Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iorfa

bendeki bu hızda değil.
    Ya w8i sıfırdan kurmuş. Yada ssd de bir değişiklik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

quote:

bendeki bu hızda değil.
    Ya w8i sıfırdan kurmuş. Yada ssd de bir değişiklik var.

Bir de fişe takılı ve yüksek performansa ayarlayıp deneyin. Ben de ki yoga da bu hızda açılıyordu.

• arkadaslar gecen ayki 1700-1800lira arasi-satilirken-gozum-kalmisti butcemyoktu suanda yok ama-neyse-uzunzamandir-kullandigim bilgisyarimin bazi-tuslari bozulmusken ve yaslanmisken bunu almayi dusunuyorum sizce fiyati yine 1700 civarina duser mi
  • Arkadaslar yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. i7 den gecmeme rağmen gerçekten her yönüyle çok beğendiğim bir makine olmuş.
    Alacaklar tavsiyem mutlaka ipg ekran koruması yaptırmanız olacaktır. Ama bunu siz değil, cam Filmi yapan birisine yaptırın mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Arkadaşlar sürücüler nasıl güncelleniyor. Lenovanın sitesinden tek tek kontrol mü etmeliyiz yada kontrol yapıp otomatik güncelleyen bir program varmı?

Nasıl güncelliyoruz, özellikle biosu.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar sürücüler nasıl güncelleniyor. Lenovanın sitesinden tek tek kontrol mü etmeliyiz yada kontrol yapıp otomatik güncelleyen bir program varmı?

Drivermax yukleyin; süper bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

quote:

Yukledim.
    Gercekten guzel bir uygulama. Yanliz free edition da gunde sadece 2 driver guncelliyor. Bende 20 driverin guncel surumunu buldu. En az 10 gunde ancak bitiririm
    Birde sizin guncelleyipte memnun kalmadiginiz driver var mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yukledim.
    Gercekten guzel bir uygulama. Yanliz free edition da gunde sadece 2 driver guncelliyor. Bende 20 driverin guncel surumunu buldu. En az 10 gunde ancak bitiririm

Hayır yok; o kadar beklemenize gerek de yok. Yeni üyelikler açıp bu süreyi kisaltabilirsiniz.

• amerikada sanırım i5 işlemcili 11.6 boyutlu model çıkmış, 799 usd fiyat var..

http://www.bestbuy.com/site/Yoga+Ultrabook+Convertible+11.6%22+Touch-Screen+Laptop+-+4GB+Memory+-+128GB+Solid+State+Drive/9026081.p?id=1218968542318&skuId=9026081&st=lenovo yoga&cp=1&lp=4#tab=overview

trye gelse keşke..

1800 lü fiyatlar zor sanırım bu ara..
    acayip yükseldi bir anda 2200 2300 tl seviyelerinde..

araştırdım mediamarktta buldum ama online satışı hakkında iyi yorumlar yokmuş..

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-IdeaPad-Yoga-13-59-367764-Core-i5-3317U-1-8-GHz-4GB-128-GB-HD-4000-W8,103452,465626,863109.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corp8slave -- 12 Ağustos 2013; 21:27:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

quote:

Arkadaşlar;
    -Tablet kullanım için uyabilecek bir kılıf varmıdır. Çünkü en çok tablet formda gerekiyor. Tuşlar altta kalıp sürekli basılıyor. En azından tuşları korumanın bir yolu varmıdır?
    -Kalem kullanan varmı? Varsa, hangi marka, nerden aldı, kullanışlımı? Veya kalem konusunda yorumu olan, yoga için kalemleri inceleyenler yorum yapabilir mi?
    -El yazısını tanıyabilecek ne tür uygulamalar kullanılabilir?
    -Tavsiye ettiğiniz başka uygulama var mı? Örneğin Office 2007 tablet modda otomatik ekran klavyesi açılmıyor, tam uyum için Office 2013 mü kullanmalıyız.

(yorum da kabul edilir)

Orjınal kılıf var Türkiyede yok

Bu kılıfın Türkiye de bulunmaması Lenovo Türkiyenin ayıbı. Aletten yüzlerce sat ama aksesuarlarını bulundurma olacak iş değil. Yurt dışında sadece amazon.com da var görünüyor on da da ürünlerden şikayetler var sanırım kılıflar orjinal değil. Kılıf olmadan klavye ve touchpad'in altta kalması diz üzerinde çalışırken sıkıntı yaratıyor.

hocam tablet formuna getirdiğinizde onlar ototmatik olarak devre dışı kalıyor, siz bir yerde birşeyleri değiştirmiş olmayasınız.

Yok bahsettiğim ayrı bir durum elbette devre dışı kalıyorlar sorun orada değil. Benim anlatmak istediğim klavye ve touchpad tuşlarının diz üzerinde ezilmeye maruz kalması. Düz zeminde problem yok fakat diz üzerin de maalesef baskı altında kalıyorlar. Kılıfın edinilmesi bu yüzden önemli.

Amerikadan arkadaşıma orjinal lenovo kılıf siparişi vermiştim, dün getirdi sağolsun, çok ince ve hafif bir kılıf, süper oldu, dış kısmına dokununca kaliteyi hissediyorsunuz, tablet moduna geitrince ekran nasıl tam kapabıyor diye düşünmüştüm ama kılıf ince olduğu için tam kapanabiliyor. Ben çok memnun kaldım.

• amazondan filan direk türkiyeye getirtebiliyormuyuz acaba o kılıfı?
    aleti aldım da kılıfı kaldı şu an bi:)
  • kılıfsız sıkıntı kılıf bulmak lazım.. alternatif demi yok acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

amazondan filan direk türkiyeye getirtebiliyormuyuz acaba o kılıfı?

Biri gönüllü olarak istesin önce, bizde duruma göre isteyelim.
    Gerçi ben heran istiyebilirim, gerçekten kılıfsız olmayacak :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yukledim.

Hayır yok; o kadar beklemenize gerek de yok. Yeni üyelikler açıp bu süreyi kisaltabilirsiniz.

Hocam ben güncellemelri yükledim.
    Thermal... diye bir driver vardı, onun dışındakilerin çoğunu yükledim. Özellikle 2013 den sonrakileri yükledim.
    Epeyi bir farketti hız. Özellikle açılış çok hızlandı.

Yalnız güncelleme yapacaklar için dikkat, "thermal fremevork....." diye bir güncelleme var, onu yükleyince çok yavaşladı. Ne yaptıysam hızlanmayanca bende recovery yapmak zorunda kaldım. Onun dışındaki drivermax daki tüm güncellemeler yüklenebilir. Programda çok güzel gerçekten, hiç uğraşmadan tüm driverlar yükleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

amazondan filan direk türkiyeye getirtebiliyormuyuz acaba o kılıfı?

Amazonda satılan kılıfların kalitesinin düşük olduğu yorumları var. Ben de kararsızım, onca para verip çakma bir kılıfa denk gelme olasılığı var. Bu arada kılıf gerçekten bir ihtiyaç.

• 20 dolara aldim ben ama kesinlikle 20 dolar etmez. Ama ülkemizde dandik kılıflar 60 - 70 TL'den aşağıya satılmadığı için bence uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

20 dolara aldim ben ama kesinlikle 20 dolar etmez. Ama ülkemizde dandik kılıflar 60 - 70 TL'den aşağıya satılmadığı için bence uygun.

hocam nerden aldınız geldimi urun elinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

20 dolara aldim ben ama kesinlikle 20 dolar etmez. Ama ülkemizde dandik kılıflar 60 - 70 TL'den aşağıya satılmadığı için bence uygun.

hocam nerden aldınız geldimi urun elinize

Arkadaşım amerikadan getirdi. Şu an kullanıyorum, çok memnunum, çok ince ve kibar, ve mükemmel uyumlu. Ama elinize kılıfı aldığınızda çok basit gibi geliyor.
  • o zaman amerikadan birinin getirmesini bekleyecegiz.. kılıfsız cihaz gercekten kullanımıyor.. aslına bakarsan bi guzellik yapıp yanında satarken vermesi lazım asus veriyor sonucda.. vermiyorsanda getir be kardesim parasıyla alsın insanlar..
  • bios ve boot menu de sorun yaşayan varmı acaba !?!? bir türlü klasik yöntemle(kurtarma usb oluşturdum)ile format atamıyorm makinaya.bu ayarlar bölümünde ki fabrika ayarlarına döndürme işlemi kurtarma ile ayni fonksyonu görürmü acaba !?!?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.