Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
248.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Değişim raporu gelmişti, laptobu yollamadılar. 150 tl daha verip z510 un i7 işlemcili modelini aldım. Fakat nasıl bir şansdır ki bu yeni aldığım i7 modelinde de aynı sorunlu olarak çıktı. Yine hatalı üretilen bi model bana geldi. Yolladım geçen servise değişim raporuyla pc yi yolladılar. Fakat bu seferde değişim raporunda 1 rakamı yanlış yazmışlar. 1579 tl yazıcaklarına 1279 tl yazılmış. Lenovo nun servisi gerçekten çok dikkatsiz, kontrol etmiyorlar. Artık lenovodan tamamen vazgeçtim. Asus x550LN modelini alıcam

Geçmiş olsun hocam teknoloji tamamen şans işi cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: omeryagmurlu

Bazı kullanıcılar kapak bombeli olduğu için tam kapanmadigi şikayetleri vardı. Bende bu yüzden benimki ne de bi bakyim dedim ve küçücük bir boşluk buldum korkmaya başladım acaba benim kasada mi bombeli diye o yüzden iki foto koydum z510 sahipleri kendi bilgisayarlarına bakıp bana bilgi verebilirlermi çok sağolun

fotohttp://imgur.com/4FodPpG

Kontrol ettim
    benim cihazın kenarları sizin kadar yapışık değil
    ortası da sizinki kadar aralık değil
    anca bir kağıt girebilecek incelikte çizgi diyebileceğim sabit boylu boyunca bir aralık var.

Bende de ekranın sol kenarına ortadan dokununca çıt sesi geliyor,

plastik aksam metal kadar sağlam değil fakat ben bunun için servise göndermem.
    Bilgisayarın soğutma kalitesi ve pil yönetim yazılımından ötürü performansından çok memnun kaldım.

• Hocam bende cod mf 3 ultrada açtığımda işlemci 58 ekran kartı 55~58 ama assasins creed 1 lowda 70 lere çıkıyor.pes 13te 50 lere çıkmıyor.black opsda mf 3 le aynı değerler oluyor. şuana kadar torrent indirdiklerimde lowda bile ısınıyor. ama cd den yüklediklerim ısınma yapmıyor. böyle bir şey olabilir mi yoksa oyunlardamı bir sorun var. ac 1 torrent indirdim.

• Yaklaşık 2 ay önce z510 aldım bimeksten sanırım 1800 civarı artı hediye çeki vermişlerdi.. Performans ve çalışma konularında sıkıntım olmadı ama aldıktan 4-5 gün sonra önce f3 sonra f4 tuşu çıktı ve tam olarak yerleştiremedim, yerleştirsem de çıkıyor yine. Böyle soruu olan var mı varsa ne yaptı? Servise göndermedim bu aralar lazım bilgisayar.
    not:tuş takımını gördükçe arkadaşımın kullandığı biraz daha pahalı asusu alsaydım diyorum Alacaklara önerim bir kez daha düşünün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

anlasıldı biz bu pc de :( @ MaxAurilius denedim olmadı setting e girerkende hata veriyor bence bu oyun win 8 e uyumsuz degil win8.1 e uyumsuz win8 de sorunsuz oynuyodum ben

ben reloaded denedim skidrow deneyen varmı ?

Nvidia nın kontrol paneline 2 dosyayıda nvidia ile açılcak şekilde ayarladınız mı ? Laptop gelince win 8.1 de denerim aynı hatayı verirse eğer nasıl çözdüğümü yazarım.

Evet denedim sonuç bu

• z510 i7 kullanıcısıyım. free dos aldım cihazı w 8.1 kurdum.

sürekli bir ağdan kopma ve tekrar bağlanamama veya ağı görememe sorunu var. bu problemi çözebilen var mı aranızda?

sürücü: Wireless-N 7260

quote:

quote:

anlasıldı biz bu pc de :( @ MaxAurilius denedim olmadı setting e girerkende hata veriyor bence bu oyun win 8 e uyumsuz degil win8.1 e uyumsuz win8 de sorunsuz oynuyodum ben

Nvidia nın kontrol paneline 2 dosyayıda nvidia ile açılcak şekilde ayarladınız mı ? Laptop gelince win 8.1 de denerim aynı hatayı verirse eğer nasıl çözdüğümü yazarım.

Evet denedim sonuç bu

Eski driverı kaldırıp win 8.1 için olan en güncel ekran kartı driverını yükleyinhttp://www.geforce.com/drivers/results/76031 şu adresden. Nvidia denetim masasından tüm 3d oyunlar için yüksek performanslı ekran kartını seçin. pes13.exe ve settings.exe dosyalarınıda ekleyip bunlarıda yüksek performanslı ekran kartıyla açılması için kaydedin. UAC yani kullanıcı hesap denetimi çubuğunu en aşağıya indirin. Oyuna normal olarak girmeyin, yönetici olarak çalıştırı seçipde girin, olması lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet denedim sonuç bu

Eski driverı kaldırıp win 8.1 için olan en güncel ekran kartı driverını yükleyinhttp://www.geforce.com/drivers/results/76031 şu adresden. Nvidia denetim masasından tüm 3d oyunlar için yüksek performanslı ekran kartını seçin. pes13.exe ve settings.exe dosyalarınıda ekleyip bunlarıda yüksek performanslı ekran kartıyla açılması için kaydedin. UAC yani kullanıcı hesap denetimi çubuğunu en aşağıya indirin. Oyuna normal olarak girmeyin, yönetici olarak çalıştırı seçipde girin, olması lazım.

kardeşim bunların hepsini denedim olmuyor malesef bugün gta 4 ü de yükledim yine nvidia yı görmedi en çok oynadığım 2 oyun gta 4 ile pes 2013 çalışmıyor ne biçim bir bir bilgisayar anlamadım windows 8.1 e mi uyumsuz onuda anlamadım yüklediğim oyun entegre grafikle açılıyor :(

• i5 li z510 da gta 4 ü sorunsuz oynayan varmı ?
  • Win 8.1 e uyumsuz olduğunu sanmıyorum bence senin işletim sisteminde var bişi. Ben z510da Win 8.1 ındustry pro işletim sisteminde hem i5 hemde i7 li modelde gta 4ü sorunsuz oynadım, hiç bir hata da vermedi.

Win 8.1 e uyumsuz olduğunu sanmıyorum bence senin işletim sisteminde var bişi. Ben z510da Win 8.1 ındustry pro işletim sisteminde hem i5 hemde i7 li modelde gta 4ü sorunsuz oynadım, hiç bir hata da vermedi.

battlefield 3 te sorun yok o orjinal ama , baska bir yerden indireyim bakalım .

• Arkadaşlar bugün touchpadle oyun oynamaya çalışırken bir şey keffettim: alps driveri klavye kullanılırken touchpad kullanılmasını engelliyor . normalde bu çok iyi bir özellik fakat oyunlarda nasıl sorun çıkarcağını söylemeye gerek yok. normalde ben fare kullanırım oyun için ama çözümünü anlatmak istedim: görev yöneticisinden apmsgfwd.exe yi kapatiyoruz sorun çözülüyor bidahaki başlatmada bilgisayarı eski haline donuyor
  • Sadece tarayıcı açıkken(firefox) ram'in %30'larda çalışması normal mi? Şu bilgisayarı normal kullanımda 45 derecenin altında göremiyorum bir türlü. Oyun sırasında da klavye bölgesinde ısınma sizde de oluyor mu?
  • kullanan arkadaşlara danışımak istedim bütçem kısıtlı iki bilgisayar arasında kaldım Z510 bu cihaz ve MSI CX61 . pek oyun oynamam oynasam oynasam FM , pes , fifa oynanırım genelde program yazmak basit grafiksel tasarımlar ve çizim için kullanıcam. Ne önerirsiniz? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Bende bugün bimeks den ürünü 2023 TL ye aldım.

z510 İ7 İşlemcili modeli tabii ki 1-2 sorum olacak.

Öncelikle bilgisayarı kuran akıllı arkadaşlar veya oyle kuruldu bilmiyorum, şuan bilgisayar da C'de (890 GB) D'de (24GB) var. Bunu nasıl düzeltebiliriz. ve D de bir kısım programlar yüklü kuran arkadaşın hatası mı bilmiyorum ancak tekrar recovery ile ben mi kursam bilemedim.

Diğer bir sorum SSHD sayesinde ürünün 15 saniye de açıldığı söylendi ancak ben kronometre tuttum tam 50 saniye de açılıyor sizler de de böyle mi arkadaşlar ?

Beni de kayıt ederseniz sevinirim bu arada.

1-http://www.hepsiburada....=bd601008&categoryId=98

2-http://www.hepsiburada....=bd600980&categoryId=98

3-http://www.pcdepo.com/d...n-7537-s51w81c-notebook

tercihlerim artık 3'e düştü. fiyat aralığımda bu civarda.
    Ne için kullanacağıma gelince
    bir kaç program kullanıyorum 3dmax gibi render alırken bana zaman kazandırsın yeter.
    oyun olarak en ağır fifa14-15 oynarım. fifa15 için gereksinimler bir hayli artacak diye duydum ama tam olarak blmiyorum.

üstteki cihazlar için bi özet geçeyim
    1. cihaz ssd açısında beni çeksede hakkında çok şikayet duymam lenovo hakkında soru işareti.
    2.cihaz toshiba acaba fazla mı para veiryorum diye düşünüyorum. ama 1600*900 ekran özellikleri çeken taraf ve toshiba alırsam kafam rahat edecek sanırım.
    3.cihaz dell ve ekran kartı ile diğerlerinden önde 4mb cache standart i7 lerden düşük ama rahatça iş görür. bunda sitenin güvenirliliğinden emin değilim. ve başka yerde bulamadım gidip alabileceğim bir mağaza olsa galiba tercihim bu olurdu.

bu laptop araştırması çok sıkıcı olmaya başladı.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.