Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangi sürümü yüklemem lazım?Linkini nerede bulabilirim?
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    dil sorunu yoksa orijinal rom en iyisidir.
  • Dil sorunu yokta çin uygulamaları olmadığı için cuoco yüklesemmi diyordum
  • Evvet arkadaşlar konumuz tekrar yayında

Hafta sonunda Cuoco 1613 yükledim ROM güzel, Yalnız hoşlanmadığım birkaç nokta oldu. Düzeltebilirsem memnun olacağım

- Çift hat kullanıyorum Arama kayıtlarında kimi saat kaçta hangi hattan aradığımı görebiliyordum bunda sadece saat kaçta aradığımı gösteriyor hat bilgisi yok.

- Tel rehberinde baş tarafta alfabe bilgisi var A B C gibi bunu kaldıramadım ve isim+numara gösterimini yapamadım sadece isim listesi var.

- Mesajların font boyunu resime zoom yapar gibi değiştiremiyorum eski orjinal romlarda bunu yapabiliyordum. Şimdilik karşılaştıklarım bunlar.
  • T3S modelini bugün aldım. Üzerinde K50a40_S224_160328_Row yüklü.

*#*#364 le başlayan kod ile IMEI değiştirme işlemini denedim, hata verdi olmadı. Acaba rootsuz kolay bi yolu var mı bu işin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam t3s modelinde Türkiye'de 3g-4g kullanımında sorun var mı? Eğer stabil olarak kullanılıyorsa ben de almayı düşünüyorum hangi siteden sipariş ettiniz ?

• Dun ilk defa 4G yi gordum telefonda.yasadigim ilçede zaten yok.Malatya merkezde ara ara yerlerde cekiyor ama nedense berbatti interneti.bisi anlamadim.4g uyumlu olmayan imei var zaten vodafone telefonun 4g uyumlu olmadigini goruyor sistemde ,sebekede 4g cekiyor.acaba imei denmi kaynaklaniyorda interneti dusuk yoksa sebekedenmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Dun ilk defa 4G yi gordum telefonda.yasadigim ilçede zaten yok.Malatya merkezde ara ara yerlerde cekiyor ama nedense berbatti interneti.bisi anlamadim.4g uyumlu olmayan imei var zaten vodafone telefonun 4g uyumlu olmadigini goruyor sistemde ,sebekede 4g cekiyor.acaba imei denmi kaynaklaniyorda interneti dusuk yoksa sebekedenmi?

imei ile alakası yok hocam 4g frekansları farkı.. operatörler yerine göre 800 mhz ve 1800 mhz kullanıyor bizde 800 mhz olmadığı için sadece 1800 mhz frekansından verilen hizmeti alabiliriz.. bende de çakma imei li k3 note var fakat 4G kullanıyorum kadıköy merkeze yakın bi yerdeyim hatta deneme amaçlı sahil yolundan pendiğe kadar çoğu yerde 4G den bağlandım hattım bimcell yani TT öncesinde Turkcell kullandım onda da 4G ile bağlanıyordum ayrıca Turkcell müşteri hizmetlerine sorduğumda 4G için 1800 mhz frekansını kullanacaklarını söylemişti(800 mhz den hiç bahsetmedi kendilerine 1800 mhz kullanacakları bilgisi verilmiş) TT ceo da 4G için en iyi frekansın 1800 mhz olduğunu söylemişti.. tabii 800 mhz frekansı daha geniş bi alanda etkili olduğu için muhtemelen kırsal ve/veya az nüfuslu yerlerde 800 mhz frekansı kullanılacak.. zaten şuanki durumda 4G ile girsek te daha yaygınlaşmadığı için-merkezi yerler hariç- bağlantı hızının 3G den farklı olacağını zannetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: altmis6

T3S modelini bugün aldım. Üzerinde K50a40_S224_160328_Row yüklü.

*#*#364 le başlayan kod ile IMEI değiştirme işlemini denedim, hata verdi olmadı. Acaba rootsuz kolay bi yolu var mı bu işin?

hayırlı olsun hocam.... T3S e rom yukleme imei işlemleri gibi gelişmeleri bizimle paylaş lütfen....

öğrenelim sorunlar ve çözümleri takipteyiz...
  • Maui meta yöntemiyle yazılabiliyor. Ancak 6.0 modem dosyası lazım. akilli.be sitesindeki k3 konusuna linkini koymuştum. Oradan indirebilirsiniz.

• bu saatten sonra alınabilecek bir cihaz değil

Kamera vasat odaklama konusunda özellikle
    batarya %30 dan %20 ye 1 dk da iniyor (kronik sorun) ne yapsanız düzelmiyor
    hatlar bende hergün 2 şer defa tamamen gitmeye başladı
    Güncelleme alan romu yükleyeceğim bakalım birşeyler değişecek mi
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Hatlar tamamen gidiyor derken?

Bende vodafone ve turkcell kullanıyorum vodafone 10-15 saniyeliğine gidiyor tekrar geliyor. Ama sürekli olan bir durum değil günde ortalama 1 saat konuşma yaparım, 1 saatte internet falan belki 1 kere görüyorum bu durumu.

Arkadaşlar orjinal 1617 rom'u needrom'dan başka nereden indirebilirim link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

bu saatten sonra alınabilecek bir cihaz değil

Kamera vasat odaklama konusunda özellikle
    batarya %30 dan %20 ye 1 dk da iniyor (kronik sorun) ne yapsanız düzelmiyor
    hatlar bende hergün 2 şer defa tamamen gitmeye başladı
    Güncelleme alan romu yükleyeceğim bakalım birşeyler değişecek mi

Bir an başka bir telefondan bahsettiğiniz sandım ama konu başlığına bakınca bizim telefondan bahsediyorsunuz galiba.
    Batarya sorunu ben yaşamadım sabah şarjdan aldım şu an %78,iki gün rahat gidiyor.Wifi ve data sürekli açık.Kamera odaklama sorunu orjinal stok romlarda var başka romlarda denemenizi tavsiye ederim.Örneğin MIUI romlarda kamera çok iyi geldi bana.
    Ekleme:orjinal camera 5.8 varmış bulup deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecman -- 11 Mayıs 2016; 16:29:34 >
  • Valla şimdi ne söylesek bilemedim.
    K3 Note, efsane bir telefon. 10 numara. Lakin artık o da yaşını hissettirmeye başladı.
    En önemli ve büyük sıkıntısı 2GB RAM.
    Androidin bu RAM israflı politikasında zinhar yetmiyor. Yetmediği için de takılmalar, aksamalar oluşuyor.

Ayrıca işlemci gücü de artık malesef. Yetmiyor... Antutu 45K ama artık 140K lık işlemcilerin olduğu günlerdeyiz.
    Ben hala K3'ü beğeniyor ve taktir ediyorum. Fiyatına kıyasla yine de çok iyi telefon. Gerçekten güzel cihaz.

Ama cihazı cihaz yapan şey sadece donanım değil, Çin yazılımı.
    Açılışta dergilerden çekilen resimler olsun, içinde barındırdığı kullanım kolaylıkları olsun... Hakikaten düşünülmüş, üzerinde çalışılmış bir ROM dur VIBEUI.

VIBEUI yazılım aşkına dayanıyorum. Yoksa beni RedMi Note 3 Pro ya geçmemi kimse engelleyemez. SD650 işlemciler hem A72 işlemcisi ile çok hızlı, hem de çok serin çalışıyor. Pili de çok tasarruflu kullanıyor. Cihaz ısınmıyor. Ayrıca pili de kallavi. Kamerası, parmak izi vs... Evet. 2 kat pahalı belki ama 2 kat da hızlı ve o derece konfor da sağlıyor.

Yine de K3 Note gönüllerin şampiyonu. Ama bu devirde K3 Note gibi bir telefona yeni kan veremeyen, mesela x20 işlemci ve en az 3GB ram ile K3+ Note çıkartmayan lenovo çok ayıp ediyor doğrusu. Yeni almayı düşünenler için artık eskisi gibi iyi bir seçim olmadığını düşünenlerdenim bende...

• arkadaşlar telefon son zamanlarda baya sıkıntı yapmaya başladı çağrı kaydı ve rehbere girerken çok bekletiyor ayrıca arama geldiğinde de bir süre isim çıkmıyor bu neden kaynaklı olabilir kullanmakta olduğum rom S424
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

arkadaşlar telefon son zamanlarda baya sıkıntı yapmaya başladı çağrı kaydı ve rehbere girerken çok bekletiyor ayrıca arama geldiğinde de bir süre isim çıkmıyor bu neden kaynaklı olabilir kullanmakta olduğum rom S424

Nedenini bilmiyorum ama hint romundan kurtul.

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    peki hocam stabil sayabileceğiniz rootsuz kurabileceğim bir rom tavsiyeniz varmıdır.?
  • Maui Meta ile imei leri kopyaladım. Kronik bir sorun yok. Batarya oldukça iyi. Çok hızlı şarj oluyor. 4G çalışıyor. Telefona OTG ile mouse bağladım. Mouse un sağ tuş Geri komutu veriyor. Ciddi kolaylık sağlıyor. Tel. hızlı ve seri. Dialer, Rehber ve Sms çalışmıyodu. Play Stordan yenilerini yükledim sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victorious78 -- 14 Mayıs 2016; 0:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

peki hocam stabil sayabileceğiniz rootsuz kurabileceğim bir rom tavsiyeniz varmıdır.?

Valla hocam rootsuz rom kurmadim hic.mecbur imeiden dolayi rootlu kulkanmak zorundayim.yani custom rom.saf stok rom yukle diycem ama sadece ingilizce ve cince oluyor onlar.rootsuz neden istiyorsunuz? İmei yi baska yontemlemi hallettiniz?

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.