Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z585 Kullanıcı Platformu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
13
Favori
71.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leathy

quote:

Orijinalden alıntı: salmanbaba23

Arkadaşlar bir hata yaptım Lenovo Z 585 aldım. Kendim ettim kendim buldum :(

Deli ediyor artık beni bu bilgisayar. En önemli 2 sorunum şu:

Eskidi diye yerine Lenovo Z 585 aldığım eski Acer laptopum interneti full çekerken Lenovo 1 2 diş çekiyor ve ara ara kopuyor!

PES 2013 kurdum oyunu kalite oynayalım diye pas atıyorum 1 saniye sonra ekrana geliyor top, aşırı derecede yavaş oynuyor ve donuyor.

Sadece EM 8 bilgisayarı aldığımda vardı CTRL F5 İLE menüye girmediğimden 6.0 a güncellemiştim geçen günlerde sorun düzeltildi diye tekrar Energy Management in güncel versiyonunu yükledim.

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar ne yapabilirim bu bilgisayara....

Arkadaşım mesajının 2 mesaj üstündeki yazdıgıma bakabilirsin. Aynı sorunu benimde yaşadığımı ve nasıl çözdüğümü anlattım. Servisle konuşarak hallettik bu yöntemle. Sende dediğim adımları sırasıyla yaparsan çözüme ereceğine inanıyorum. Ben 1,5 aydır bu ayarlarda kullanıyorum, tek bi problemi yok
    üstad wifi sorununu böyle halletsek ben pes oynarken aşırı donuyor herhangi birişey yapmadım oyunlar için ekran kartına vs. ayar çekmemiz lazım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar61

quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Gta 4 oynayabilen var mi bu aletle, fps 0a kadar dusuyor ve genel olarak bi kasma mevcut mediumda dahil..

hocam ben oynuyorum normal ayarlarda ısınsada akıcı oynatiyor..gta 4 de tek sıkıntım belli bir süre sonra adamın bası dönmeye baslıyor o da sanırım orjinal oyun olmadığından.

Rip indirmiştim oyunu sanırım sorun oyundan o zaman.Ekran kartı driverım güncel.

O baş dönmesi sorunu patchle crackten kaynaklanıyor diye duymuştum.Son patchleri yüklersen düzelir büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 10 Şubat 2013; 0:37:42 >
  • quote:

quote:

quote:

Gta 4 oynayabilen var mi bu aletle, fps 0a kadar dusuyor ve genel olarak bi kasma mevcut mediumda dahil..

hocam ben oynuyorum normal ayarlarda ısınsada akıcı oynatiyor..gta 4 de tek sıkıntım belli bir süre sonra adamın bası dönmeye baslıyor o da sanırım orjinal oyun olmadığından.

Rip indirmiştim oyunu sanırım sorun oyundan o zaman.Ekran kartı driverım güncel.

O baş dönmesi sorunu patchle crackten kaynaklanıyor diye duymuştum.Son patchleri yüklersen düzelir büyük ihtimal.

bende oyunu arkadastan almiştim rarli partlar halindeydi..gta 4 oldukca ağır bir oyun zorlanması doğal ama takılma yapmaması gerek..onu bilmiyordum hocam sağolun,güncel patchlerini kurayım..

• İyi günler arkadaşlar ben de dün Vatandan z585 aldım ancak Windows etkinleştirme kodu istiyor aynı şekilde ofis 2010 içinde bir kod istedi bu kodlar nedir nerde yazar yardımcı olabilir misiniz.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatientZer0

İyi günler arkadaşlar ben de dün Vatandan z585 aldım ancak Windows etkinleştirme kodu istiyor aynı şekilde ofis 2010 içinde bir kod istedi bu kodlar nedir nerde yazar yardımcı olabilir misiniz.Şimdiden teşekkürler.

windows güncelleştirmesini internete bağlanınca otomatik yapması lazım. office 2010 deneme sürümüdür parayla lisansını almanız gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpico,,,

quote:

İyi günler arkadaşlar ben de dün Vatandan z585 aldım ancak Windows etkinleştirme kodu istiyor aynı şekilde ofis 2010 içinde bir kod istedi bu kodlar nedir nerde yazar yardımcı olabilir misiniz.Şimdiden teşekkürler.

windows güncelleştirmesini internete bağlanınca otomatik yapması lazım. office 2010 deneme sürümüdür parayla lisansını almanız gerekir

Windows güncelleştirmesi değil de windows etkinleştirme kodu istemişti benden aynı şey midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatientZer0 -- 10 Şubat 2013; 21:47:04 >
  • beyler internetten kopma sorunu ve wifi çok düşük sinyal için çözüm yok mu??
  • quote:

quote:

quote:

Windows güncelleştirmesi değil de windows etkinleştirme kodu istemişti benden aynı şey midir?

yanlış yazmışım windows etkinleştirme olacak o bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere geldiğinde etkinleştir diye bi seçenek olması lazım altta ordan yapılıyodu.

@salmanbaba23 önceki sayfada bios update ve energy management programıyla alakalı yapılması gerekenler sırasıyla var. onları yapmalısın

• quote:

quote:

quote:

quote:

yanlış yazmışım windows etkinleştirme olacak o bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere geldiğinde etkinleştir diye bi seçenek olması lazım altta ordan yapılıyodu.

@salmanbaba23 önceki sayfada bios update ve energy management programıyla alakalı yapılması gerekenler sırasıyla var. onları yapmalısın

Bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere geldiğimde windows etkinleştirildi yazıyormuş zaten.Teşekkürler.

• Arkadaşlar z585 ile z580 arasındayım. A10 için z585 almayı düşünüyorum fakat herkes wifi sorununa değinmiş. Bu sorunun kesin çözümü var mı ? veyahut çözüldü mü ? Bi el atın gari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanbaris

Arkadaşlar z585 ile z580 arasındayım. A10 için z585 almayı düşünüyorum fakat herkes wifi sorununa değinmiş. Bu sorunun kesin çözümü var mı ? veyahut çözüldü mü ? Bi el atın gari.

Bu sorun win8le alakalı. Win 7de böyle bir problem yaşanmıyor. Düzeldi mi bilmiyorum ama ileriki updatelerde illaki sorun hallolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar z585 ile z580 arasındayım. A10 için z585 almayı düşünüyorum fakat herkes wifi sorununa değinmiş. Bu sorunun kesin çözümü var mı ? veyahut çözüldü mü ? Bi el atın gari.

Energy Managament sürümü düşürebilir veya bios'u update edebilirsiniz ikisi de sorunu çözüyor.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar kafamda milyonlarca model var. Zengin olmak ta can sıkıcı
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar kafamda milyonlarca model var. Zengin olmak ta can sıkıcı

paran var ve lenovo mu bakıyorsun? komik :)
  • quote:

Yalnız crossfire olayı tam bir hayal kırıklığı oldu, Tek bir hd7670m ve gt630 daha performanslı bence. O yüzden i5li z580 daha öne geçiyor.
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar kafamda milyonlarca model var. Zengin olmak ta can sıkıcı

yok kardeş ya espri niyetindeydim. O değil de yarın vatanda z585 var , wifi sorunu kafamı bulandırıyo pek vaktim de yok. Napcam bilmiyorum.
  • Bi de gerekli olan programların linkini vs. arabilirmisiniz. Yani mutlaka wifi'a bağlanmam lazım alıp içimde bir burukluk oluşsun istemem :S
  • quote:

quote:

quote:

yok kardeş ya espri niyetindeydim. O değil de yarın vatanda z585 var , wifi sorunu kafamı bulandırıyo pek vaktim de yok. Napcam bilmiyorum.

eğer kafanı karıştıran tek sorun oysa bence alabilirsin cunkü bios güncellemesi cıktı..emin değilim ama alacağın üründe bu sorun güncellenerek kaldırılmıs bile olabilir..ki düzelmemişse bile bios update linki önceki sayfalarda var inceleyerek yapabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

eğer kafanı karıştıran tek sorun oysa bence alabilirsin cunkü bios güncellemesi cıktı..emin değilim ama alacağın üründe bu sorun güncellenerek kaldırılmıs bile olabilir..ki düzelmemişse bile bios update linki önceki sayfalarda var inceleyerek yapabilirsin.

Bios güncellemesi için gerekli dosya bu mudur ?http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/detail.page?DocID=DS033325

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bios güncellemesi için gerekli dosya bu mudur ?http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/detail.page?DocID=DS033325

evet aynen o dur.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.