Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben henüz yüklemedim ama yükleyip drumu söylerim.
  • İçinden win8 cdsi çıkmadı. Orijinal win8 ama cdsi çıkması gerekmiyor mydu?? Bi de bu kamera y simetriği gösteriyo öndeki kamera. Ben sadayım solda gösteriyor mesela. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanbaris

İçinden win8 cdsi çıkmadı. Orijinal win8 ama cdsi çıkması gerekmiyor mydu?? Bi de bu kamera y simetriği gösteriyo öndeki kamera. Ben sadayım solda gösteriyor mesela. Yardımlarınızı bekliyorum.

artık cd olayı birçok yeni modelde kalktı. bilgisayarın içine gömülü olarak geliyor win8. açma kapama tuşunun sağında küçük bir tuş var. bilgisayar kapalıyken ona basıyorsun ve recovery modunda açılıyor bilgisayar
  • bundan önceki bilgisayar 10 yıllık olduğu için bilmiyorum tabi böyle şeyleri :) sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanbaris

İçinden win8 cdsi çıkmadı. Orijinal win8 ama cdsi çıkması gerekmiyor mydu?? Bi de bu kamera y simetriği gösteriyo öndeki kamera. Ben sadayım solda gösteriyor mesela. Yardımlarınızı bekliyorum.

D sürücüsünde kamera driverı var onu yüklersen belki ayarlar konusunda yardımcı olabilir.
  • Fifa 13 ü sorunsuz oynayan var mı, benim baya canımı sıktı artık denemediğim olayda kalmadı.
  • Arkadaşlar furmark proğramında pcnizi benchmark eder misiniz? Ekran kartınızın gördüğü max. sıcaklıgı paylaşırsanız sevinirim. Benimki 87 dereceyi gördü, kıllandım açıkçası. Zaten pcnin aşırı ısınması beni sinir edip duruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leathy

Arkadaşlar furmark proğramında pcnizi benchmark eder misiniz? Ekran kartınızın gördüğü max. sıcaklıgı paylaşırsanız sevinirim. Benimki 87 dereceyi gördü, kıllandım açıkçası. Zaten pcnin aşırı ısınması beni sinir edip duruyordu

Oyunlarda 1 saati geçince 80 i geçtiğine eminim bende, soğutucu alıcam yarın ısınma konusunda faydalı olacağını düşünüyom alt tarafın mazgalları açık iyi bir sürkülasyon sağlayabilir.

Yalnız ben acer hp ve son olarak lenovo laptop kullanan biri olarak bu 2 markaya göre ısınma durumu daha iyi olduğu aşikar.Isınma durumundanda kapanmadı pc hiç.Bilgisayarı kullandığınız modda etkiliyor sıcaklığı dengeli veya oyunlarda güç tasarruflu gpuyu seçmek sıcaklığı azaltabilir.

Şuan laptop konusunda büyük sıkıntı fifa 2013 oyunu oynayamıyorum bir türlü ne grafikler düzgün nede akıcı.Pes 13 oynamak istemiyorum bu işe çözüm bulmam lazım.

• Öncelikle iyi günler.

Ben de vatan dan z585 aldım. Herkes de olduğu gibi bende de aynı sorunlar mevcut. wifi nin çekim gücünün az olması, arada kopmalar olması gibi. fakat bende bir de ek olarak internet konusunda başka sorunlar da var. Bilgisayara bazen birşeyler oluyor anlamadığım birşeyler. Yeni açıyorum bilgisayarı, internet full çekiyor ve hiç bir sıkınıtısı yok çekim gücünde vs. Fakat en basitinden bi google a gireyim diyorum kesinlikle girmiyor. başka siteleri deniyorum, wifi yi açıp kapatıyorum uzun uzun bekliyorum sonuç yine aynı. tek çözümü yeniden başlatmak olması canımı sıkıyor. bunun bilinen bi sorunu olmalı ki böyle olsun.

Bir diğer sorunum da bilgisayar bazen çok geç açılıyor ve çok fazla geç kapanıyor. bazen kapanmalar 5 dakikayı buluyor o derece. öyle uzun kapanmanın ardından bilgisayarı açtığımda ise hata raporu karşıma çıkıyor. son hata raporunda;
    C:\Windows\Minidump\021313-25303-01.dmp
    C:\Users\xxx\AppData\Local\Temp\WER-95909-0.sysdata.xml
    C:\Windows\MEMORY.DMP
    bu dosyalar Microsofta gönderilecek diyordu. Bu sorunun bu dosyalarla bi alakası olabilir mi ya da başka sorunu mu var.

Tüm bunların win8 den dolayı yaşandığını düşünüyorum. Tabi bu benim görüşüm.

hem benim için hem bu sorunları yaşayanlar için yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sametunlu32

Öncelikle iyi günler.

Ben de vatan dan z585 aldım. Herkes de olduğu gibi bende de aynı sorunlar mevcut. wifi nin çekim gücünün az olması, arada kopmalar olması gibi. fakat bende bir de ek olarak internet konusunda başka sorunlar da var. Bilgisayara bazen birşeyler oluyor anlamadığım birşeyler. Yeni açıyorum bilgisayarı, internet full çekiyor ve hiç bir sıkınıtısı yok çekim gücünde vs. Fakat en basitinden bi google a gireyim diyorum kesinlikle girmiyor. başka siteleri deniyorum, wifi yi açıp kapatıyorum uzun uzun bekliyorum sonuç yine aynı. tek çözümü yeniden başlatmak olması canımı sıkıyor. bunun bilinen bi sorunu olmalı ki böyle olsun.

Bir diğer sorunum da bilgisayar bazen çok geç açılıyor ve çok fazla geç kapanıyor. bazen kapanmalar 5 dakikayı buluyor o derece. öyle uzun kapanmanın ardından bilgisayarı açtığımda ise hata raporu karşıma çıkıyor. son hata raporunda;
    bu dosyalar Microsofta gönderilecek diyordu. Bu sorunun bu dosyalarla bi alakası olabilir mi ya da başka sorunu mu var.

Dostum ramlerinde problem olabilir. Memtest86 ile ramlarini test etmeni öneririm. 12 saat test et. Eğer kırmızı bi hata verirse 30 günü doldurmadıysa birebir değişimi için aldığınn yere götür

• quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

quote:

Orijinalden alıntı: Leathy

Arkadaşlar furmark proğramında pcnizi benchmark eder misiniz? Ekran kartınızın gördüğü max. sıcaklıgı paylaşırsanız sevinirim. Benimki 87 dereceyi gördü, kıllandım açıkçası. Zaten pcnin aşırı ısınması beni sinir edip duruyordu

Oyunlarda 1 saati geçince 80 i geçtiğine eminim bende, soğutucu alıcam yarın ısınma konusunda faydalı olacağını düşünüyom alt tarafın mazgalları açık iyi bir sürkülasyon sağlayabilir.

Yalnız ben acer hp ve son olarak lenovo laptop kullanan biri olarak bu 2 markaya göre ısınma durumu daha iyi olduğu aşikar.Isınma durumundanda kapanmadı pc hiç.Bilgisayarı kullandığınız modda etkiliyor sıcaklığı dengeli veya oyunlarda güç tasarruflu gpuyu seçmek sıcaklığı azaltabilir.

Şuan laptop konusunda büyük sıkıntı fifa 2013 oyunu oynayamıyorum bir türlü ne grafikler düzgün nede akıcı.Pes 13 oynamak istemiyorum bu işe çözüm bulmam lazım.

Vallaha ben pilsiz kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay kadar pili max. pil ömründe kullandım(%60dan snra doldurmayan modda). Sonra bi baktım, pil %25den bi anda %6ya düşüyo ve düşük pil uyarısı alıyorum. Servisle konuştum o da pil göstergesi sıfırlamamı istedi. Bende erindim yapmaya 4-5 saat sürüyor diye. Pilsiz kullanıyorum işte. Oyunlarda da güç tasarrufu veya dengeli ile de oynamak istemiyorum çünkü oyun performansını etkiliyor. Pc ona göre dahili veya harici kartı kullanıyor. Yinede bu kadar ısınması beni sinir etti :) Dengelide one key theater açık olarak film izliyorum, yine ısınıyor melet. Şu anda 64 derece ile takılıyor ekran kartı. Ama sanırım bundaki etkilerden biride pilsiz kullanmam

• arkadaşlar benim laptop tan arada sırada oyun oynarken çıt sesi geliyor kime sorduysam herkes bende de öyle diyor bu bir sorun mu?
    2. si ise benim laptopun ekranını açıp kaparken çok yumuşak açılıp kapanıyor bu iyi midir yoksa kötü mü aldığımda biraz sertti şimdi ise böyle, çok yavaş açıp kapatırım zaten ekranı ne olur ne olmaz diye ama bu yumuşaklık başıma dert açmasın ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewq6 -- 17 Şubat 2013; 12:43:36 >
  • quote:

Öncelikle iyi günler.

wifi ile ilgili sorununuzun iki çözümü olabilir:

1. önceki sayfada adım adım anlattığım bios güncellemesini denediniz mi?

2. aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcıları altında yer alan broadcom 802.11n ağ bağdaştırıcısını sağ tıklayıp güncelleştirmeyi deneyin.

ben de de wifi de sürekli kopmalar oluyordu. bu şekilde hallettim ve artık sorunsuz kullanıyorum. bunlar işe yaramazsa servise danışabilirsiniz.

• Arkadaşlar klavyede alttan aydınlatma olmadığını biliyoruz. Fakat üstten aydınlatma da mı yok. ? Thinkpad serisinde olduğu gibi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.GordonFreemaN

quote:

Öncelikle iyi günler.

Dostum ramlerinde problem olabilir. Memtest86 ile ramlarini test etmeni öneririm. 12 saat test et. Eğer kırmızı bi hata verirse 30 günü doldurmadıysa birebir değişimi için aldığınn yere götür

boş cd veya dvd yok flash la yapayım dedim fakat onu beceremedim. memtest86 nın kendi sitesinden auto installer for usb yi indirdim. o programla flash a boot atmaya çalıştım sanırım olmadı. denedim flashı görmeden windows açılıyor. bios tan önceliği de ayarladım fakat boot atmada sorun oldu sanırım.
    bir de aynı sitede Image for creating boot-able USB Drive adında .img dosyası var. onu nasıl kullanacağımı bilemedim. yardımcı olursanız çok minnettar olacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: serpico,,,

quote:

Öncelikle iyi günler.

wifi ile ilgili sorununuzun iki çözümü olabilir:

1. önceki sayfada adım adım anlattığım bios güncellemesini denediniz mi?

2. aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcıları altında yer alan broadcom 802.11n ağ bağdaştırıcısını sağ tıklayıp güncelleştirmeyi deneyin.

ben de de wifi de sürekli kopmalar oluyordu. bu şekilde hallettim ve artık sorunsuz kullanıyorum. bunlar işe yaramazsa servise danışabilirsiniz.

söylediğinizi denedim fark olursa olumlu ya da olumsuz sizi bilgilendireceğim..

• Tek ekran kartı kullanıma açınca hangisini kullanıyor? hd7670m mi diğerini mi?
  • quote:

Tek ekran kartı kullanıma açınca hangisini kullanıyor? hd7670m mi diğerini mi?

Yük gerektirmeyen durumlarda 7660G, oyunlarda ise 7670M fakat performans olarak aralarında ciddi bir fark yok; hemen hemen birbirine yakın ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M60!

quote:

Tek ekran kartı kullanıma açınca hangisini kullanıyor? hd7670m mi diğerini mi?

Yük gerektirmeyen durumlarda 7660G, oyunlarda ise 7670M fakat performans olarak aralarında ciddi bir fark yok; hemen hemen birbirine yakın ürünler.

7660G yada 7670M tek ekran kartı seçimini nasıl yapıyoruz onu da söyleyebilir misiniz? Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.