Şimdi Ara

LENOVO G580 Oyunlarda kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Elimde Lenovo markalaı G580 Modelli bir laptop var.Bu laptop oyunlarda kasma yapmakta sistem özelliklerini aşağıda belirttim.

Sistem
    --------------------------------------------------------------------------------

Üretici LENOVO
    Model 20150
    Toplam sistem belleği miktarı 4,00 GB RAM
    Sistem türü 64 bit işletim sistemi
    İşlemci çekirdek sayısı 2

Depolama
    --------------------------------------------------------------------------------

Sabit disklerin toplam boyutu 466 GB
    Disk bölümü (C:) 21 GB Boş (Toplam 80 GB)
    Disk bölümü (D:) 366 GB Boş (Toplam 386 GB)
    Medya sürücüsü (E:) CD/DVD

Grafikler

Görüntü bağdaştırıcısı türü Intel(R) HD Graphics
    Toplam kullanılabilir grafik belleği 1696 MB
    Ayrılmış grafik belleği 64 MB
    Ayrılmış sistem belleği 0 MB
    Paylaşılan sistem belleği 1632 MB
    Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü 9.18.13.3523
    Birincil monitör çözünürlüğü 1366x768
    DirectX sürümü DirectX 10

-------------------------------------------------------------------------------

İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz 6,1
    Bellek (RAM) 4,00 GB 5,9
    Grafikler Intel(R) HD Graphics 4,5
    Oyun grafikleri 1696 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği 6,4
    Birincil sabit disk 21GB Boş (Toplam 80GB) 5,9
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hangı oyunlarda kasıyor bılmıyorum ama laptobun oyunlar oyanamk ıcın yetersız
  • quote:

Orijinalden alıntı: vergosa

hangı oyunlarda kasıyor bılmıyorum ama laptobun oyunlar oyanamk ıcın yetersız

Pes 2013 Oynuyorum genelde laptopta diğer oyunları masaüstünde oynuyorum ama kasmakta.Pes 2013 de Extreme yaması da kurulu onu kurunca daha da fazla kasmaya başladı.Birde bilgisayarım ne konuda yetersiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsız45

quote:

Orijinalden alıntı: vergosa

hangı oyunlarda kasıyor bılmıyorum ama laptobun oyunlar oyanamk ıcın yetersız

Pes 2013 Oynuyorum genelde laptopta diğer oyunları masaüstünde oynuyorum ama kasmakta.Pes 2013 de Extreme yaması da kurulu onu kurunca daha da fazla kasmaya başladı.Birde bilgisayarım ne konuda yetersiz?

laptoplardan fazla anlamam ama verdıgın bılgıelrde ekran kartı yok laptop unda
  • Ekran kartı NVIDIA GEFORCE 610M 1 GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsız45

Ekran kartı NVIDIA GEFORCE 610M 1 GB.

oyun oynamak ıcın yetersiz gozukuyo :(
  • kararsız45 merhaba, bende de lenovo g580 (20150) var, yeni aldım. win 7 (32bt) yükledim. Ancak bi türlü pes 2013 çalıştıramadım. oyunu açmak isteyince video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor diye bir uyarı veriyor. Acaba sen oyunu nasıl çalıştırmayı başardın? bilgilendirirsen sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kararsız45 K kullanıcısına yanıt
    Buraya yazmış olduğunuz PC'ler bütün oyunları oynar aygıtlarınızın sürücülerini güncelleyin!

Windowsunuzu da güncel tutun, gereksiz programları kaldırın!

Gerekirse temizlik programları veya performans arttırıcı programlar yükleyin!
  • Mesafesiz merhaba, gerçekten oyunu oynayamıyorum. Çıkan uyarının resmini ekte gönderiyorum. Bu arada ayrıca Nvidia'nın sürücüsünü yükleyemiyorum, uyumlu aygıt yok diyor kurulum driverda. Ne yapacam bilmiyorum 1 aydır araştırıyorum sonuçsuz.
     LENOVO G580 Oyunlarda kasma sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer1012

kararsız45 merhaba, bende de lenovo g580 (20150) var, yeni aldım. win 7 (32bt) yükledim. Ancak bi türlü pes 2013 çalıştıramadım. oyunu açmak isteyince video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor diye bir uyarı veriyor. Acaba sen oyunu nasıl çalıştırmayı başardın? bilgilendirirsen sevinirim.

Öncelikle kardeşim sanada merhaba , oyuna sağ tıkladığın zaman yüksek performanslı grafik işlemcisiyle çalıştır diye bir seçenek varmı ? Varsa bir de öyle dene olmazsa haber ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.