yöntemi denedim oldu
    sırasıyla
    akıllı.be sitesindeki konusuna gidin sp flash tool ile 1520 romunu yükleyin anlatılanın aynısını yapın çok basit 15-20 dk sürüyor sonra telefon açılıyor rootlu bi şekilde türkçe artık ondan sonra imei işlemi kolay aynı konuda sn writer yöntemi var denileni yapın kapatıp açılacak tel sonra işlem tamam imei atıldı..
    ben sonra recovery ile sensation rom kurdum siz isterseniz resmi romlarla devam edebilirsiniz

LİNK

• quote:

Orijinalden alıntı: cografik

quote:

Bursa ici sehir merkezinde k3 note imei ve turkce rom yapmak icin yardim edecek var mi arkadaslar..
    pm lutfen
    yarin bulusup yapalim yahu
    1 ay oldu kaldi 1 ay..
    imei kapanacak

su an formatladim teli
    1524 surumlu
    ama tpw bile flashtool ile yukleyemedim..

Bende bir türlü yapamamıştım şu yöntemi denedim oldu
    sırasıyla
    akıllı.be sitesindeki konusuna gidin sp flash tool ile 1520 romunu yükleyin anlatılanın aynısını yapın çok basit 15-20 dk sürüyor sonra telefon açılıyor rootlu bi şekilde türkçe artık ondan sonra imei işlemi kolay aynı konuda sn writer yöntemi var denileni yapın kapatıp açılacak tel sonra işlem tamam imei atıldı..
    ben sonra recovery ile sensation rom kurdum siz isterseniz resmi romlarla devam edebilirsiniz

LİNK

Alıntıları Göster
    sim kart takılı iken olmaz deniyor galiba..

• 2g geçiş işini halletmek lazım arkadaşlar. Şarj bitti şimdiden. Sabah çektim daha şarjdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

2g geçiş işini halletmek lazım arkadaşlar. Şarj bitti şimdiden. Sabah çektim daha şarjdan.

naptinda bitirdin sarji.

• quote:

sim kart takılı iken tabii ki olmaz . sim kart çıkartılacak bu iş yapılırken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

sim kart takılı iken tabii ki olmaz . sim kart çıkartılacak bu iş yapılırken .

Alıntıları Göster
    akiili.be de yazmıyordu galiba..
    neyse ok
    saolasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

2g geçiş işini halletmek lazım arkadaşlar. Şarj bitti şimdiden. Sabah çektim daha şarjdan.

naptinda bitirdin sarji.

Bol bol internet kullandım bugün.

• Twrp ve cwm arasindaki fark ne hangisini kullanmalayim

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir45700

Twrp ve cwm arasindaki fark ne hangisini kullanmalayim

Carliv Touch Recovery Yükleme (CWM Tabanlı Dokunmatik) ben bunu kullanıyorum,twrp bir türlü sevemedim, cwm yada carliv bana daha kullanışlı geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

naptinda bitirdin sarji.

Bol bol internet kullandım bugün.

bende hep Mobil veriden kullaniyorum.aksam ustu bitiyor yogun kullanimda.4.5-5 saat uzeri ekran suresi aliyorum full ekran acikta.yedek batarya be duvar sarj cihazi yolda geliyor.yedek bataryayi cuzdana koyarim.normal sartlarda bataryasi cok iyi.2 batarya gelecek.birinide satmayi dusunuyorum gelenlerden

• süraka kullanıcısına yanıt
    Birde bu sensetion romu yukleyecegim de solo launcher yerine lenovo launcher i kullanabilirmiyiz. Degistirme sansimiz var mi

• quote:

Birde bu sensetion romu yukleyecegim de solo launcher yerine lenovo launcher i kullanabilirmiyiz. Degistirme sansimiz var mi

lenovo launcher apk sı elimde olmadığı için deneme şansım olmadı,asus launcher kurdum gayette güzel çalıştı tabi bazı kolaylıklardan vazgeçmek zorunda kaldım,mesela çift tıkla açma kapama gibi ,olmadı yeniden solo kullanmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

lenovo launcher apk sı elimde olmadığı için deneme şansım olmadı,asus launcher kurdum gayette güzel çalıştı tabi bazı kolaylıklardan vazgeçmek zorunda kaldım,mesela çift tıkla açma kapama gibi ,olmadı yeniden solo kullanmaya başladım

Alıntıları Göster
    ben kapaklı kılıf aldım.Ekran koruyucu gerekir mi ya?Çok mu hassas cam.

• süraka kullanıcısına yanıt
    Sarji 1512 ye gore nasi gidiyor. Su an rom 1512 yuklu sanki sarji fazla somuruyor gibi geldi bana

• quote:

Sarji 1512 ye gore nasi gidiyor. Su an rom 1512 yuklu sanki sarji fazla somuruyor gibi geldi bana

1512 kullanmadan 1518 yüklediğim için o konuda fikrim yok ,diğer kullandığım romlarla hemen hemen aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

ben kapaklı kılıf aldım.Ekran koruyucu gerekir mi ya?Çok mu hassas cam.

Camin hassas olup olmadigini soylemek zor ama ince telefonlarin genel ozelligi dokunmatik cok cok ince oluyor kirilmaya musait oluyor yani. Ben direk kirilmaz denen ekran filminden aldim ve taktim siddetle oneririm parmak yag gibi kayiyor ekranda cizilme derdide yok.. Arti korumasi da cabasi...

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    bende aldım takamıyom taksana benim koruyucuyu birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capslocksmith -- 24 Haziran 2015; 0:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capslocksmith

Tüm işlemler için driverları sisteminize kurmuş olmam gerekiyor ama daha driverları bile yükleyemiyorum ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: capslocksmith

Meizu M1 varken elimde birde üzerine K3 Note ilave etmem gerektiğini düşündüm.Kısmetse bu cuma elimde olacak forumdan siparişi verdim.Şayet aksesuar konusunda K3 için bir kaç parça aldım ama içime sinmedi.Sağlam ürünlere denk gelen olursa özelden yada konu içeriğinden paylaşırsa sevinirim.Herkes nemalansın.Yoğun olacağımdan dolayı pek ilgilenemeyeceğim.
  • quote:

Tüm işlemler için driverları sisteminize kurmuş olmam gerekiyor ama daha driverları bile yükleyemiyorum ki..

Driverları PC ye yükleyeceksin . Win8 de bir ayar vardı ama onu bilmiyorum şu an Wİn7 kullanıyorum .
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.