Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.altivi.com/Shop/Product.aspx?pid=2873&cid=265

bu bellek iş görür umarım hemde 10 ytl lik üye indirimi var.kargolarıda 4 ytl civarı. yani kargo dahil 53 ytl ye geliyor.ama ty2bwtk laptopa uyarmı acaba.yani pc 5200 mü bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut62 -- 13 Mart 2008; 16:01:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

Orjinalden alıntı: gecelerinlordu

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

Orjinalden alıntı: gecelerinlordu

kolay gelsin,

dün bende lenovo alanların arasına dahil oldum. 799 ytl. kdv dahil. tansaş tan. cihazda vista yüklü ilk işim vistayı imha etmek ancak her halukarda elimde de bir yedeğim bulunsun diyorum. ama bunu hangi programla yapacağım ve hdd yi yeniden yapılandırdıktan sonra sorunsuz bir şekilde hangi program ile yeniden windows kurulumunu gerçekleştire bilirim.

ayrıca ram sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. uygun fiyat bulursam 1x1 2 gb. ram almak istiyorum. markada daha karar veremedim. ramlerde marka ve model denemesi yapan arkadaşlar var ise onlardan da bilgi edinmek isterim.. birde araştırırken şöyle ram gördüm bilgisi olan var mı?

http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=KTL-TP667-1G

ne yaptın sen hocam. 60 ytl ye 1 gb ram mı alınır ???

ustat şu anda fiyat konusunu değilde aldığımız makineye göre en iyisini araştırmaya çalışıyorum. fiyat ikinci planda. sağlıklı ve stabil çalışacak olanı araştırıyorum...

arda adlı lenova ankara teknik servisi ve mod arkadaşa sordum ben tüm ramlar olur dedi yeterki mhz uysun
    bende dün veritech siparişi verdim 2 gb. 60 ytl ye
    inş. sorun çıkmaz ram inde.. ram de marka önemli mi bilmiyorum ama,, a-data 2gb almıştım bn de.ilki arızalı çıktı sonra yenisini verdiler çok şükür çalışıyor....

bu arada
    vista kulananlara sesleniyorum..kısayol programlarından antivirüs hariç hepsini kaldırsak bi sorun olur mu acaba????

• quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

case logic 30 lira dediğiniz e bakayım bi.. mause klavye felan konacak gözler i var değil mi yani işimizi görür

mause alır ama klavye olmaz, işini görür heralde..
  • arkadaşlar bende 3000 n200 cü oldum... şu ana kadar memnunum umarım değişmez... ayrıca bu bölümü çok beyendim.. herkese teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi1000 -- 14 Mart 2008; 1:20:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eroglu05

aynı sorunu yaşadım ve çözemeyince her ihtimale karşı recovery cd lerini oluşturup bi kenara koduktan sonra hantal rescue & recovery programını uninstall ettim. geri dönmek gerekirse zaten boot lu recovery cd lerim var.
    sonra backup için program arayışına girdim. rollback-rx v.8.1 i kurayım dedim ilacını ayarlayamadım. şimdi elimde eaz fix var aynı rollback gibi ama bununda ilacı biraz karışık. backup alıp geri yükleme yapmada ikisi de çok pratik. birini kurup kullanıcam. Zaten lenovo da ki backup programının Acronis True Image olduğunu düşünüyorum. o da çok kasıntılı bi program.

selam ben de recovery cd sı olusturmak ıstıyorum bunu lenovoCARE den mı yaptın?nasıl yaptıgını anlatırmısın?tesekkürler
  • Hakikaten bu vista dvd setini oluşturma işini tüm detayıyla hatta ekran fotoğraflarıyla bir arkadaşımız

anlatabilirse ben kendi adıma çok memnun olurum.

Zannımca diğer forum üyelerininde ihtiyacı var böyle bir anlatıma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mab2003

Hakikaten bu vista dvd setini oluşturma işini tüm detayıyla hatta ekran fotoğraflarıyla bir arkadaşımız

anlatabilirse ben kendi adıma çok memnun olurum.

Zannımca diğer forum üyelerininde ihtiyacı var böyle bir anlatıma.

evet beklıyoruz artı 1 :)
  • Arkadaşlar dün bir tane lenovo 300N200 aldım. Daha doğru düzgün kullanmadım ama güzel birşeye benziyor. Merakım -daha önce dizüstü kullanmamış biri olarak- şu. Bilgisayarı televizyona bağlamak için ne yapmam gerekiyor. Böylece harici hard diskte tuttuğum filmleri televizyondan seyredebilir miyim?

Teşekkürler.
  • hala sesleniyorum ???

bu arada
    vista kulananlara sesleniyorum..kısayol programlarından antivirüs hariç hepsini kaldırsak bi sorun olur mu acaba????
  • Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

hala sesleniyorum ???

bu arada

Kısayol programları derken ??
  • arkadaşım antivirüs+vireless+ağ bağlantı+ses kartı kaldırma. diskeeper kaldır derim ama ben uğraştım kalkmadı. tereddüt ettiğin olura yine sor. bir bilen bulunur.
  • arka sağ tarafta tv out çıkışı var. sanırım elektronik malzeme satan yerlerden bi tarafı buna uygun, diğer tarafında tv ye girecek sarı-beyaz-kırmızı üçlü tos jaklı bi bağlantı kablosuyla HDD deki filmleri tv den seyredersin. ben de bir ara deneyeceğim. kabloyu henüz almadım.
  • merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım.bilgisayarı migrostan aldım bende.
    ama bi sorunum var.bilgisayar elime geçtiginde kurtarma cd si falan yoktu.migrostan alan arkadaslarda böyle bişe oldumu.onu soracaktım.cevabınızı beklıyorum.
  • kafan rahat olsun kutudan cd çıkmıyor,vista imajı harddiskte mevcut
  • Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

hala sesleniyorum ???

bu arada

yani o sağ alttaki şeyler lenovo camera center felan var ya message center felan var.. antivirüs hariç hepsini kaldırcam... başlarken geç açıo 3gb olmasına rağmen onlardan dolaryı...
  • öteki laptoplarda pil de kullanırken pilin yaklaşık kullanım süresini görebiliyordum ama bunda sadece % sel olarak gösteriyor, acaba bi ayarmı yapmadım, bişeymi yüklemek lazım yoksa bu % olarak görmekden başka yol yokmu?
  • quote:

bana lenovo için çantaönerir misiniz çok uçuk fiyatı olmayan....

teknosa larda caselogic marka 31 ytl ye satılan bir model var tam 15,4 lük çanta bende aldım kaliteli şık ve kibar bir çanta almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 16 Mart 2008; 17:06:35 >
  • Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

hala sesleniyorum ???

bu arada

yani o sağ alttaki şeyler lenovo camera center felan var ya message center felan var.. antivirüs hariç hepsini kaldırcam... başlarken geç açıo 3gb olmasına rağmen onlardan dolaryı...

Anladım .Bence de kaldır gereksiz olanları..
  • arkadaşta toshiba var ekran kartı intel x3100 var ama onun vista puanı bizimkinden yükssek 3.5 almış bizimkiler 3.1 alıo.... o da grefikler nasıl olur 256 mb ekran kartı on board dan kötü oluo...bide bn de 3 gb ram var vista puanı ram in 4.5 zaten aldığım da 4.5 idi neden artmamış o.....
  • arkadaşlar ben lenovo ty2bwtk sahibi oldum ama birtürlü nete kablolu giremedim.komşudan çektiğim kablomu pc de kullanıyorum ama lenovoda vistada birtürlü kuramadım.tanımlanamayan ağ deyip bağlanmıyor.neyapayım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.