Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Source-

Dostum resimler için çok saol. Enter tuşu yeterli büyüklükte internettekilerde çok ufak duruyordu. Bence herşeyiyle çok güzel bir klavye gerek dizayn olarak gerekse görünüm olarak çok hoş aynı zamanda ışıklı olmasıda artı bir özellik. Tek sıkıntı shift tuşu biraz ufak kalmış o kadar. Onada zamanla elin refleksi alışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast556.

gddr5 se bu özelliklerde varsa valla f/p ürünü olarak duruyor tek sorun bizimkilerin kartı olmasını sağlamak :)

15 dakikada form dolduruyorsun 9-10 gün sonra kart geliyor zor birşey değil , 2 hafta içinde alırsınız kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugun chazın ekranını söktüm spor olsun diye saka saka... ekranı işim icabı full hd yapmam gerekiyor. lazım olur diye yazıyorum

benim pc lenovonun y580 750 + 32 gb ssd modeli

1366 x 768 çözünürlük
    lp156wh04 (tl) (n1) dir isteyen olursada resim de ekleyeblirim.

sadece bir sorum olcak bu cihaza uyacak bir full hd mat ekran var mıdır. yoksa parlak bakacağım. ve bulabileceğim bir site lazım..

Öncelik Full Hd 1920 x 1080 MAT ekran

olmaz ise Full hd 1920 x 1080 Parlak ekran yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

gddr5 se bu özelliklerde varsa valla f/p ürünü olarak duruyor tek sorun bizimkilerin kartı olmasını sağlamak :)

15 dakikada form dolduruyorsun 9-10 gün sonra kart geliyor zor birşey değil , 2 hafta içinde alırsınız kartı

öylede fazla kartları olsun istemiyolar bakalım ben bir konışıyım da nasıl olcak bu iş diye siz sonuç olarak çok iyi buluyosunuz değilmi ürünü sorun yaşamam yani

Aynen bizimkiler de öyle dediler , garanti bonus vardı limitini doldurmuşlar ve 3 tane farklı kart vardı , onlarda da indirim yapmıyorlardı , sonunda bugün teb bonusa başvurduk , babam yakında kredi kartlarıyla 52 oynarız dedi

Ürün gerçekten güzel inşallah bir sorun çıkmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öylede fazla kartları olsun istemiyolar bakalım ben bir konışıyım da nasıl olcak bu iş diye siz sonuç olarak çok iyi buluyosunuz değilmi ürünü sorun yaşamam yani

Aynen bizimkiler de öyle dediler , garanti bonus vardı limitini doldurmuşlar ve 3 tane farklı kart vardı , onlarda da indirim yapmıyorlardı , sonunda bugün teb bonusa başvurduk , babam yakında kredi kartlarıyla 52 oynarız dedi

Ürün gerçekten güzel inşallah bir sorun çıkmaz

valla onlarda haklılar dostum bişeyde diyemiyor insan :)) hele birde ürünü alıp memnun kalmazsak çok sakat zaten :))

Evet sorun çıkarsa 10 yıl söz ederler

• Ben alırken 120gb ssd , mouse, xbox controller,hdd kutusu, klavye falan alicam 2400ü falan bulacak

Acaba 152gb yeterli olur mu

• quote:

bence fazlasıyla yeter de tabi siz bilirsiniz

15gb programlar tutsa
    Battlefield3,mw3,mafia2,crysis2-3,,pes,dirt3 , ve birkaç oyun daha

Müzik ve filmleri harici diske atarım ,

Windows kaç gb tutuyor?

• yalnız hiç konuşmadığımız bir konu da aksesuar aslında.

her ne kadar jbl ses sistemi iyi y580'in ancak bu notebook için hakikaten çok kaliteli bir hoparlör önerecek biri var mı?

özellikle ses kartının kaldırabileceği tipten hoparlörlerden bahsediyorum. 5+1 değil, 2+1 düşünüyorum.

ses kartımız ne hakikaten bizim? her ses sistemini kaldırır mı bu? ben hiç bakmadım. realtek bir şeydir de hani bilen vardır mutlaka.

önerin bakalım üç beş bir şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bu modelin i5 ve i7 lisi var. Adlığım zaman tabikide i7 olsun istiyorum. Fakat i7 aşırı ısınma yaptığı doğrumudur. Yani daha çok performans sağlarken i5 e göre daha mı şok ısınacak makine.

Dieğr bir sorum sanırım bu HDD ileriki zamanlarda problem yaratacak SSD değişimi nasıldır. Yani garanti kapsamına çıkmadan cihazın kendi HDD sini söktürüp SSD taktırabiliyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulholland dr.

yalnız hiç konuşmadığımız bir konu da aksesuar aslında.

her ne kadar jbl ses sistemi iyi y580'in ancak bu notebook için hakikaten çok kaliteli bir hoparlör önerecek biri var mı?

özellikle ses kartının kaldırabileceği tipten hoparlörlerden bahsediyorum. 5+1 değil, 2+1 düşünüyorum.

ses kartımız ne hakikaten bizim? her ses sistemini kaldırır mı bu? ben hiç bakmadım. realtek bir şeydir de hani bilen vardır mutlaka.

önerin bakalım üç beş bir şey

bende logitech 220 var idare ediyo fena degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: t7k5

Arkadaşlar şimdi bu modelin i5 ve i7 lisi var. Adlığım zaman tabikide i7 olsun istiyorum. Fakat i7 aşırı ısınma yaptığı doğrumudur. Yani daha çok performans sağlarken i5 e göre daha mı şok ısınacak makine.

Dieğr bir sorum sanırım bu HDD ileriki zamanlarda problem yaratacak SSD değişimi nasıldır. Yani garanti kapsamına çıkmadan cihazın kendi HDD sini söktürüp SSD taktırabiliyormuyuz.

Vatandaki eleman takarım bir şey olmaz dedi

• quote:

quote:

Arkadaşlar şimdi bu modelin i5 ve i7 lisi var. Adlığım zaman tabikide i7 olsun istiyorum. Fakat i7 aşırı ısınma yaptığı doğrumudur. Yani daha çok performans sağlarken i5 e göre daha mı şok ısınacak makine.

Vatandaki eleman garantiden çıkartmayacak şekildemi takıyormuş =)

• bende yakında aranıza katılmayı düşünüyorum.karşılaştırmadan birşey anlamadım y570 daha mi iyi bundan.ayrıca vatandaki 32 gb ssdlisini alırsam çok fazla bir şey degisir mi

• @boni
    %25 indirimle 2030 civarıydı sanırım.

@_deadmaster
    Y580 daha iyi sanırım.
  • Şuan i5 olan modelinin bulunduğu bir mağaza var mıdır? Mümkünse Vatan olacak. Bilen yazsın lütfen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

Şuan i5 olan modelinin bulunduğu bir mağaza var mıdır? Mümkünse Vatan olacak. Bilen yazsın lütfen

vatanda yok galiba ama bimekste varhttp://www.bimeks.com.tr/urun/124454/lenovo-y580-59-332594.aspx

Vatan mağazalarında var ama sitede yok

• quote:

quote:

quote:

Vatandaki eleman garantiden çıkartmayacak şekildemi takıyormuş =)

Ne biliyim , öyle dedi ,

• Arkadaşlar, vatandaki i5 ile i7 arasındaki tek fark, 32gb ssd olmaması mı? Ram falan 6 gb değil, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Arkadaşlar, vatandaki i5 ile i7 arasındaki tek fark, 32gb ssd olmaması mı? Ram falan 6 gb değil, değil mi?

Sanırım öyle yani yalnızca ssd yok

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.