Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun ram hızı 1600 değilmiydi . speccy ile baktim 798 mhz görünüyor.
    işlemci ve anakart sıcaklığı internette geznirken 60 derece. fazla değilmi?. Pil zaten anakartın üzerinde dolaysıyla oda 60 derece.Pil sıcaklıktan erken ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

quote:

Orijinalden alıntı: alper35.5

Merhaba arkadaşlar,

Lenovo Yoga 13 aldım Hepsiburada'dan. 2 ay olmuştur. Cihazı kesinlikle tavsiye ediyorum, gerek hafifliği ve portatifliği gerekse şıklığı parmak ısırtıyor. Fandan biraz ses geliyor çoğu kişi de şikayet ediyor forumlarda ancak gerçekten dikkat etmezseniz duyulacak bir ses değil. Yalnız ısınma sorunu mevcut bende. Boştayken (9-10 sekmeli browser açık bir kaç resim ve klasör açık, %15-20 arası kullanımda gözüküyor) CPUID HW Monitor programı 59-60 dereceleri gösteriyor. Cihaz da kesinlikle sıcak. Kucağa koymayı geçtim masada koyduğum yeri yakıyor.

Nasıl yapsak?

hocam başka birşey olmasın, bende ne ısınma var ne ses, üstelik bir yanda kayıt programları, öbür yanda ağır çizim programları, sürekli birkaç sekme browser açık mal alıp mail veriyorum ve sürekli birşeyler indirip birşeyler yüklüyorum, 2 tane harici ekran takılı, telefonum aracılığı ila kablosuz olarak nete bağlanıyorum, bir tane USB 3.0 çoğaltıcı takılı üzerinde harici harddisk, harici cd sürücü, yazıcı, tv kartı, üstündeki kameranın haricinde ikinci bir kamera sürekli kayıtta ve devamlı çektiğim fotoğrafları yükleyip üzerinde çizimler yapıp çıktı alıyorum. Sesi sadece dikkatlice dinlersem duyuyorum, ısınma o kadar çok yok ve günde aralıksız 18 saat çalışıyor. hafta sonları da herşeyi bırakıp yanıma alıp tatile çıkıyorum, çoğu zaman kucağımda tablet formunda kullanıyorum tatildeyken.

Hocam o kadar özendirmeseydin ballandırmasaydın ya atacağım şimdi camdan

bi' ısıya bakıp söyleyebilir misin merak ettim şu yükte kaç yakıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Lenovo Yoga 13 aldım Hepsiburada'dan. 2 ay olmuştur. Cihazı kesinlikle tavsiye ediyorum, gerek hafifliği ve portatifliği gerekse şıklığı parmak ısırtıyor. Fandan biraz ses geliyor çoğu kişi de şikayet ediyor forumlarda ancak gerçekten dikkat etmezseniz duyulacak bir ses değil. Yalnız ısınma sorunu mevcut bende. Boştayken (9-10 sekmeli browser açık bir kaç resim ve klasör açık, %15-20 arası kullanımda gözüküyor) CPUID HW Monitor programı 59-60 dereceleri gösteriyor. Cihaz da kesinlikle sıcak. Kucağa koymayı geçtim masada koyduğum yeri yakıyor.

Nasıl yapsak?

hocam başka birşey olmasın, bende ne ısınma var ne ses, üstelik bir yanda kayıt programları, öbür yanda ağır çizim programları, sürekli birkaç sekme browser açık mal alıp mail veriyorum ve sürekli birşeyler indirip birşeyler yüklüyorum, 2 tane harici ekran takılı, telefonum aracılığı ila kablosuz olarak nete bağlanıyorum, bir tane USB 3.0 çoğaltıcı takılı üzerinde harici harddisk, harici cd sürücü, yazıcı, tv kartı, üstündeki kameranın haricinde ikinci bir kamera sürekli kayıtta ve devamlı çektiğim fotoğrafları yükleyip üzerinde çizimler yapıp çıktı alıyorum. Sesi sadece dikkatlice dinlersem duyuyorum, ısınma o kadar çok yok ve günde aralıksız 18 saat çalışıyor. hafta sonları da herşeyi bırakıp yanıma alıp tatile çıkıyorum, çoğu zaman kucağımda tablet formunda kullanıyorum tatildeyken.

Aletin hakkını vermişsin hocam söze gerek yok :)

Bende de ısınma problemi yok, sık sık 1080p film izliyorum TV'ye bağlayıp, oyun da çok oynuyorum, elimle dokunduğumda off çok ısınmış dediğimi hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrdgnn -- 18 Haziran 2013; 17:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Nasıl yapsak?

Bende de ısınma problemi yok, sık sık 1080p film izliyorum TV'ye bağlayıp, oyun da çok oynuyorum, elimle dokunduğumda off çok ısınmış dediğimi hatırlamıyorum.

Ben bunları yapsam cihaz alev alır ya, sendeki ısı kaç peki? Hayır hiçbir şey olmasa pili de erken kaybederim böyle giderse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alper35.5, hatta soğuk bile,

quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Nasıl yapsak?

Ben bunları yapsam cihaz alev alır ya, sendeki ısı kaç peki? Hayır hiçbir şey olmasa pili de erken kaybederim böyle giderse

helal olsun, ben de günde aralıksız 9 saat ve pil takılı kullanıyorum bu cihazı ama daha bir sorun yaşamadım, hafif cihazın altında üst sol tarafta o da cihazı çok yorarsam bir ısınma hissediyorum, diğer bölgeleri soğuk, parmaklarımı ve dizlerimi rahatsız etmiyor...

• yeni driverlar yuklenmiş arkadaşlar haberiniz olsun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

yeni driverlar yuklenmiş arkadaşlar haberiniz olsun.....

nasıl yükleyeceğimizle ilgili de bilgi verirseniz, otomatik güncelleniyor olması lazım diye biliyorum ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsineGelir.Com

quote:

nasıl yükleyeceğimizle ilgili de bilgi verirseniz, otomatik güncelleniyor olması lazım diye biliyorum ben...

lenovonun sitesinden destek bölümünden sürücüler yazılım yazan solda ki sekmeden yüklüyorsun sürümlerine bakarsın bilgisayarındakinle aynı değilse güncellersin aynıysa zaten sorun yok ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsineGelir.Com

quote:

içinde support diye lenovanın bir uygulaması var, onu çalıştır, bilgisayar kaydını yaptır, eğer driverlar güncel değilse içinde dolaşırken sol köşede uyarı mesajı çıkıyor, driverleri güncellemek için ingilizce, onu çalıştırınca otamatik güncelliyor...
  • Merhaba Lenovo nun bu modelinden almayı düşünüyorum ancak batarya ömrü ne kadar ortalama, bilen arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRoMeNCeR

Merhaba Lenovo nun bu modelinden almayı düşünüyorum ancak batarya ömrü ne kadar ortalama, bilen arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

Teşekkürler.

9 saat falan ama kullanmaya göre değişiyor, boş olduğum yani doğru dürüst çalışmadığım günler, tasarruf modunda 20 saat de gittiği oldu hiç kapatmadan, zaten kullanmadığım sıralarda doğal olarak bekleme moduna düşüyor, ama çok kastırıcı bir oyun oynadığım zaman internetten üstünden 4,5 saatde de bittiği oldu...
  • arkadaşlar özellikle yabancı forumlarda sıkça bi fan probleminden bahsediliyor, okuduğum kadarıyla siz de var demişsiniz.Bu durum ne derece rahatsızlık veriyor, örneğin otobüste yanınızdakini sesiyle rahatsız eder mi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charlie.brown -- 23 Haziran 2013; 19:31:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRoMeNCeR

Merhaba Lenovo nun bu modelinden almayı düşünüyorum ancak batarya ömrü ne kadar ortalama, bilen arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

Teşekkürler.

9 saat falan ama kullanmaya göre değişiyor, boş olduğum yani doğru dürüst çalışmadığım günler, tasarruf modunda 20 saat de gittiği oldu hiç kapatmadan, zaten kullanmadığım sıralarda doğal olarak bekleme moduna düşüyor, ama çok kastırıcı bir oyun oynadığım zaman internetten üstünden 4,5 saatde de bittiği oldu...

cevap için teşekkür ederim, fan problemi ile ilgili yorumları bende merak ediyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: charlie.brown

arkadaşlar özellikle yabancı forumlarda sıkça bi fan probleminden bahsediliyor, okuduğum kadarıyla siz de var demişsiniz.Bu durum ne derece rahatsızlık veriyor, örneğin otobüste yanınızdakini sesiyle rahatsız eder mi:D

Forumlarda yazıyor ancak ben hiç rahatsız olmadım, gayet sessiz bence. Önceki laptop'larımda çok ses vardı açıkçası ama yoga da bu konuda gayet memnunum.
  • Fan sesinde bir problem yok ya, gece odada yalnızken kulak kesilmeniz lazım duymak için

Bu arada update'leri yaptım ve ısınma problemi gitti, BIOS update'i lazımmış arkadaşlar öyle benim gibi yapmam etmem demeyin
  • quote:

Fan sesinde bir problem yok ya, gece odada yalnızken kulak kesilmeniz lazım duymak için

Bu arada update'leri yaptım ve ısınma problemi gitti, BIOS update'i lazımmış arkadaşlar öyle benim gibi yapmam etmem demeyin

bende yaptım ama bir değişiklik yok yani sol taraf yine ısınıyor... bios surumune nerden bakabiliyoruz ? yapamadımmı yoksa :S
  • quote:

Fan sesinde bir problem yok ya, gece odada yalnızken kulak kesilmeniz lazım duymak için

bios update nerden yapılıyor?
  • Arkadaşlar , dün akşam tuochpad 'de küçük bir sıkıntı oldu. bastırarak tıklama yerine dokunarak tıklama hareketi çalışmamaya başladı. Bununla ilgili yeni bir driver çıkmış. Eski sürücüleri kaldırdım yenisini yükledim, herhangi bir sıkıntı kalmadı..Karşılaşırsanız aklınızda bulunsun.

Forumlarda bahsedilen fan problemi, fanın sürekli çalışması ile ilgili. Sürekli çalıştığı için bunu problem olarak dile getirenler var. Açıkçası fanın çıkardığı gürültü beni rahatsız edecek seviyede değil. Yoksa fanın arızalı olması vs. gibi bir durum söz konusu değil..
  • cihazı win7 kullanan varmı bisorun oluyormu ??
  • bende ultrabook almayı düşünüyorum. yoga13 fena gözükmüyor. dokunmatik alıp almamakta kararsızım. ekran dokunmatiğini çok kullanıyor musunuz? birde yoga13 hakkında fan sesi ve menteşe şikayetleri okudum. doğru mudur?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.