Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z570 Kullanıcı Platformu (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
37
Favori
316.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhan2020

quote:

Orijinalden alıntı: XxHEROxX

arkadaşlar ben bu vatanı anlamadım pzar günü internetten alısveriş yaptım magaza topkapı yazıyodu 3 gün oldu halen yollamadıkları gibi bide magaza adana olmus ben ankara oturuyorum ankarada aldıgım laptop var ama adanaya yönelndiriyolar nası bi sistemdir çözemedim ve halen kargoya vermemişler

Elden almak en iyi seçim olabilirdi.

haklısın dostum ne biliyim gitmeyim dedim nasıl olsa 2-3 güne elimde olur diye düşünüyodum (bazı siteler 1 günde yolluyo) böyle oldugunu bilseydim daha vermemişler bugunde vermezlerse cumaya kalacak bizim kargo ups kargodanda sikayet cok fazla bu gidişle alamıycam bu laptopu ben:)

• kimse cevap vermiyo tekrar ediyorum sorumu bilen varsa cevaplasın lütfen.

arkadaşlar bnde i5 2450m var. hafıza kartı takılan yere kartı takıyorum çıt ettiğinde görmüyo iyice bastırınca okuyu kartı öylede bıraktığımda geri çıkıyo bu sorun bi bendemi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexTR

zaman zaman kablosuz bağlantımda kopmalar yaşıyorum. bağlantı simgesinde birkaç sn ünlem görüyorum ve internet erişimi sağlayamıyorum o sürede. aynı sorunu yaşayan var mı? superonline fiber kullanıyorum

Ağda dalgalanma veya kopmalar söz konusu olabilir.Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi edinin.Sorun bu değilse Wireless da sorun olabilir .Bu benim görüşüm tabiki.

Bende böyle bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 15 Şubat 2012; 17:33:47 >
  • lenovo z570 ideapad İntel İ5-2450M 2,8 GHZ, 8 GB Ram, 750 GB HDD, 2 GB GT540m
    2 haftadır kullanıyorum oldukça memnunum vatandan %25 indirimle 1394 TL aldım :)
  • gta 4 oynarken ara ara takılıyor oyun grafikleri 305/989MB ama genede takılıyor ara ara neden =( ???
  • Merhabalar;

Bende aranıza z570 alarak katıldım.Siparişi bu gün verdim kargoladılar.

Freedos olarak aldım.Wşndows kurup driverları yükledikten sonra onekey recevery yi yükleyip yedek almayı da başarırsam süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Merhabalar;

Freedos olarak aldım.Wşndows kurup driverları yükledikten sonra onekey recevery yi yükleyip yedek almayı da başarırsam süper olacak.

vallaha dostum sanslısın ya ben pazar günü verdim halen kargolamadılar kargoya hazır olarak bekletiyolar bırakamadılar galiba laptopu:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Merhabalar;

vallaha dostum sanslısın ya ben pazar günü verdim halen kargolamadılar kargoya hazır olarak bekletiyolar bırakamadılar galiba laptopu:)

Ben pc depodan sipariş verdim.Labtop bozuldu ortada kaldım.En lazım olduğu zamanda bozuldu....

Umarım yarın veya cuma günü gelir yoksa daha da stres sıkıntı yaşayacağım.

Bu one key recovery programının nasıl yapıldığını bilen biri var mı hdd de bu program için 20 gb ayırmayı düşünüyorum yeterli olur mu?

• Arkadaşlar yarın gece siparişi vereceğim. Şu linkden, sadecenotebook.com güvenilir diyorlar araştırdım.
    Son birşey söylemek isteyen var mı ? Freedos olarak alacağım 1300 küsür TL diyor

Lenovo Z570 59-322379 Core i5-2450 2.50 Ghz 6 GB 500 GB 2 GB VGA 15.6 Freedos
    http://www.sadecenotebook.com/main/lenovo_z570_59322379_core_i52450_250_ghz_6_gb_500_gb__2_gb_vga_156_freedos-pmu16789.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

quote:

Orijinalden alıntı: MozbeK

quote:

Orijinalden alıntı: koc000

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asator

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z570-59-320830-notebook-urun7166.html

Bunu almayı düşünüyorum . Bu pcye sahip olanlar memnun mu ?

ben de z570 kullanıyorum üc haftadır ama akım kaçagı var elektrik çarpıyo prizdeyken de prizde degilken de.
    kullanan bikaç arkadasımdan da aynı sorunu yaşadıgını duydum. tabi yaşamayanlar da var.
    bikaç gün sonra geri göndericem pcyi. almadan önce aklınızda bulunsun derim.

ben hissedemedim bunu nasıl algıladınız.

dedigim gibi herkeste aynı problem yok. statiktir olur dedim ama degil klavyeden bile carpmaya basladı. algılamamak mumkun degil bariz bi şekilde çarpıyo

ben de alalı 1,5 ay fln oldu yeni hissetmeye başladım yani prizdeyken kasaya parmağınızı şöyle bi sürtünce titreme gibi bişey oluyo bazen ama her zaman olmuyor acaba büyük bi sorun çıkarır mı

şöyle söylim ilk aldıgım zamanlarda yoktu. sonradan cıktı problem. pcnin elektrik yükünü bosaltmama ragmen carpıodu. vatana götürdüm direk iade aldılar baska pc bakıyorum simdi. aynı zamanda ben z570in menteşelerinden de memnun degildim. deforme olmustu ıkı haftada ve ekrana üfleyince dahi yaprak gibi sallanıyo dikkat ederseniz. size tavsiyem önce pcnin statik yükünü boşaltın. yanlıs bilmiosam pc kapalıyken power tusuna 5 10 saniye basılı tutarak bu işlemi yapabiliosunuz. yine şikayetiniz devam ederse iade düşünebilirsiniz.

• quote:

quote:

Windows anytime update ile premium veya ultimate e yükselten arkadaşlara sesleniyorum.

Bilgisayarı yükselttikten sonra bir yavaşlama oldu mu. Tavsiye eder misiniz,etmez misiniz ?

Şunu bir cevaplasa yapan arkadaşlar tam süper olucak.

quote:

Orijinalden alıntı: cor38

kimse cevap vermiyo tekrar ediyorum sorumu bilen varsa cevaplasın lütfen.

arkadaşlar bnde i5 2450m var. hafıza kartı takılan yere kartı takıyorum çıt ettiğinde görmüyo iyice bastırınca okuyu kartı öylede bıraktığımda geri çıkıyo bu sorun bi bendemi var ?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DexTR

zaman zaman kablosuz bağlantımda kopmalar yaşıyorum. bağlantı simgesinde birkaç sn ünlem görüyorum ve internet erişimi sağlayamıyorum o sürede. aynı sorunu yaşayan var mı? superonline fiber kullanıyorum

Ağda dalgalanma veya kopmalar söz konusu olabilir.Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi edinin.Sorun bu değilse Wireless da sorun olabilir .Bu benim görüşüm tabiki.

Bende böyle bir sorun yok.

@ayhan2020

ben win. any time ile update yaptım ultimate sürümüne yavaşlama olmadı hem neden yavaşlasın ki daha üst bi sürüme yukseltiyorsunuz daha da hızlanır eğer donanımları iyiyse ki iyi :) şimdi dah iyi hem görsellik açısından hem de hız açısından.tavsiye de ederim kesinlikle Basic ile ömrünüzü geçirmeyin...

@cor38

çorumlu kardeşim ben hafıza kartı takılan yerini de kullaNdım herhangi bir sorun yok sendeki gibi ben taktığımda çıt sesi geliyo ve görüyo..

@DexTR

bende sendeki sroun hiç olmamıştı fakat sendeki srounun aynısını ben dün akşam yaşadım ne yaptıysam giremedim internete.başka laptopla baktım abim aynı odadan çatır çatır giriyor nette sorun yok yani anlayacağın. kopma olmuyor ama sarı ünlem işareti çıktı ve onarma yaptım devre dışı bıraktım ağ bağlantılarını dns değiştirdim ne yaptımsa olmadı sonra bende sinirlendim bıraktım bunu da abimin pc den yazıyorum daha da denemedim ne oldu düzeldi mi düzelmedi mi. bende smile kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cor38

kimse cevap vermiyo tekrar ediyorum sorumu bilen varsa cevaplasın lütfen.

Ben kullaniyorum herhangi bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 28 günce aldım lenovo z570 makina akşam ev gittigimde hiç açılmadı şarj a taktıgımda bile şarj ışıgı yanmadı.. bi önceki gün normal kapanmıştı.. servise gönderdim ama kaç gün içinde dönerler bana yada yapmam gerekekn önerebileceginiz işey var mıdır? faturası ve kutusuyla birlikte ist levent servisine teslim ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Arkadaşlar yarın gece siparişi vereceğim. Şu linkden, sadecenotebook.com güvenilir diyorlar araştırdım.
    Son birşey söylemek isteyen var mı ? Freedos olarak alacağım 1300 küsür TL diyor

http://www.sadecenotebook.com/main/lenovo_z570_59322379_core_i52450_250_ghz_6_gb_500_gb__2_gb_vga_156_freedos-pmu16789.html

up

• quote:

quote:

Arkadaşlar yarın gece siparişi vereceğim. Şu linkden, sadecenotebook.com güvenilir diyorlar araştırdım.

up

Dikkat etmediniz sanırsam sitede stokda yok yazıyor ayrıca almışken orjinal işletim sistemide olsun...

• quote:

quote:

up

Ben pc depodan 1291 tl ye aldım geçtiğimiz gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: regtoy31

quote:

quote:

up

Dikkat etmediniz sanırsam sitede stokda yok yazıyor ayrıca almışken orjinal işletim sistemide olsun...

az önce farkettim bende, dün stokta vardı halbüki

peki şuraya ne diyorsunuz ?
    750 gb hdd olan versiyonu
    http://www.pcdepo.com/lenovo-z570at-59-311133-notebook-urun6773.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

up

erkan kartı arasında fark var 520 pek iyi bi kart deil be 1 gb fiyat olrakda pahalı vatanın indirimini bekle istersen ya da
    http://www.bimeks.com.tr/urun/121452/lenovo-z570am-59-320825.aspx

gecen gün 1400 dü biraz artmıs ama bence acele etme daha uygun fiyata bulursun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koc000

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asator

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z570-59-320830-notebook-urun7166.html

Bunu almayı düşünüyorum . Bu pcye sahip olanlar memnun mu ?

ben de z570 kullanıyorum üc haftadır ama akım kaçagı var elektrik çarpıyo prizdeyken de prizde degilken de.
    kullanan bikaç arkadasımdan da aynı sorunu yaşadıgını duydum. tabi yaşamayanlar da var.
    bikaç gün sonra geri göndericem pcyi. almadan önce aklınızda bulunsun derim.

ben hissedemedim bunu nasıl algıladınız.

dedigim gibi herkeste aynı problem yok. statiktir olur dedim ama degil klavyeden bile carpmaya basladı. algılamamak mumkun degil bariz bi şekilde çarpıyo

ben de alalı 1,5 ay fln oldu yeni hissetmeye başladım yani prizdeyken kasaya parmağınızı şöyle bi sürtünce titreme gibi bişey oluyo bazen ama her zaman olmuyor acaba büyük bi sorun çıkarır mı

şöyle söylim ilk aldıgım zamanlarda yoktu. sonradan cıktı problem. pcnin elektrik yükünü bosaltmama ragmen carpıodu. vatana götürdüm direk iade aldılar baska pc bakıyorum simdi. aynı zamanda ben z570in menteşelerinden de memnun degildim. deforme olmustu ıkı haftada ve ekrana üfleyince dahi yaprak gibi sallanıyo dikkat ederseniz. size tavsiyem önce pcnin statik yükünü boşaltın. yanlıs bilmiosam pc kapalıyken power tusuna 5 10 saniye basılı tutarak bu işlemi yapabiliosunuz. yine şikayetiniz devam ederse iade düşünebilirsiniz.

sıkıntı şurda bazen oluyo bazen olmuyo götürdüğümde olmazsa saf gibi kalırım bir de hocam ben de vatandan aldım ama internetten sipariş vermiştim, ben de vatana götürsem ilgilenirler mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

up

erkan kartı arasında fark var 520 pek iyi bi kart deil be 1 gb fiyat olrakda pahalı vatanın indirimini bekle istersen ya da
    http://www.bimeks.com.tr/urun/121452/lenovo-z570am-59-320825.aspx

gecen gün 1400 dü biraz artmıs ama bence acele etme daha uygun fiyata bulursun

çok teşekkürler, ekran kartını kaçırmışım. gt540 var zannediyordum bu modelde.

laptop u acilen almak durumundayım, dışarda okuyorum kısa süre sonra gideceğim.

bu sefer tutturdum heralde ?

http://www.pcdepo.com/lenovo-z570am-59-320825-notebook-urun6994.html

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.