Bildirim
Lenovo G580 touchpad çalışmıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
touchpad driver olmadan da çalışıyor
aldığın yere geri gönder sorun garanti kapsamında. -
fn tuşu varyha ona bas yukardan f1 f2 f3 filan var fn+ mouse pad işareti olana bas smge çıkar zaten açılır -
quote:
Orijinalden alıntı: ByHaCKeR48
fn tuşu varyha ona bas yukardan f1 f2 f3 filan var fn+ mouse pad işareti olana bas smge çıkar zaten açılır
bilgisayarı açtığında touchpad açık olur açmasına gerek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess
quote:
Orijinalden alıntı: ByHaCKeR48
fn tuşu varyha ona bas yukardan f1 f2 f3 filan var fn+ mouse pad işareti olana bas smge çıkar zaten açılır
bilgisayarı açtığında touchpad açık olur açmasına gerek yok
ozmn servise götür veya sürücü yükle -
ben de servise götürmesini söyledim ilk aldığından itibaren varsa sorun garanti kapsamındadır -
KARDEŞ BEN OLAYI ÇÖZDÜM.BENDE 6 AYDIR TOUCHPAD KULLANAMIYORUM.SONRA İNTERNETTE KOMUT İSTEMİ KOMUTLARINA BAKIYIM DEDİM.MOUSE AYARLARINA GİRİP OLDU.BAK ŞUNU YAP komut istemine GİR SONRA ORAYA ŞUNU YAZ main.cpl 5 SANİYE BEKLE ARDINDAN BİR SAYFA AÇILICAK ORDAN TIKLATMA AYARLARINA FALAN ONLARA TIKLA. @
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X