Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sabahtan beri yaptığım araştırmalarda bende aynı sonuca vardım galiba birbirlerinden habersiz iş yapıyorlar..
  • şuanda "VibeUIv3.0_1544_ST_Lenovo_K3_Note_5.1" versiyonunu kullanıyorum ama istediğim "çoklu kullanıcı modu" yok ne yazık ki,bir kaç hata aldım içim ısınmadı.hava durumu ve led bildirimi(bazen çalışıyor bazen çalışmıyor) yok.

VIBEUI_V2.5_S121_ROW deneyeceğim şimdihttp://www.needrom.com/download/vibeui-row-s121 burada olan..

eğer bu rom da olmazsa orjinal S121 kullanacağım.yapacak başka bir şey kalmadı.yalama oldu telefon yükle sil yükle sil (:
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Gapps yüklü zaten ama hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigascor45 G kullanıcısına yanıt
    Hangi romu kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: superior001

Hangi romu kullanıyorsunuz

1544 ST kullanıyorum.
    Bende kullanıyorum ama hata veriyor. Kullandığınız gapps linkini verir misiniz?

• quote:

Aşağıdaki linkte bulunan konuyu takip et ordan sana uygun olan gaaps paketini kullan. Ben ARM64- 5.1 - full paketi kullanıyorum...
    İndireceğiniz paket ilgili programların en güncel halidir. TWRP veya CWM ile yüklenecektir.

http://opengapps.org/

• Beyler yurtdisi fiyatı 148 dolara falan düşmüş. Şuan bence fiyat performansta bu alayını tokatlar. Su 3 GB RAM mt6795 li telefonları da deneme fırsatı buldum. Dedikleri kadar bi fark yok aralarında performans olarak.

merhaba, 1 aralık 2015 tarihli root işlemini gerçekleştirdim,

mesajlarda kimden geldiği bilgisi hiç gözükmüyor ya da alakasız harfler oluyor bu problemin çözümünü bilen var mı acaba?

ve başka ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz telefonunuzda son güncelleme ile ilgili olarak?
  • Geçen hafta aldım aliexpress den..

Cihaz Bilgilerinden Derleme Numarasına Bakıyorum : VIBEUI_V2.8_88537_7.232.1_FNYUN_K50-T5 yazıyor.

Gayet stabil ama %80 türkçe, bir de zırt pırt "sorry, the program is abnormal, it will exit!" diye uyarı geliyor.

Bu cihazdaki versiyon, bu 1544 den filan eski mi oluyor aceba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_less

Geçen hafta aldım aliexpress den..

Cihaz Bilgilerinden Derleme Numarasına Bakıyorum : VIBEUI_V2.8_88537_7.232.1_FNYUN_K50-T5 yazıyor.

Gayet stabil ama %80 türkçe, bir de zırt pırt "sorry, the program is abnormal, it will exit!" diye uyarı geliyor.

Bu cihazdaki versiyon, bu 1544 den filan eski mi oluyor aceba?

Hocam nasıl aldınız da geçti gümrükten ?
  • Data partitionda sıkıntın vardır o zaman senin. Güzel bir yedek al titanium ile.
    Sonra da komple format at system+cache+data partitiona, (sdcard partition hariç).

Sonra güzelce baştan yükle rom'u. Aç, login ol falan.
    Sonra geri dön SU ve gapps installa.
    Bitti gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigascor45

quote:

Aşağıdaki linkte bulunan konuyu takip et ordan sana uygun olan gaaps paketini kullan. Ben ARM64- 5.1 - full paketi kullanıyorum...
    İndireceğiniz paket ilgili programların en güncel halidir. TWRP veya CWM ile yüklenecektir.

slm bendeki rom bu hangisini yükleyim birde hava durumu locationda sorun var ankara vs bulamıyor varmı çözümü ilk sayfadakini denedim değişmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi06

quote:

Orijinalden alıntı: gigascor45

quote:

slm bendeki rom bu hangisini yükleyim birde hava durumu locationda sorun var ankara vs bulamıyor varmı çözümü ilk sayfadakini denedim değişmedi.

ARM64- 5.1 - full paketi kullanabilirsin.

• Elimde Kırılmaz cam koruma var. Fiyatı 20tl. İhtiyacı olanlar iletişime geçebilir

teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

Elimde Kırılmaz cam koruma var. Fiyatı 20tl. İhtiyacı olanlar iletişime geçebilir

Ben çiftini 3 $ aldım biraz pahalı değilmi 20tl...
  • Arkadaşlar merhaba. Çok sevdiğim telefonumda uzun süredir aşamadığım hatta taklalar attığım wifi problemim var. ağı görüyor bağlan diyorum ancak bağlanıyor, kaydedildi demesine rağmen bağlanmıyor ve sürekli bu döngüyü tekrarlıyor. telefonu kapatıp açıyorum ozaman düzeliyo, yarım saat sonra tekrar aynı. yapmadığım şey kalmadı. ilk kullandığım rom vibeui_2.5, daha sonra s112, s114, s121 hint romları.. hepsinde aynı. yabancı siteleri de araştırdım. belli güncellemelerden sonra kimse bu şikayetten bahsetmemiş. zaten güncellemeleri de hint romunun s121e yükseltme güncellemeleri.. wlanbindinglocation ön belleğini temizledim yine olmadı. statik ip tanımlıyorum şak diye bağlandı gösteriyor ama i daha ne yapmalıyım lütfen yardım edin arkadaşlar...
  • Arkadaşlar merhaba. Çok sevdiğim telefonumda uzun süredir aşamadığım hatta taklalar attığım wifi problemim var. ağı görüyor bağlan diyorum ancak bağlanıyor, kaydedildi demesine rağmen bağlanmıyor ve sürekli bu döngüyü tekrarlıyor. telefonu kapatıp açıyorum ozaman düzeliyo, yarım saat sonra tekrar aynı. yapmadığım şey kalmadı. ilk kullandığım rom vibeui_2.5, daha sonra s112, s114, s121 hint romları.. hepsinde aynı. yabancı siteleri de araştırdım. belli güncellemelerden sonra kimse bu şikayetten bahsetmemiş. zaten güncellemeleri de hint romunun s121e yükseltme güncellemeleri.. wlanbindinglocation ön belleğini temizledim yine olmadı. statik ip tanımlıyorum şak diye bağlandı gösteriyor ama internete girmiyor. daha ne yapmalıyım lütfen yardım edin arkadaşlar...
  • thn T kullanıcısına yanıt
    bağlandığınız wifi'ler farklı mı yoksa aynı mı? aynı ise telefonda değil de modemde problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 9 Aralık 2015; 16:40:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.