Bildirim
Lenovo G580 BEYAZ EKRAN SORUNU [ACİL]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hard diskinizi başka bir bilgisayara bağlayarak verilerinizi kurtarabilirsiniz.
Bios açılmadan format atmanız mümkün değildir. -
Uzaktan bu gibi konularda yardım olmak biraz güç, bu manada size garip gelebilecek öneriler ve sorularım olacak.
1. Bilgisayarı açtınız beyaz ekran geldi mümkünse bir müddet (en azından 15- 20 dk ) açık bırakın bir dursun. sonucu paylaşın.
2. Beyaz ekran geldi, hdd okuma ışığı yanıp sönmeye devam ediyor mu, full yanık mı duruyor, yoksa hiç yanmıyor mu?
3. Bu olay olmadan evvel herhangi bir sorununuz varmıy dı? Örneğin bilgisayar açılıyor windows yükleniyor tam masa üstü görüntüsü gelecek iken boş beyaz bir sayfa çıkıyormuy du? veya bunun haricinde herhangi bir sorun!
4. Bilgisayarınızı harici bir monitör ile denermisiniz, sonucu lütfen buraya yazınız. Bilgisayarnızda hem vga hemde hdmi çıkışları mevcut olması gerekiyor lütfen bunların ikisinide test ediniz. -
Teşekkür ederim. Hdd nin bozulma gibi bir ihtimali varmi acaba -
Sagolun deniyecegim :) Gelişmeleri tekrar sizlerle paylaşirim -
Sorun tespit edildi. Ekran kartinda sıkıntı var. Garantisi var :) Yollarim garantiye Emegi geçen herkese teşekkürler -
Bilgisayaınızda 2 adet ekran kartı mevcut dahili ve harici. Sanıyorum harici olanı bozulmuş ki servise gidiyor, dahili olanı ile servisten gelinceye kadar kullanabileceğinizi bildiğinizi umuyorum. Geçmiş olsun, kolay gelsin. -
Power a basınca ekran beyaz oluyor sadece nasıl ob a gecebilirim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X