Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
261.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar modern warfare 2 yi kurudm fps değerleri, görüntü ayarları ve sıcaklıklar aşağıdaki gibi çıktı.
    bu arada çözünürlük sonda.


     Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği
     Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği
     Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği
     Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği
     Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği

    oyun fazlasıyla akıcı ve grafikler çok canlı.resimlerden birindeki silaha bakarsanız dediğimi daha iyi anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamlychaly -- 21 Eylül 2010; 22:38:18 >




  • başlığımız güncellendi ve bölümlendi lütfen yukarıdaki ilk 4 mesajı okuyun. katkılarınızı bekliyorum
  • Yeni yerimiz güzel olmuş şimdi görebildim..Çok düzgün olmuş tebrik ederim emeği geçenleri.
  • Gayet güzel olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 22 Eylül 2010; 13:20:19 >
  • Ben de bu laptop'u kullanıyorum da, hangi ayarları kullanıyorsunuz, işimize yarayacak ufak ipuçları falan verir misiniz?
  • lutfen yarıdm edın fare ımlecı kendılıınden buyuyor ve sadece res atınca duzelıyo ndn byle bı sorun war ve cızım yapmam lazım duzelmedııgnde buyuk sorunlar cıkıyo
  • Bende 5 gün kadar önce aldım ürünü ancak ama grip salgınına yakalanınca 2 gün ya kullandım ya kullanamadım.Sıkça bahsedilen problemlerden hiçbiriyle henüz karşılaşmadım.Şu an için gayet memnunum.İlerleyen günlerde bende paylaşım yaparım.Herkese hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 22 Eylül 2010; 15:19:17 >
  • @Php
    hocam eski konu silinmeden önce
    orada ve burada karşılaşılan sorunları, çözümleri, geliştirmeleri, güncellemeleri vs. hepsini konunun ilk thread ine yerleştirebilirmisin.
    biraz uğraştıracak bir iş ama hep diyoruz ya çok dağınık konu diye bence ancak böyle yaparsak derli toplu bir konu haline gelir.
    benimkisi sadece bir fikir :)
  • evet bende katılıyorum..ilk sayfada görürlerse tekrar tekrar sorulmaz aynı şeyler.. BIOS yüklenmesi gibi şeyler anlatılabilir..bazı şeyler yazmışsın sağolasın
  • 8 gb olanını alalı bir hafta oldu bir sıkıntı yok wireless konusunda toshiba ile yanyana koyuyoruz onun1 çekiş gücüne 3 le yanıt veriyor...
  • Sadece eksenbilgisayar da mı var bu alet?Başka yerde bulamadım.istanbulbilisim de var ama 2.073,49 TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

    Daha önceki konuda ve bu konuda laptop alacağımı ve henüz karar veremediği belirtmiştim. Fiyatına göre sistemi çok iyi. Yani piyasada 2.000tl 'ye kadar buna benzer ürün yok. Sizce hiç tereddüt etmeden bu modeli hemen almalı mıyım yoksa bekleyip başka marka/model'e mi bakmalıyım ?

    Ayrıca sorum olacak laptopda oyun oynayanlar en fazla ne kadar süre oynadığını yazabilir mi yani ısınma sorunu olur mu ? Birde laptop dışarda kullanmak için uygun mu sizce?



    bazı teknosalarda var.. goldda var vatanda var eksende var.
  • @nP4BlacK0uT

    Laptop almak istiyorsan gerçekten bu paraya böyle karşılığını veren bir ürün yok. Ben oyun oynuyorum şimdilik sadece dirt 2 ve gta bu pc yi ısıtabildi o da işlemci tarafı sadece..eğer altını yükseltir iyi hava almasını sağlarsan yada soğutucu kullanırsan o kadar bile ısınmaz.


    @Ulaş07

    Wireless konusunda bende beğendim..daha önce hiç karşılaşmadığım kablosuzlar buldu çevremde =) güçlü baya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

    Daha önceki konuda ve bu konuda laptop alacağımı ve henüz karar veremediği belirtmiştim. Fiyatına göre sistemi çok iyi. Yani piyasada 2.000tl 'ye kadar buna benzer ürün yok. Sizce hiç tereddüt etmeden bu modeli hemen almalı mıyım yoksa bekleyip başka marka/model'e mi bakmalıyım ?

    Ayrıca sorum olacak laptopda oyun oynayanlar en fazla ne kadar süre oynadığını yazabilir mi yani ısınma sorunu olur mu ? Birde laptop dışarda kullanmak için uygun mu sizce?


    ben aldım alalı bir çok problemle karşılaştım.fakat hiç bir problemle karşılaşmayanlarda var.bu birazda şans işi.
    fakat sorunlar şu an için bitti gibi görünüyor.hiç bir hata iletisi almıyorum.genellikle yazılımsal sorunlardı benimkisi.
    ilk bir kaç gün cihazdan vuvv sesleri geldi daha sonra kendiliğinden kesildi.
    bütün bu sorunları bertaraf eden şey ise birinci sayfada verdiğim oyun fps leri ve grafik programlarındaki hızı.
    1800 liraya bu performansta başka cihaz bulamazsın bir kaç ay daha sanırım.bilgisayar dünyasını bilirsin şimdi alacağın son model bir makine 6 ay sonra demode.
    o yüzden beklemenin sonu yok :)
    bilgisayar bilgin yeterli ise bu cihaz alınır derim.çünkü bios güncellemesi ve ekran kartı güncellemesi şart.ayrıca bilgisayar ilk geldiğinde win7 çok hantal ise yeniden kurulumda şart.hdd yi isteğine göre bölmende gerekebilir.bütün bunları yapmak için öyle aman aman bir bilgiyede ihtiyacın yok aslında.güncellemeler için sitedeki talimatları uygularsın.win7 kurulumu zaten bu makinede tek tuşa kadar indirilmiş :) bir tuşla kuruyor kendini tekrardan.

    ben şu ana kadar en fazla 1 saat oyun oynadım ondada sıcaklıklar normal sayılırdı.hatta oyundan çıktıktan sonra değerler 65-68 derece arası değişiyordu.

    wireless konusunda zevron a aynen katılıyorum.kimisi beğenmiyor ama benim elimden onlarca laptop geçti işim gereği ve şu an bulunduğum evde 1 tane bağlantı bulunuyordu.şimdi ise en az 3 tane oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamlychaly -- 22 Eylül 2010; 22:33:17 >




  • yüz tanıma sistemi varmı hocam ?
  • @np4blackout : dışarda kullanmaya elverişli değil çünkü daha önce de dediğim gibi bu cihaz taşınabilir masaüstü sınıfına girebilecek bir model. 2 saatten uzun gitmiyor şarjı. işlemcisi ve ekran kartı zaten güç tüketim canavarları. ben sabit kullandığım için tercih ettim bu modeli. ben sürekli oyun ve ağır grafik işlemcisi gerektiren uygulamalar kullanıyorum. cihazımın altında zalman nc3000u var. fırsat bulup sıcaklık ölçümleri yapamadım henüz. 3 aydır bilgisayar arıyorum. en son bunda karar kıldım. bu kararı verirken teknik servis fiyat performans vs. değerlere çok dikkat ettim. lenovo IBM demek. IBM demek de bilgisayar demek ötesi yok bunun.

    @fifa09cu : yüz tanıma sistemi var evet. ancak ben sildim çünkü çok güvenilir bişey değil. arkadaş bi bakış atarak başkasının bilgisayarını açtı.


    Wireless konusunda eski laptopumla olan yarışı ne yazıkki kaybetti lenovo :) o yüzden o kadar övemeyecem. eski laptopum acer 5920g ydi.




  • @fifa09cu

    evet yüz tanıma sistemi var.. zaten bu yazılımla ilgili birşey artık çoğu üründe oluyor..içinde lenovo veryface diye bir yazılım geliyor.. bu sağlıyor ben sildim ama gerek yok =)
  • php nin dediği gibi bu cihazı alanlar öyle uzun yolculuklarda neyim takılırım düşüncesiyle almasın :)şarjı vasat.ama nedenleri var tabiki.donanım bileşenlerinin hepsi güç tüketmek için birbiriyle yarışıyor.bende alırken bunun farkındaydım.fakat ben genelde evde kullanacağım için mevzuyu fazla kafama takmadım.
    sonuçta oyun oynamak istiyorsan güç şart :)
  • @Chamlychaly

    aynen bende aynı amaçlayım.. masaüstünden küçük olsun ama güçlü olsun..
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61jq-jx093v-n61jq-core-i7-740qm-1.73ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-1024mb-hd5730-dwdrw--cam-wpre/productdetails.aspx?I_ID=48178
    Asus kıskanmış ve aynısını çıkarmış sanırım ya da ben yeni gördüm, sadece işlemcisi yüksek birazcık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.